שכפ"צ

../images/Emo54.gif

אווו זה כ"כ חמוד! לדעתי הקווים התוחמים של החצאית כהים מדי, אבל זה הכל.

Wandering Star

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

השיער מקסים. הצבע שלו נחמד והצורה שלו טובה. עם זאת אני חושבת שאם תבליטי בו כמה שיערות בודדות (בעובי פיקסל) זה ישדרג אותו. את הקפלים בחולצה לא אהבתי. הם קטנים וצפופים מדי. הצורה שלהם ישרה מדי וכשמגדילים את הדולי (מקטינים? נו, כשפותחים את הדף הנפרד) הם נעלמים כליל. תשני את הצורה שלהם לעגולים יותר, ותבליטי אותם באמצעות הצללה. רוצה טיוט'? לדעתי הגרביונים יהיו יפים יותר אם יהיו בהם פחות גוונים, כך שההפרש בין גוון לגוון יהיה משמעותי הרבה יותר. כל אלה עצות קטנות שנועדו לשפר את הדולי שלך, אבל תדעי שהיא ממש מקסימה כמו שהיא.

../images/Emo99.gif ../images/Emo22.gif

ההצללה של השיער צריכה להיות יותר, נו, שוונצים כאלה. תוסיפי שוונצים לשיער מסביב. תוסיפי גוון כהה לחולצה. הלמעלה הזה של החצאית לא מוצלל, כדי להצליל אותו. כדי להוריד את הגוון הבהיר האחרון מהגרביים, הן בוהקות בצורה הזויה
. לשים בנעליים יותר מהגוון הכי כהה. כדי להצליל את החתול.. השיער ישר מדיי כזה..
ניסיתי להסביר (בצורה עקומה
) מה כדי להוסיף בו בקובץ. ההצללה מתחת לשיער מוגזמת.. לאה, את עושה לאנשים טראומה X___X;;;;. כדי לעשות קווי מתאר פחות כהים לחצאית. וזהו
.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

השער צמוד מידי וכבר אמרו הכול היא ממש חמודה

my presious

New member
../images/Emo42.gifתודה לכולן,

מכיוון שהדולי לא לגמרי שלי (הקווי מתאר מדלדל"צ) אני מעדיפה להשאיר אותה כמו שהיא ולקחת את ההערות לתשומת ליבי בדולי הבאה שלי

בטח אף אחד כבר לא ישים לב, אבל..

הנה היא, בייס דולקאט. הפלטות האדומות הן של אופיר, ועבדתי עליה מלא זמן.

my presious

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif

היא מדהימה! תוסיפי עוד גוון בהיר בשיער:] היא נורא פשוטה, תוסיפי לה משהו שיעשה אותה מיוחדת:]

תיקונים!

עשיתי לה קעקוע שנראה יותר כמו צלקת (דולי מצולקת XD) וזה אמור להיות גבול עם פרחים.. הוספתי לה את הגוון היותר בהיר אבל זה לא נראה טוב (התוצאה בצד), ו..זהו, בינתיים.

Wandering Star

New member
היא הרבה יותר יפה עם הברק לדעתי

תוסיפי לה גם גרביונים או משהו, הרגליים שלה נורא גדולות וחבל שהן לא מנוצלות. הדולי ממש מקסימה, אגב. נורא אהבתי[-:.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif♥עם ברק זה יפה יותר

היא ממש יפה@@@@ תוסיי עוד דברים

התיקונים חוזרים..

עכשיו, בבתי הקולנוע XD. ניסיתי לעשות לה גרב רשת. לאדעת, לדעתי זה לא מוסיף יותר מדי.

8ar8ie

New member
לטופ מודל:]

אני לא ממש אוהבת אותה... עשיתי אותה מהר כי אני נוסעת:( בבקשה תעזרו לי לעשות אותה יותר יפה ומהר... למרות שאני יודעת שאין לי סיכוי...:0 תודה רבה רבה מראש... בלע מאיה בייס: דולס ספרקלינג אייס

תגובית

הכובע נורא יפה אבל הוא נראה קצת מעוך. לדעתי האישית או שתוסיפי לו משהו כמו פרחים או פירות, או שתגביהי אותו. אגב, לפי התנוחה של הבייס, זה יכול להיות נחמד אם היא תחזיק את הכובע ביד שמתרוממת למעלה. אם את עושה לו פרחים או משהו, אז תוסיפי פרחים גם על המחשוף של השמלה, ותוסיפי גם שרשרת וצמידים או כפפות, כי היא ניראת קצת ריקה.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gifהיא חמודה, אבל היא לא ממש נראי

+ת כאילו היא מפרסמת כובע...

8ar8ie

New member
תיקונים

טוב שיניתי תתנוחה של הבייס והוספתי נוצה:] ואממ לודעת. יש לי אובססיה לדוליז ריקות:0 אני מוזרה

8ar8ie

New member
אמאלה

הזזתי תכובע ונהייתה לה קרחת שוונצים
אם בקשה... מישי מוכנה לשמור את הדולי ולפרסם אותה בשרשור של הטופ מודל אם הוא נפתח לפני ה-24? תודה רבה מראש... לא מצאתי שעווה:0

8ar8ie

New member
תודה רבה על התנדבותך

אך כבר ביקשתי גם בשעווה והתנדבה מישי:] (שכחתי מי את סליחה... חחח אבל תודה גם לך:0)

למעלה