שלא תגידו עלי...

MexMex

New member
שלא תגידו עלי...

שלא תגידו שאני לא מזמין גם אתכם... אחרי הכל, הסופרמוטארד מגיע מכיוון השטח יותר מכיוון הכביש, לא? אז...בבקשה... אדיוס

MexMex

New member
אתה מדבר על...

לבוא אלי ולראות מי מקיף יותר מהר? You are more then welcome...
אדיוס

MexMex

New member
אני מציע כך:

תבוא, תהנה, תיסע, תחווה.... תנצח? לא תשלם... תפסיד? גם לא תשלם... איך אני אתך? MexMexלומד להכין חומוס ביתי, והביא טחינה גולמית מישראל לצורך כך...

רגע רגע הפעם לא אפול בפח שלך

אני מרחתי והגשתי גם כבודו ימרח ויגיש אין לחם ? יש מצות !! מכיר ? במקסיכו אין חומוס ? אין בעייה חביבי הקולרגול מבקש שהמקס מקס יאכל את הג´וקים שלו
ק

MexMex

New member
תגיד לי? אתה לגמרי דפוק ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

מה אתה מדבר איתי בכלל על מריחת פיתה? אני מציע לך יומיים...אופנוע עלי, מסלול עלי, דלק עלי, נזקים עלי, אפילו בירה עלי... ואתה מתעקש על הפיתה? הרי ממילא תפסיד, לא? יאללללללללללללללללללהה..... MexMex נדהם ....

אני אפסיד ? נו באמתתתתתתת

הפעם חמוד אתרגל היטב את העליה \ מסלול ו..אני יודע עכשיו איפה אתה חלש
ופיתה ? בהחלט פיתה וחומוס הנם כסמבול קולרגול

MexMex

New member
תגיד לי, אתה מבין בכלל על מה אני

מדבר? איפה תתרגל בדיוק את המסלול? עם איזה אופנוע? יאללה, מספיק זיבולים יקירי... יש סיכוי שתגיע? יכול להיות זוג ימי מסלול שלא תשכח הרבה זמן....
אדיוס

MexMex

New member
נוווווווווווווווווו......

ברור שעם שלי... ולכן אני שואל - איך תתרגל לפני? אין תרגול...רק אקשן ישר בזמן אמת. מגיע או לא? (מי שמגיע גבר, מי שלא, נ___ק) MexMex בדין ודברים עם ג´ף על חישוקי אקסל, סט דיסקים ועוד כמה מטעמים...

theshark

New member
MEXMEX אם אתה זוכר אז

הקולרגול בכול הזדמנות שיש לו הוא נוהג לספר איך הוא עשה קורס סופר מוטארד ונתן לכולם בראש. כך שהוא בטוח שאתה הפעם תיפול בפח. לך תבין, הוא לא לומד הבחור.

MexMex

New member
תשמע כריש חביב...

ההתערבות שהיתה בארץ, היתה בהחלט מעין "התמניקות" מצידי... הכרתי את העלייה, הכרתי את האופנוע, ואני יודע מה אני יכול לעשות במקום הנתון. כהצהרה, אם לא היו נתפסות לי היידים (כי הייתי מטומטם, ולא עשיתי שום חימום), אז גם לנדב לוגסי היה קשה להתמודד. זוכר את הקצב של הסיבוב הראשון? עם חימום נכון, הייתי יכול להמשיך כך את כל החמישה... אבל (!)... מה שאני מציע פה, זאת בכלל לא התערבות... אני מציע יומיים של אטרף ללא מגבלות על מסלול קרטינג, עם האופנוע שלי, כאשר כמעט כל ההוצאות (חוץ מטיסה ומלון) עליי... והדובון מחפש את הפיתה... האם הכריש יכול להכניס בו קצת בינה? האם הכריש הבין שגם הוא מוזמן לחגיגה? אדיוס

theshark

New member
הכריש יודע, הכריש רוצה,

רק שמקסיקו זה רחוק נורא. ואם היה לי כסף לכרטיס הכריש יחפס אפשרות לנסיעה לחו"ל פלוס להיתחרות במסלול. כך שאם אתה יכול לארגן גם איזה מרוץ (לא מוטארד,שטח)כביש רציני אז אולי אני אתחיל לחסוך. חידק המרוצים שלי יוצא מדעתו, הדם רותח ויש עקצוצים בכול הגוף.

