שלאה שאלתית

PinkWin

New member
אפרופו ים. אני רוצה בגד ים

כזה. אם אפשר גם את הגוף.
נקודות

ChilD SouL

New member
באמת בגד ים יפה../images/Emo45.gif

ואני לרוב לא מתלהבת מכל העניינים האלה ומעדיפה בגדי ים בצבע אחד, חלק ואחיד.

PinkWin

New member
צודקת, אני גם אוהבת חלקים לרב.

יש לי לבן חלק. לא הייתי מתנגדת גם לבגד ים עם הנקודות. חבל שאין סניף של ויקטוריה סיקרט בארץ.

ChilD SouL

New member
דווקא לבן../images/Emo35.gif

לדעתי זה מתאים בעיקר לשחומות, מאוד. לכאלה שהן בהירות [כמוך... כמוני...] זה לא כ-זה איי איי. אישית יש לי 2 בגדי ים, אחד כחול ואחד שחור.

דם דם

New member
אתה מודע לכך שבוקסר

זה סוג של תחתונים כמו שיש חוטיני ואני לא מתכוון לחוטיני בבגד ים אז בוקסר זה אותו דבר כמו תחתון,רק תחתון ממש ממש ממש ממש גדול בעיקרון לי זה היה נראה מוזר,לשכב על הגב עם תחתונים אבל מצד שני מה רע...הרי כולם בים עם הלבשה תחתונה אף אחד לא ממש אכפת לו אם זה תחתונים או בגד ים מינימלי תישאר בבוקסר, מה אכפת לך מה אחרים חושבים

itaizil

New member
...

מה גם שזה לא בוקסר גדול, רחב כזה... זה בוקסר צמוד לגמרי ככה שזה ממש כמו מכנס ספידו קצר

דם דם

New member
אם ככה

לך על זה חשבתי שאני היחיד שאוהב את הבוקסרים הצמודים נו וול אם זה רק לתפוס שמש אז תהנה ככה, זה לא שמישהו מסתכל מה אתה לובש

itaizil

New member
על מה אתה מדבר...?

הבוקסרים הצמודים הם משהו. קניתי השבוע מלא צמודים חדשים מדלתא, מצויירים כאלו עם מיקי מאוסים... מגניבים לאללה!

דם דם

New member
../images/Emo6.gif אוקיי ועל זה יגידו אנשי הפורום

טו מאץ' אינפורמיישן מצויירים עם מיקי מאוס,אוי הרסת אותי עכשיו אם תלך עם כזה לים, בטוח הרבה מבטים תשיג

itaizil

New member
לא, לא..

המצוירים זה בשביל הבחורות.. זה שובר את הקרח... בשביל הים יש לי אחד שחור.

EdisonGirl

New member
אני חושבת שהוא ימות מחום ככה..

או שתכנס למים, או שתתן לו לחיות עם משו יותר מאוורר. אבל זו רק דעתי.

itaizil

New member
לא חשבתי על זה

זו סוגייה מעניינת... בתכלס, זה בד די דק, ככה שנראה לי שזה יכול להיות בסדר... או שבסוף הוא יהפוך לhot dog... נחייה ונראה, אני מאמין שיהיה בסדר

למעלה