שכר למשלבת

dina199

New member
יכול להיות שבשכר של 50 ש"ח לשעה

כבר היה סוג של התחשבות . זה גבוה לא רק יחסית למשלב אלא גם יחסית להרבה מקצועות אחרים.
לא בטוח שההורים עצמם מקבלים שכר כזה לשעה בעבודה שלהם.

ולגבי החוזה - לדעתי אם אין הסכמה (או ידע , או אין חוזה סטנדרטי או כל דבר אחר שמפריע) , צריך להתבסס על תנאי העסקה של הרשות המקומית.
חוזה זה מסמך משפטי מחייב שנועד כדי לא היו בעיות מסוג של יש או אין התחשבות.

מיקי153

New member
צודקת אבל...

הי,
ראשית, חשוב לי לומר שאני רואה במשלבות את דמויות המפתח המשמעותיות ביותר לקידום ילדינו ובאמת מאמינה שהן צריכות להיות מתוגמלות כראוי. אותי כאמא ממש מכעיס השכר הנמוך שמשרד החינוך משלם למשלבות. לגבי הנושאים שהעלת, אני די אמביוולנטית. מצד אחד את צודקת , אבל מצד שני, תחשבי על הצד ההפוך. גם ככה קשה לנו כהורים לשלם כ״כ הרבה מידי חודש... ותזכרי שאת עובדת היום במשפחה שלא מקבלת שום סיוע מהעירייה וכל הנטל עליהם. מציעה לך לפנות להורים ולבקש לבדוק אופציה להשלמת שעות בשבועות בהם יש לך חוסרים.
בהצלחה

dina199

New member
אבל אנחנו לא סופרמנים וצריכים עזרה

אנחנו לא סופרמנים

וגם צריכים עזרה. אבל הגבתי לנאמר שמשלבות הן דמויות מפתח. ואני לא חושבת שאף אחד הוא לא דמות מפתח, לבד מההורים עצמם ואת המשאבים של הכוח להתמודד יש ליחס אלינו ומכאן נגזרות כל התשובות כלפיי הילדים שלנו (וזה נכון לכל הורה, לדעתי, גם אם אינו נדרש לילד על גבול הספקטרום ).
לילה טוב

dina199

New member
כן . ראיתי את זה והבנתי את זה

ההורים הן דמויות מפתח ראשיות.
כשכתבתי שההורים לא סופרמנים התכוונתי שזה בלתי אפשרי להיות דמות מפתח במשך 24 שעות ביממה.
חלק גדול מהזמן אנחנו עובדים (ז"א בעבודה בחוץ שעבורה יש תמורה כספית
) והילדים נמצאים הרבה מאוד זמן במסגרות חינוכיות. אז במקרים שההורים לא נמצאים פיזית עם הילדים , ילדים גם צריכים דמויות מפתח. אמנם לדמויות האלה אין סמכויות וזכויות של ההורים, והדמויות האלה מקבלות כסף (כי זו העבודה שלהם בחוץ) , עדיין הן דמויות חשובות עבור הילד.

ציקיטה10

New member
שכר משלבת

הי ליאת
קודם כל אני מאוד מבינה אותך ואת הדילמה והמצוקה שלך.
גם אצלנו היתה דילמה כזאת עם המשלבת והגענו להסכמה כדי שהיחסים בינינו יהיו טובים ללא מתח והרגשה לא טובה שאנחנו נשלם לה סכום קבוע בכל חודש[גלובלי] אבל הסכום לשעה יהיה נמוך יותר.
לדוגמה: אם את מקבלת 50 ש"ח לשעה {שזה סכום די גבוה למשלבת ולא הרבה מקבלות} תסכמי איתם על סכום של 45 ש"ח לשעה עם מספר שעות קבועות - לדוגמה 2000 ש"ח לחודש גלובלי עבור 60 שעות חודשיות. ואז את תספגי את ה- 5 ש"ח לשעה והם יספגו את החופשות והביטולים. וכולם יהיו מרוצים.
אצלנו זה עובד נהדר

למעלה