שכר עו"ד מתחיל

חגי- יוש

New member
שכר עו"ד מתחיל

מישהו יכול לומר בבקשה מהו שכר התחלתי ממוצע של עו"ד מתחיל- בוגר אוניברסיטה- בתל אביב וכן בחיפה ? מובן שיש פער בין המקומות השונים, אולם אשמח לדעת מהו שכר סביר לעו"ד מתחיל, והיכן מצויות המשכורות הגבוהות ביותר בשוק? האם ישנה משמעות לתואר נוסף דוגמאת כלכלה, ראית חשבון וכו´ ? תודה ח.

המשכורות הגבוהות ביותר בשוק ...

נמצאות - כמובן - בקומות העליונות של מגדלי עזריאלי.

shaio

New member
ציניקנים = החיים חיי כלב

השאלה היא מה קדם למה. קודם הם היו ציניקנים ואמונתם שלחתם לחיות חיי כלב, או שקודם הם חיו חיי כלב, והמרירות הפכתם לציניקנים. כך או כך, לא תמצא אותם, על פי ההגדרה, במגדלי עזריאלי.

shaio

New member
בעצם, הוא שאמרת

מעולם לא אמר מישהו שם "צר לי המקום"

ואז תגיד במה כשלתי אם זה בשבחי ידבר

אני יכול לתת לך רשימה מכובדת של אנשים אשר חיים נהדר עם ההתקפות שלי עליהם, אבל לא מוכנים לסלח לי על שדיברתי בשבחם, ולכן אני מאוד נזהר שלא לאבד גם אותך (וזה פשר ה"שתול" המפורסם). האתר של קימקא - הכל על הכל

מ.ה.

New member
הציניות שבהגדרת "ציניות"

מעיון במילון בו גם מופיע המקור למילים נוכחתי לדעת כי המקור ל"ציניות" הינה כת יוונית אשר האמינה בטוב ליבו של האדם.

דווקא SHAIO צודק (אופס...)

המלה "ציניות" נגזרה מהמלה Canine שהיא שמה של משפחת הכלביים.

מ.ה.

New member
cynic

במילון עברי אנגלי הקיים אצלי תחת ההגדרה דלעיל מופיע הפירוש הידוע (לועג, מלגלג, מי שסבור שאהבה עצמית מונחת ביסוד כל מעשי בני האדם) וכן כתוב כך: "בן מפלגה פילוסופית יוונית עתיקה, אשר למדה, שהתכלית העליונהבחיים היא לעשות מעשים טובים ולהינזר מכל תאוות ותענוגים ולהיות חופשי מהחוקים והמנהגים המקובלים בחברה".

shaio

New member
אלה ואלה דברי מילונים חיים

ההגדרה הזו מופיעה גם אצלי. אבל בשל התנזרותם מן העולם הם זכו לכינוי ציניקאים, כלומר כלביים.

למעלה