שכר לימוד...

repanzell

New member
שכר לימוד...

מראש אני מתנצלת על פתיחת שרשור חדש.... בידי שאלה, אני מתחילה את הלימודים השנה בטכניון. טרם קיבלתי את טופס ההרשאה לחיוב חשבון בנק עבור שכר הלימוד. האם אני צריכה לפנות למישהו כדי שישלחו לי אותו? או שהוא יגיע בדואר במועד אחר? תודה.

יוסי99

New member
נצל"ש: ../images/Emo160.gif

אני משאיר אתכם לסבול כאן בארץ ונוסע לבלות - אחזור בזמן לשביתה המעצבנת שמר אסולין היקר מתכנן לנו. יאללה ביי.

yaniv 708

New member
בעקרון זה אמור להגיע אלייך אך במידה

ואת מעוניינת כבר לסיים עם זה, תחפשי את מדור שכר לימוד שם ותבקשי שישלחו לך.

pl84

New member
את יכולה להוריד

את הטופס בעצמך, למלא ולהחתים בבנק ולפקסס אותו למחלקת שכר לימוד בטכניון. הנה הכתובת: http://www.admin.technion.ac.il/slimud/newchap7b.html פאשה

BugoK

New member
נצל"ש: ראיון מעקב אקדמי

מחרתיים ב-10:00 יש לי ראיון. אני מקווה שזה רק עניין שבשגרה. מה להביא? דח"ש, גיליון ציונים מודפס מהאינטרנט זה מספיק? שכחתי משהו? תודה.

omri-segal

New member
ואגב ריאיון מעקב

קודם כל, Bugo, מצטער שלא הגבתי באיציק - לא הייתי ליד המחשב... ייתכן שהודיעו לי בטלפון הביתה בזמן שהייתי בטירונות? כי אבא שלי שאל אותי מתי יש לי ראיון מעקב, וזאת למרות שלא קיבלתי שום מכתב, ולא דיברתי על זה בכלל. אז אולי הוא שוכח שהתקשרו והודיעו על משהו כזה? האם זה טרנד להודיע עכשיו טלפונית על ראיון מעקב אקדמי? להתקשר לברר? ואגב, תהיה לי קצת בעייה להביא גליון ציונים מהאינטרנט, כי האוניברסיטה העברית לא מציגה יותר ציונים משנה שעברה, אלא רק את הממוצע...

amircn1

New member
מסתבר שגם לי יש ריאיון מעקב

מחרתיים, הודיעו לאח שלי טלפונית, אני לא הייתי בבית ! אמרו לו שאני צריך להביא דח"ש, גיליון ציונים (למרות שכבר הבאתי להם בזמן שהוצאתי אישור יציאה לחו"ל) ואישור על לימודים ?!

מצטרפת לשאלה

גם לי אמרו דח"ש, גיליון ציונים ואישור לימודים... באמת צריך גיליון ציונים או שמספיק להדפיס ציונים מהאינטרנט, והדבר האמיתי זה כמו להביא מעיל וסוודר לטירונות ביולי? ומה בקשר לאישור לימודים? אני לומדת בתל אביב, מישהו יודע איך האונידע עובד? יש מצב שזה לא יעבוד עם כרטיס סטודנט מהסוג החדש (משנה שעברה)? תודה מראש...

omri-segal

New member
נצל"ש - בקרוב

בקרוב, היישר מעמדת הבונקר במחנה 80, הסיפור המלא על איציק, מתי ואיך הוא נעלם, ואיפה הוא מוחזק\מסתתר היום. כל זאת ועוד, בימים הקרובים, באדיבותי ובאדיבות BugoK...

עומרי, שלא תעז זו עברת ב"ש. כל מה

שאני ראשי להגיד זה שאיציק לא נעלם סתם להעלמות שלו יש קשר עם כמה מהדרגות היותר בכירות בצה"ל ובפנטגון כמו גם עם שיר מ"כית ממחנה 80

oronb

New member
אי אפשר יהיה לצעוק על כל מקרה:

"איציק
" כי זה יהיה חייב להיות תואם למה שכתוב.

למעלה