שלא תגידו עלי...

STIVENZ 426

New member
אז בוא נעשה דבר כזה:

החל מתאריך ה 02\5\15 אני יכול רשמית לשתות טקילה, מצ(ס)קל, בירה, וודקה, קוניאק, וויסקי, נפט, סולר, דסל, בנזין 96 ו95נטול.. אז אני בא ב5\14 נרגע מהג´ט לג ואז יוצאים לחגוג לי יומולדת.. (אפשר למשל גם לסדר לי איזה מקסיקנית..
) מתאים לך? יאללה... עכשיו מה שרק נותר לי זה לחסוך "קצת" כסף...
סטיב בנך יחידך
426

זמן איכות ../images/Emo6.gif , הרגת אותי

שמע יה מקמקסון , זה שתיחמנת לא נורא כולה תחרות יש מצב להרים את הכפפה בצידך לגבי הנסיעה נראה מה הרו"ח שלי יאמר ו..שארקי תגיד שוב אתה מתערב ?
מפליא שלא הכנסת כאן את טל ציון כהרגלך בקודש
קולרגול

מקס, תגיד...

יש מצב שאתה מגיע בקייץ לציון? סתם כי אני ממש לפני שפיכת אלפיה אמריקנית ויותר אצל ג´ף... ומחפש בלדר... ח.
שמתמוגג מהפרסומת של אסטריסק בדירט החדש... (כותרת אסטריסק ללא מילים והסברים. תמונה לא ברורה. ורשימה ארוכה של שמות. כך סתם - ללא שום הסבר ופרומושן מעבר. אבל הרשימה... עשרות של כל כל כל בכירי רוכבי השטח האמריקאים והאירופאים בעולם. צריך להוסיף מילים?)

MexMex

New member
אולי...

אבל נראה לי שאין טעם... המכס במקסיקו על חלקים שג´ף שולח לי הוא 50% (!). כשהו שלח, הוא ציין על החבילה ערך נמוך בהרבה, ולא היתה שום בעייה, אבל לך תדע בפעם הבאה. אם אתה רוצה, בבקשה...

SENDA

New member
אני מיגע, יש../images/Emo35.gif

לא היום וגם לא מחר אלא בסביבות אוגוסט ספטמבר. אופנוע אליך דלק עלי
שלא תגד שאני נצלן.

MexMex

New member
ברוך הבא....

מכיוון שחובב פחיות הינך, אז יש לי אפילו מקום "תיירותי" להראות לך... נשתמע

SENDA

New member
אני דווקא חובב אופנועים

רק עקב בטיחות ושיקולי תקציב אני נוסע בפחית (ועדיין נהנה מאוד). יום אחד שאני אהיה מבוגר יותר ועשיר יותר אני אשאף לאיזה רכב ספורט בחניה. אופנוע ספורט או ספורט תיור בהיכון לזינוק ו CRF450 עם סטים לצמיגי שטח וכביש לשימושים מקבילים. בינתיים אין לי בעיות לטייל איתך במסלול וגם לקפוץ למקום ה"תיירותי". שלך בידידות נצח ניב

למעלה