שכר לימוד,

• פותח הנושא stac
  • פורסם בתאריך

stac

New member
שכר לימוד,

זה שונה בהרבה מאונ´ ? ממכללה? ועוד משהו האונברסיטאות מקבלים בוגרי אונ´ הפתוחה לתואר שני? או להשלמת תואר ראשון?

linoiii

New member
תגובה

כל האונ´ מקבלות את בוגרי אונ´ פתוחה לתואר שני. (וכמו בכל אונ´ אתה חייב להשיג ממוצע ציונים גבוהה במטרה להמשיך לתואר שני) התשלום הוא פר קורס ולא שנתי כמו בכל אונ´ אני לא מעודכנת בתעריפים לכן בשביל זה יש לך את האופ: 03-640-40-40 בהצלחה

god4you

New member
שלום...

אז ככה, התשלומים הם פר קורס כמו שנאמר. אתה יכול ללמוד קורס בהנחייה רגילה שזה בערך 7 שיעורים בסמסטר ודבר כזה עולה בסביבות 1500 ש"ח ואפשר גם בהנחייה מוגברת שזה עולה בסביבו 1800 או 1900 ש"ח, הנחייה מוגברת זה בממוצע 15 שיעורים, יש קורסים שפחות. אתה יכול לשלם ב 5 תשלומים בהרשמה מוקדמת ובהרשמה רגילה 4 תשלומים ואחרי מועד הרישום הרישמי אפשר להירשם בהרשמה מאוחרת בתוספת תשלום. מקווה שעזרתי רן

V a r d i t

New member
אני יודעת שבאוני´ הפתוחה משלמים

עד 18 קורסים, לכן זה יוצא כמו באוני´ רגילות. הנחייה מוגברת קרוב ל- 1900 ש"ח = 35,000 ש"ח בערך לתואר.

בקשר לקורסים הנוספים ועוד

אם דרושים יותר מ18 קורסים (ברוב המקרים) כל אחד מארבעת הקורסים הבאים הוא בעלות של כ 300 ש"ח בהנחיה רגילה או 500 ש"ח בהנחיה מוגברת. יש מסלולים דו נושאיים, שנדרש בהם יותר מ 22 קורסים ואז מקבלים בהם החזר כספי עבור שני קורסים שעליהם משלמים מחיר מלא. יש מידע בידיעון. אני יודע בוודאות כי הנ"ל מתקיים במסלול לניהול ומדעי המחשב. כך שעלות נוספת יכולה להגיע לעוד 2000 ש"ח לערך. בגדול אם לומדים רק בהנחיה רגילה השכר קרוב מאוד לשכר האוניברסיטאי. יש מכללות של האו"פ, שמחייבות בדמי מכללה : בערך עוד כ- 2000 ש"ח לשנה.

למעלה