שכר לאופר

the silent

New member
שכר לאופר

כמה נהוג לשלם ליום לאופר שנמצא 24 שעות עם הילדים (בארץ). אני מתחילה לעבוד בעוד כחודש והמעסיקה שלי לא יודעת כמה נהוג ולכן אני מבררת. הטיפול כולל הסעות לבית הספר, לחוגים בישול בצהריים ושינה בבית. האם לפי שעה? האם שכר גלובלי? בבקשה את עזרתכם.

plomba11

New member
4,000 נטו זה מה שאני משלמת למטפלת

של רוני (בת 5 חודשים) שנמצאת איתה כל יום (5 ימים בשבוע) מ-9 עד 5

plomba11

New member
ההיגיון דווקא אומר שאם היא לא גרה

אצלי, משמע, היא לא "בעבודה" 24 שעות ביממה, זה צריך לעלות לי פחות מאשר מישהי שכל הזמן נמצאת אצלי וכל הזמן מחויבת אליי. אני חושבת שבלי קשר, העלות של מטפלות התייקרה מאוד בשנים האחרונות (במיוחד באזור המרכז) משום שדי קשה למצוא מישהי שאפשר לסמוך עליה בייחוד לאור המקרים המזעזעים שהיינו עדים להם בזמן האחרון.

plomba11

New member
היא שכנה של ההורים שלי (כך שאנחנו

מכירים אותה כבר המון שנים...) ובמקרה בדיוק סיימה טיפול בתינוק אחר והתפנתה..

והיא אכן עולה לך הרבה פחות

אופר יכולה לחסוך יותר ממה שהיא מרוויחה כי בנוסף למשכורת את גם מארגנת לה מגורים (בדרך כלל ביחידה משלה) ואוכל 24 שעות ביממה, בעוד היא לא צריכה לשלם שכר דירה והוצאות נלוות (ארנונה, חשמל, מים). בדרך כלל אופר גם משתמשת בשירותי הבית כגון כביסות. עם ילדים גדולים גם נהוג לתת חופשי חודשי על מנת לתוכל להביא את הילדים מהגן/בי"ס. בעבר הייתי אופר בחו"ל ואני יכולה לספר לך שההוצאות היחידות שהיו לי היו בזבוזים שלי.

ולגבי עלות מטפלות

זה לא רק הצורך למצוא מישהי טובה, אלא גם לעשות אותה מרוצה, כך שתישאר אצלך. אני דווקא הכנסתי את בתי לגן בתחילה כי לא היתה לי ברירה (גרנו אז בקיבוץ), אבל אני יודעת שאת הילד השני אני גם הכניס לגן בגלל הפריחה וההתקדמות שראיתי אצל בתי.

lulyK

New member
יש בסביבת המגורים שלהם

גינה שבה תוכלי לפגוש אופריות אחרות ולשאול אותן? זו דרך טובה להתחיל לברר (הסעות בלית הספר? מדובר רק בילדים גדולים יחסית? הבקרים שלך פנויים?)

לפי מה שאני הבנתי

כוון שאני מתעסקת בנושא מזה שבוע. לאופר משלמים סכום גלובלי (בררתי גם בערך בכמה מדובר) אם יש לך משהי אז מצויין אם אין לך אני יכולה לתת לך טלפון של משהי שיש לה משרד לאופריות. בכל מקרה אני בחרתי לקחת מטפלת כולל ניקיון ובישול ולא 24 שעות

למעלה