שכר לאופר

סליחה כנראה שלא הבנתי נכון

אני הבנתי שהתשלום לאופר הוא באיזור 4500 ש"ח + מקום לינה+ אוכל. היא יכולה לצאת בערבים במידה ואינה צריכה לעשות בביבי סיטאר. זה עונה לשאלה או שעוד פעם לא הבנתי

ליבי777

New member
איך זה שאופר עולה כמו מטפלת?

למה משתלם למה? לא ברור לי העניין

זה לא מדוייק

אם תכללי את עלות המגורים ועלות האוכל את תראי שזה כמעט כפול ממטפלת. להשכיר חדר בריזור המרכז זה מערך 300 דולר. להשכיר חדר שהוא נפרד מהבית זה בערך 600 דולר. ארוחות מלאות בממוצע לאדם זה בערך 50-100 ש"ח ליום. ותוסיפי על זה את השכר 4500 ש"ח זה יוצא משתלם לי שמתאים לה.

ליבי777

New member
את יכולה לתאר את הגדרת התפקיד שלה?

זה מעניין אותי לאור העובדה שאני מחפשת מטפלת והמחירים שהן דורשות יקרים. דרך אגב, היא גרה איתכם בבית או בכניסה נפרדת?

קצת אינפורמציה

לי אין אופר . אני בהריון והציעו לי קידום משמעותי בעבודה דבר שמחייב את חזרתי אחרי 4-5 חודשים. לכן אני ובעלי התלבטנו בין אופר לבין מטפלת בבית שעושה גם סדר, כביסות וכו.. בררתי עם אמהות שיש להן אופר. השכר כפי שכתבתי בערך 4500 ש"ח +לינה וארוחות. האופר, מנקה, מכבסת, בביבי סיטאר בלילות (במידה ויוצאים), לוקחת לחוגים ופעילויות, מבשלת - כמובן כל זה בתנאים שלך אולי לא יתאים לך שהיא תבשל??? מטפלת עולה 4000 ש"ח בערך אצלך בבית ועושה גם סדר כללי בבית כביסה, כיור לא מדובר בניקיון יסודי רק ארגון כללי של הבית ואוכל לתינוק

אורora

New member
אין דבר כזה

אדם שעובד 24 שעות. זו עבדות וזה בניגוד לחוק. גם אם אדם גר בביתך ( אופר) עדיין יש להגדיר בחוזה שעות עבודה וזה לחלוטין בלתי חוקי להגדיר יום עבודה של 24 שעות. לכן קודם כל צריך להגדיר יום עבודה הגיוני של 9 שעות + שעות נוספות בשעת הצורך ( לילה עם ילד חולה, בייביסיטר בערב שאת יוצאת, אולי עזרה קבועה בשעות ההשכבה , תלוי בצרכים ). השאר הזמן האופר אמורה להיות חופשית לעשות ( ולצאת כרצונה ). אז קודם כל להיזהר מתנאי עבודה בלתי חוקיים, כי את תהיי חשופה לתביעה. באשר לעלות. השכר הוא כמובן גלובלי. בסביבות 5000 ש"ח לחודש. בנוסף לכך בעלות כלול : אכול, מגורים, חשמל וכד. צריך להסדיר מראש מי מכסה ( ואיך מתחשבנים ) על נושאים כמו טלפון, מוצרים כמו סבון, שמפו וכו.

למעלה