שכר עו"ד מתחיל

חגי- יוש

New member
אחרי שצחקנו נעבור לחלק האמנותי

קדימה- לשאלתי הראשונה- שכר עו"ד ממוצע!!!

ציפי ג

New member
המרחק ממני לעו"ד מתחיל הוא 11 שנה

איני מעסיקה עו"ד (עדיין) ועד כמה ששמעתי החובה היא תשלום השכר הממוצע במשק העומד על כ 6000 ש"ח ברוטו. מעבר לכך איני יכולה לעזור לך.

חגי- יוש

New member
מישהו אוכף את ההנחיות הללו?

אני יודע בוודאות על עורכי דין שמרוויחים הרבה פחות.

melly1

New member
7דובר הצעה של פורם צעירים הלשכה

שעוד לא הגיעה למעמד מחייב. יש לקוות שגם לא תגיע למעמד מחייב ולא משום שרבים עורכי הדין המעסיקים שהדבר לא ישנה מבחינתם אולם קיימים אחרים רבים מאד בייחוד בתקופה זו שהעסקתם עורכי דין היא פונקציה של העלות הכוללת של החזקתם וככל הנראה אם תתקבל ההחלטה האמורה הדבר ביא לגל פיטורים המוני של עורכי דין צעירים וכך יצא "שכרו בהפסדו", תרתי משמע.

אם כבר

הייתי קורא לה "צביקה פיק". שיהיה... (למנהלת הפורום - לא היתה לי כל כוונה לפגוע בך בהערה זו. להיפך).

חגי- יוש

New member
אוקספורד- אתה חצוף שאין כדוגמתו

זו לא הפעם הראשונה שאתה משתלח כאן באנשים תמימים, לא כל שכן במנהלת הפורום. לידיעתך, ניתן לדאוג לכך שתורחק מן הפורום לצמיתות. לתשומת ליבך.

אני חושב שהשכר תלוי בשאלה האם...

אותו עו"ד מתחיל יודע לנסח חוזה של העברת מניות או לא. עו"ד שמחה ניר, סליחה, על האסתטיקה, אבל לא יכולתי להתאפק הפעם.

ואני כן מתאפק...

אבל אם תמשיך כך, יוסאריאן, לא תוכל להמשיך להיות בר פלוגתתי...

אבל

מול יוסאריאן הוא עושה קולות של דג? כדי להסיר כל ספק, אני מכבד ומעריך מאוד את מנהלת הפורום. אם לי היו חמישה ילדים, שיהיו כולם בריאים, לא הייתי מצליח גם להיות עו"ד, גם לנהל פורום חי ותוסס כמעט 24 שעות ביממה וגם להיות מעורה בנעשה בפורומים אחרים. לאחרונה אני עד להתפתחות דיונים בין העו"ד עצמם. דבר טבעי ונכון בהתייחס לאוכלוסיית כותבי הפורום. תקוותי היא שהדיונים לא "יבריחו" את הציבור הרחב התוהה איך יוכל להתמודד מול משהו בלתי צפוי או כן צפוי. כפי שנאמר - הצנע לכת
באשר "להרחקתי" מהפורום "לצמיתות" - ניתן לבצע על כך סקר...

אוקספורד, לא יפה אני מנהלת 2 פורומי

ם. גם לי נגמרה השורה. לא רק חמישה ילדים, אלא גם כולם בנים. תן לי קצת יותר כבוד.

חגי- יוש

New member
תגובה ל- melly

אני לא מסכים איתך- אם שכר עו"ד יהיה אכן לפחות 8,000 ברוטו- הרי שנכון- יפוטרו עורכי דין רבים- אבל אלו יהיו עורכי דין שלמדו במכללות- וכל עוד הם יפוטרו - הרי זה משובח. הרי מ שנכנס בתנאי קבלה מצחיקים ולמד משפטים במכללות עלומות שם- אין לו מה לחפש כעורך דין. מדוע שאנו, בוגרי הפקולטות למשפטים באוניברסיטאות, ולחקנו יש תואר כפול, צריכים לסבול מתופעת המכללות? מדוע בפקולטות לרפואה אין מכללות והיוקרה של התואר נשמרת? אני בטוח שרבים מבוגרי האוניברסיטאות יסכימו איתי. מן הסתם, תגובות הנגד יגיעו מבוגרי מכללות עלובות למיניהן, שיטענו שכ-ו-ל-ם צריכים ללמוד. בטח- לך תסביר זאת לסטודנט לרפואה

למעלה