שכפול גנטי ונשמה...

shkool

New member
שכפול גנטי ונשמה...

מה יקרה אם ישכפלו בן אדם(בעתיד)? הנשמה גם תשוכפל?, לא יהיה לשכפול נשמה? shkool

Tal_Ya_Tal

New member
היי Shkool, B-)

אינני יודעת אם התכוונת ברצינות או שסתם רצית להתלוצץ. א ב ל , ראית פעם שלהבת של נר? כמה נרות אפשר להדליק משלהבת אחת? האם ישנן מספר מוגבל של נרות שאפשר להדליק ``לפני שהשלהבת תכבה``?!?! (תלוי אם אתה עומד בקצב) ובכן, זו התשובה. הניצוץ האלוהי, הוא כמו שלהבת של נר. אפשר `להצית` אתו אינספור `גופות` והוא לא יכבה. ;-) L&L TALYA

אלדר

New member
זה די מטומטם טליה....

השיכפול הגנטי הזה זה טעות גדולה כבר עכשיו לא חסר בני אדם בעולם אז רוצים שיהיו עוד ועוד דבר לא צודק אם זה יעבוד השיכפול אז מי יוכלו להשתמש בו? רק העשירים יותר !!! ואז יתחיל עידן חדש בעולם (חייב להתחיל עידן כזה ברגע שיצליחו לשכפל בן אדם שלם) וזה לא יהיה אפשרי בכלל לעשות בן אדם שלם כי כל המדענים וכולם טליה!! לא יצליחו לפענח את התת מודע ולא שמעתי שאפשר לעתיק תת מודע כי אז יהיו אנשים אותו הדבר!! אז הדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה אחד בלי תת מודע או כמעט בכלל בלי! ואז הוא ילמד יותר מידי בחיים שלו וזה מביא עוד שאלה אם יצליחו לשכפל אז לא יהיה אפשר גם להעריך את החיים שלו??? כנראה שכן! ואז יהיה עוד בעיה מי ידע על מה הוא חושב? אף אחד לא יכול לדעת על מה הוא יחשוב וברגע שהוא ידע שהוא יחייה ליותר זמן מאחרים הוא יכול להיות מגעיל ואולי אף ירצה להשתלט על העולם שלנו ואיך יעזרו אותו?? זה הרבה יותר מידי שאלות שאי אפשר לענות בלי ליצור מישהו כזה (או יותר נכון דבר כזה כי הוא לא מישהו שנולד רגיל אלה יצור לא אנושי בכלל) אז עדיף בכלל לא לנסות רק בשביל שלו יקרה דבר שאי אפשר לתקן אחרי זה!!!! וזה לא הכל יש עוד הרבה מאוד שאלות בלי תשובה בעניין הזה טליה!!! ואלוהים לא יכול לשלוט אליו ואז אם הוא יהיה שליט יחיד עוד בסוף יקרה שוב מה שקרה לאטלנטיס שלך הרס מוחלט של הרבה שטח בעולם!!!!!!! זו טעות גדולה להתעסק בכל זה!!!!!!!!!!!!!!! שלך tksr אור ואהבה לכולם

tAkSr, תן לי לתת לך עצה קטנה

תמשיך לחייך כל עוד השמש זורחת... ושזו תהיה הדאגה היחידה שלך... :) ;-) :) ;-) all you need is love... (במקום L&L) שבי

אלדר

New member
שבי אני לא זקוק לאהבה דחוף!!!

אז אל תגיד את זה אין לי הרבה שאוהבים אותי עכשיו כולל אני אבל אני לא צריך לא את שלי ולא של אף אחד!!!!

Tal_Ya_Tal

New member
TKSR, TKSR B-) יש כל כך הרבה

היי TKSR, ראשית, לא אמרתי שאני בעד (שכפול גנטי) רק עניתי על שאלתו של SKHOOL, שנשמעה לי כמבטאת סקפטיות, או בדיחות הדעת. שנית,ישנן כל כך הרבה נשמות שמחכות להתמחזר, כי הן מה שנקרא `EARTH BOUND`. למשל, כל הדרוזים שבני משפחותיהם `מושכים ` אותם בחזרה להוולד כאן, אצל אותן המשפחות. וגם אחרים, שלא הצליחו לנתק את עצמם ולהפרד ממנעמי החיים על הפלנטה הזאת אז אל תדאג TKSR. מה שאנו לא אמורים לעשות, אנחנו בדרך כלל לא מצליחים ;-) L&L TALYA

אלדר

New member
טליה בדרך כלל נשמע כל כך פיוטי...

ככה כותבים את זה? (כאילו פיוטי?) אין לי מושג איך כותבים את זה אבל העיקר הכוונה טוב טליה אם את כבר אומרת את זה איך הצליחו ליצר את בפצצות? זה הורס את הטבע אז למה הטבע נותן לזה להתקיים? אולי לפי מה שאת אומרת זה צריך לקרות אולי הטבע מקריב מימנו כדי לאחד את העולם ביחד או משהו כזה? אולי הטבע לא כל כך חזק כמו שהוא צריך להיות אולי האדם כבר יותר חזק מהטבע ואם זה כך אז איך את מגיבה לסמים? (מריחואנה וגרס?) הם מהטבע והם איסור מוחלט בארץ לשימוש ואני אף פעם לא אמרתי שאת חושבת ככה לגבי שיכפול וזה בכל מקרה גרוע השיכפול הזה מכל בחינה ומה עוד?.. הרבה דברים טליה אפשר להוסיף לשניהם אבל מי יודע מה אמור לקרות? איפה יש נביא אמת בעולם שינבא את זה? למה הטבע בכלל נוהג ככה? ולמה ``הבורא`` עושה את זה רק ככה? אולי הטבע ו``הבורא`` רק עושים את הקרקע בשביל בני האדם כי הם נתנו לנו את אפשרות הבחירה שאישית אז הם יכולים רק להכשיר את הקרקע למה שצפוי שנעשה או כזה דבר!!!!!!! לא משנה אני רק מתפלסף פה בה ביי טליה עד הפעם הבאה

למעלה