שלאה שאלתית

itaizil

New member
שלאה שאלתית

אהלן-אהלן! הקיץ עוד שניה מגיע ויש לי שאלונת. אין לי בגד ים משום סוג שהוא והאמת היא שאני לא רוצה לקנות אחד כזה. זה לא מטעמי קמצנות, סתם נראה לי מיותר. אני מתכנן ללכת לים בתקופ הקרובה, יש לי חופש ולכן אני מרשה לעצמי לרבוץ על החוף. אני לא מתכוון להיכנס למים, רק לשכב על החוף, להירגע ולהשתזף. חשבתי לעצמי שאני יכול לעשות את זה בבוקסר... יש לי בוקסר שחור צמוד של מאצ'תונים, בלי פתחים וכל השטויות האלה.. זה נראה לכם בסדר? מקובל?

itaizil

New member
אני שואל ברצינות...

חבר טוב אמר לי שזה לא מתאים... אז אני שואל את דעתכם..

itaizil

New member
באמת?.. שאלה לגברים...

כמה מכם הולכים לים עם בוקסר ולא עם בגד ים...? אלו שהולכים עם בגד ים- זה נראה לכם מוזר שבחור יבוא בבוקסר ולא בבגד ים?

rotesh8

New member
הבעיה היחידה שיש

זה שבד"כ הבד שונה ולכן הוא נמתח ונהרס מהר מאוד, והוא גם יכול ליפול בקלות....במים הכוונה... יצא לי ללכת לים עם בוקסר אבל זה היה בפעמים שלא תוכננו מראש וזה לא הכי נוח המלצה שלי, תשיג מכנס גלישה. הכי יעיל והכי נוח

itaizil

New member
אני מתכוון ללכת

עם בוקסר שחור וצמוד של מאצ'תונים (מאצ'תונים זה סוג די איכותי, ועוד לא דיברנו על כמה שהוא מחמיא, אתה יודע...) ברמת העיקרון אני לא מתכוון להיכנס למים, אלא רק להשתזף ולהירגע על החוף. לצורך העניין, מה שעומד להיות זה שאני אשכב על החוף בבוקסר. האם זה סבבה או שזה יכול להיות מוזר? (המון זמן לא הייתי בים ואני לא זוכר אם ראיתי מישהו עם בוקסר בחוף..) מה גם שאני די שונא את כל המכנסי גלישה האלה, הם מאוד לא יפים והמכנס האחרון שהיה לי גם לא היה נוח.

rotesh8

New member
אחי, מה שנוח לך

מוזר, לא מוזר, אין לי מושג... תנסה ותראה

כבר לא זוכר איך הים נראה .. כבר כמה שנים שלא יוצא לי ללכת בגלל המדוזות ושאר מיני בעיות ואילוצים שונים...

אני טיפוס שמרני בקטע הזה .. חייב בגד ים .. אבל אם אתה רוצה רק לבשתזף ללא כניסה למים לך עם מכנס ברמודה ואז אם יש או אין תחתון מתחת זה כבר עניין אישי .. אבל כשזה מגיע לקטע של כניסה למים אני שייך לאסכולה שחייבת בגד ים תקני ...

itaizil

New member
אני

לא רוצה להיכנס למים, רק ללכת לשכב על החוף בפאנן ולהשתזף. למה מכנס ברמודה?? בוקסר לא יתאים?

ים ../images/Emo99.gif

תקנה בגד ים נורמאלי ,3/4 ותיזרק על החוף (קרם הגנה חובה
). וואי ים :) כמה זמן לא הייתי בים! הקיץ יהיו חגיגות

למעלה