שכר לימוד...

PoohPooh

New member
שאלה בקשר ל "סל שירותי הספורט"

אני חשבתי לקנות את "סל שירותי הספורט" באונ' העיברית(גבעת רעם), התקשרתי אליהם היום ואמרו לי שהם לא עובדים בסוכות! עכשיו, על שובר התשלום רשום שאני צריך לשלם עד 15 לאוקטובר(שזה מחר)-השאלה שלי היא כזו האם זה מספיק שאני אשלם את השובר, או שאני צריך לקבל מהם כל מיני טפסים. אולי אפשר להרשם לאחר תאריך זה או בכלל במהלך השנה כשאני אראה האם יש לי זמן לזה? האם בכלל כדאי לקנות את זה? בנוסף לכך שלחתי אליהם הוראת קבע(שכר לימוד) שגם היתה אמורה כנראה להגיע עד 15 לאוקטובר, אבל בגלל שהם לא עובדים כבר מ10 אז הם יקבלו אותה רק לאחר החג, האם זה משנה? ועוד משהו: בחוברת שמסבירה על התשלומים רשום שאם התשלומים יהיו באמצעות הוראת קבע אז אני צריך לשלם תשלום ראשון בסך 25% באמצעות אחד השוברים(עד 15.9). האם המקדמה נחשבת ל25% האלה ואני לא צריך לשלם יותר?
לכל העונה

LordR

New member
אל תהיה לחוץ

אל תהייה לחוץ , אתה יכול להרשם לשם מתי שבא לך ההפס היחיד הוא שהתאריך שנגמר התוקף של המנוי הוא קבוע אז ככל שאתה נרשם יותר מאוחר אתה מפסיד זמן. דרך אגב, מה אתה מתחיל ללמוד?

PoohPooh

New member
מדעי המחשב

אני לא לחוץ, פשוט מרגיז אותי כל הבלאגן הזה עם שכר הלימוד. למשל, למה אני לא יכול לקבל את 2% הנחה (שמקבלים בתשלום מראש) רק בגלל שאני עתודאי ונודע לי רק לא מזמן שהתקבלתי?

LordR

New member
מישהו עשה מנוי לקוסל פעם?

אם מישהו היה פעם במרכז קוסל בבריכה או בחדר כושר של גבעת רם אז שירשום פה קצת על זה.. אני בתכנון לעשות שנה הבאה מנוי, ולא יצא לי עדיין להיות שם. אז תודה :)

Loreium

New member
אני עשיתי בלרנר

זה 5 דקות מהבית שלי. אני חושב שגם שם אתה יכול לעשות. זה מקום ענק וממש יפה. רק שלפעמים קצת מפוצץ. בקוסל לא הייתי, אך אני חושב שהוא לא רע. אם אני לא טועה, יש שם בריכה חצי אולימפית. ד"א, לרנר זה ליד הר הצופים.

LordR

New member
אני יכול בלרנר אבל..

1. זה עולה כמעט פי 2 2. זה לא איפה שהשיעורים שלי, למרות שזה הרבה יותר קרוב לבית שלי

למעלה