MexMex

New member
מירוץ אינני יכול להציע לך

בטח שלא על מסלול (שטח היה על מה לדבר, חוץ מזה שין אופנוע...) העלות של ימי האטרף שאני מציע? לא כל כך הרבה, תתפלא לשמוע... כרטיס טיסה - 1,000 - 1,200 דולר. שד"ת אלי - שום דבר - אני בא לאסוף מלון - מלון זול - 50 דולר ללילה, מלון טוב 70-100 דולר ללילה. כל השאר עליי... יאללה בואו... אדיוס

STIVENZ 426

New member
אממממ.. לא מדוייק...

אכן הכרת את העליה, היה לך ייתרון עם הכלי, אבל שאר התרוצים לא מקובלים... "אם לא היו נתפסות לי היידים (כי הייתי מטומטם, ולא עשיתי שום חימום), אז גם לנדב לוגסי היה קשה להתמודד. זוכר את הקצב של הסיבוב הראשון? עם חימום נכון, הייתי יכול להמשיך כך את כל החמישה... " ממממ... אולי אם לא היית מעשן קופסא וחצי נובלס ליום אז היית יותר בכושר ואז לא היית כלכך מתנשף ואדום כשסיימת את ה"מקצה"..? ואוווולי- אם היית שותה קצת... שלוק קטן מהטקילה המעולה שרקחנו לך אני והדובון אז היית "טס" את העליה כמה פעמים שרק היית רוצה? בכלל היה שם מצחיק.. באתם שניכם עם סל תירוצים מלא.. וחידון קצר- מי אמר למי ומתי: "לא ישנתי בלילה.. אני עייף מהרכיבה אתמול בהר הרוח.." "אני מעשן קופסא וחצי ליום" "כמה פעמים לעלות??? זה כולל גם לרדת?" "טל שביט יחליט.. הוא השופט.." (טל שבית בתגובה:)"תקבעו לבד."
סטיב נזכר.. ומחייך...
426

STIVENZ 426

New member
ועוד משהו לא פחות חשוב

אם יש התערבות על חומוס- אז זכרו שבמקסיקו אין חומוס. וזכרו טוב טוב מי אחראי על החומוס "בבת שלמה".. היה טעים מקסמקס? היה טוב למריחה קולרגול? אז תחשבו טוב טוב..... אני אישית פנוי לנסיעה עם חומוס 3 קילו בכל יום שרק תרצו.. תרומות יתקבלו בברכה.. סטיב מחכה לכרטיס טיסה +מצלצלין למלון בדואר.. או שבכלל אני מתארח אצל אבא.. מחויבות משפחתית אתם יודעים...
426

MexMex

New member
מי מעשן קופסא וחצי ליום?

בקושי קופסא אחת....מה אני השתגעתי?
ברצינות? האודם היה כך ונשאר כך...לגבי הכושר, למרות העישון אין לי כל כך בעיות...עם כושר זה רכבתי את תחרויות העמותה במלואן, תחרויות ראלי ניווט של הרבה שעות, אימון של 4 שעות על המסלול... הכל היה בגלל החימום...אבל אני לא צריך שום תירוצים, הרי מי הכין למי את הפיתה עם החומוס בסוף? חוצמזה ילדי, אם אבא אומר X אז בשום פנים Y לא קביל. איזה מין חינוך קיבלת?? חג שמח לכולם MexMex

STIVENZ 426

New member
חינוך זה חינוך... צודק...

אבל אבא- סדר חייב להיות.. לא ככה? וחוץ מזה- "אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהנה" (לא שזה קשור אבל שיהיה..) ודבר שני- אתה מודע לכך שאני בן סורר.. או שמא זה החינוך שלקוי..? מה שבטוח- אנחנו צריכים לבלות יותר זמן איכות ביחד... אז... קח אותי ללונה פארק אבא! או אולי למסלול.. סטיב שמזכיר לאבא- מי דאג לחומוס...?!
426

MexMex

New member
בוא חביבי...

רק טיסה תשלם, כל השאר עלי, אפילו אירוח בביתי וארוחות על שולחני (טקילה אתה עוד לא יכול...). נו, מה עוד? אדיוס

למעלה