שכר למתחיל

eliana9

New member
שכר למתחיל

אני עומדת לקראת שאלת ציפיית שכר בחברה בתל אביב כמהנדסת תוכנה.
אני בוגרת בלי ניסיון אך עם ממוצע 93 מאוניברסיטה. איזה שכר אוכל לבקש ויחשב לגיטימי?

selalerer

New member
מפחדת לצאת פראיירית?

לא כדאי להעמיד פנים. אפשר פשוט לומר שאת לא יודעת.

בכל מקרה כנראה שאין לך השפעה רבה על מה חברה מוכנה לשלם עבור משרה ספציפית זו או אחרת שאת מתראיינת אליה. הם כבר החליטו מה השכר שהם מוכנים לתת לפני שראיינו את המועמד הראשון.

כדאי בעבודה הראשונה לחשוב יותר על העתיד. להיכנס למקום שתלמדי בו הרבה ותפתחי קריירה בצורה נכונה מהצעד הראשון.

חבל יהיה להפסיד עבודה ראשונה טובה בגלל דרישות שכר.

בן100

New member
בוגרת מצטיינת?

כל שכר בטווח 17-24 יהיה שכר ריאלי עבורך. כל זמן שלא מדובר על אוניברסיטת חיפה או בר אילן.

h a j b i

New member
כן, מעניין אותי מי הטיפשים האלה שמשלמים ככה

לאחד שלא יודע כלום

geek100

New member
למה "כל זמן שלא מדובר על אוניברסיטת חיפה או

בר אילן ???
ומה לגבי אריאל?

vinney

Well-known member
אריאל זאת מכללה דרג ב'-ג'

זה ששינו את השם שלה לאוניברסיטה לא עושה אותה בדרך פלא למשהו יותר טוב למה שהיא הייתה.

תוסיף לזה היותה כפופה למל"ג יו"ש (צה"ל) ולא למל"ג (משרד החינוך) - עושה אותה משהו לחלוטין לא ברור וקשה לעיקול. וזה עוד לפני הפוליטיקה.

h a j b i

New member
תבדקי טבלאות שכר וקחי את טווח של ה- 2000 ש"ח

העליונים. נגיד משהו כמו 16-18 ותבקשי את זה. אם התרשמת מהמקום, התפקיד ופוטנציאל ההתפחות אז תתפשרי גם על קצת פחות.

zaske

New member
מסכים ורוצה להדגיש

ממוצע של 93 מאונ' טובה הוא "צרות של עשירים" - את בקלות יכולה להיות מחוזרת על ידי חברות נחשבות מבחינת השם והתנאים, אבל השאלה החשובה היא כיצד בחירת מקום העבודה תשפיע על המשך דרכך, ולכן, תשתדלי לא להסתנוור מהחיזורים שאת הולכת לחוות בקרוב.

למעלה