שכפ"צ

תגובה.

זה ממש יפה, קבלי ח"ח! החלק הכהה שבצד הגבה והעין הימנית (שלנו) כהה מדיי וכך נוצר מצב שאין לה רקות. כמו שמישהי אמרה בקשר לעין השמאלית, אני מציעה "לדרג" קצת את העפעף, ולהוסיף גם פיקסל או שניים מתחת לעין. אני חושבת שהצוואר מוצלל מדיי וזה מקנה לה מראה מעט גברי. עצם הבריח הימנית בהירה מדיי, לטעמי. ממה שאני מבינה, מגיע אור די חזק מצד שמאל, וגורם לחוסר-אור (נו, צל) בחלק הימני של הפנים. מכאן, אני חושבת שלא צריך להגיע כל כך הרבה אור לעצם הבריח הימנית, בניגוד לשמאלית - שמקבלת הרבה יותר אור. היד הימנית נורא דקה.
אני מציעה לעבות אותה. ושוב - בייס מקסים.

*בוכה*../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

זה ממש מדכא לראות את זה, את יודעת? ההצללות מדהימות, אני ממש שואפת להגיע לרמה שלך פעם. היד הימנית [מהצד שלנו] מתחברת לחזה בצורה חדה מדי, זה גורם לה להראות שלדית, כמו שמישי כאן אמרה [נו, אני סנילית
] בטח הייתי עושה על זה משו, אם לא הייתי כל כך מפחדת להרוס את זה ><

אנבלייי

New member
|מריםגבה|

את שואפת להגיע לרמה שלה??
אני לא יודעת את מי מכן להרוג קודם ומי מכן יותר מוכשרת בצורה לא הגיוני.

Wandering Star

New member
לוטם..?

איפה לעזאזל את חושבת שאת? הייתי מתחלפת איתך בשניה. אני אתקן את העצם השלדית
אל תעצרי את עצמך. תשמידי אותו אם בא לך. רק תציירו עליו.

GalGul000

New member
לא שוב ../images/Emo7.gif

קודם את גורמת לי לזעזוע מוח עם הבייס של אנג'לינה, ועכשיו זה?! ושלא נדבר על הדוליז המדהימות שלך. שגורמות לי לחשוב על דרכים יצירתיות במיוחד להרוג אותך. לכי

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif יאללה תעשי תיקון../images/Emo11.gif

שאני אוכל לנסות לא-להרוס אותו כבר

ינקיפנק

New member
אז פה מקבלים תגובה?

פה מקבלים תגובה על הדולי...כי אני רוצה לדעת מה דעתכך..

נושיfay

New member
אממ בייס..^^

הוא די ישן...הוא הראשון שציירתי...0.0 אמממ אבל הוספתי בנים... אמממ תגוביות יתקבלו בברכה...:p אממ ואני יודעת שיש כאלה עם ראש יותר גדול וראש יותר קטן...אני אתקן את זה... אני שמה את הבייס בשני חלקים כי תפוזונע...<<

Stinki Winki

New member
איזה ממושיים../images/Emo99.gif

ממש מתוקים^.^ מזכירים לי את הסגנון של היים נו סאקורה. הם ממש חמדמדים

נושיfay

New member
0.0...לא מגיע לי...<<

בעעע...אבל נחמד לדעת שסוקלים אותי...<< תאמת בפעם הראשונה...T^T...XD

למעלה