מתלונן בפיקוח העירוני של עיר מגורייאת כלבו לעשות את צרכיו בחצר שלנו
איך היתם מטפלים בנושא??
אחכ" אספר כיצד אני טפלתי
מתחיל בפניה אל בעל הכלב. אם זה לא עוזר יש כמה אפשרויות (יש יותר, אבל עונה מה אני כנראה הייתי עושה). אם אכן הוא מביא את הכלב לחצרך כדי לעשות את צרכיו, הרי שלא מדובר במעשה תמים או רשלנות חד-פעמית, אלא בפעילות זדונית ומכוונת על-ידו. במקרה כזה מעבר לתלונה לפיקוח העירוני הייתי שוקל תביעה נזיקית בבית משפט. אם לעומת זאת מדובר במקרה בו הכלב ברח פעם ומצא לנכון לעשות את צרכיו דווקא אצלכם, הייתי מסתפק בפניה אל בעל הכלב ורק אם זה היה חוזר על עצמו והיה ברור שהוא שם פס, פונה לפיקוח העירוני. במקרה כזה רק אם זה חוזר על עצמו ללא הרף ומבלי שנראה שהבעלים מנסים לעשות משהו, הייתי פונה במקביל/בנוסף לאפיק משפטי.את כלבו לעשות את צרכיו בחצר שלנו
איך היתם מטפלים בנושא??
אחכ" אספר כיצד אני טפלתי
פונה למוקד 106.את כלבו לעשות את צרכיו בחצר שלנו
איך היתם מטפלים בנושא??
אחכ" אספר כיצד אני טפלתי
מצלמת את השכן וכלבו מלכלכים את חצרך, ושולחת מכתב מעו"ד לשכן.את כלבו לעשות את צרכיו בחצר שלנו
איך היתם מטפלים בנושא??
אחכ" אספר כיצד אני טפלתי
לפני שתעשי אחד מהצעדים הללו (פניה לשכן, פניה למוקד, איסוף הגללים והנחתם על סף דלת השכן וכו')- דאגי לתעד (סרטון בנייד, למשל) את ההתרחשות במספר הזדמנויות, שתהיינה הוכחות.את כלבו לעשות את צרכיו בחצר שלנו
איך היתם מטפלים בנושא??
אחכ" אספר כיצד אני טפלתי
כל הכבוד. זה קשה לפעמים עם שכנים. גם כשאפשר לפעול נגדם בדרכים 'קשוחות', לא תמיד ממהרים לעשות זאת משיקולים חברתיים. נקווה שההצלחה הנוכחית תתמיד ותחזיק מעמד לאורך זמן.בתחילה פניתי לאיש בצורה יפה ובקשתי ממנו לא להביא את כלבו לחצרינו זה נקרא השגת גבול
פעם פעמים יפה,,,לא נענה
פניתי לשוטר הקהילתי באיזורינו
הלה בא, ןרצה לקחת לו את הכלב ,,,ובמידה וירצה להשיבו אמר,יצטרך לשלם 3000 שקל
שאל אותי אם אני מסכימה שיקח את הכלב,
עניתי שאני נותנת לו עוד הזדמנות אחת
ואם לא יעמוד בה,, אז שיקח את הכלב
מאז הוא לא בא
איזה חוצפה של אנשים ,לא מבינים לבד שלא נכנסים לחצר של שכן"???
מה זה בית שמוש כללי לכלבים??
בכל זאת נתתי לו עוד שנס
דבר אחד ברור , הכלב אינו אשם כאן.בתחילה פניתי לאיש בצורה יפה ובקשתי ממנו לא להביא את כלבו לחצרינו זה נקרא השגת גבול
פעם פעמים יפה,,,לא נענה
מאז הוא לא בא
בכל זאת נתתי לו עוד שנס
לדעתי פעלת בדיוק כנדרש,בתחילה פניתי לאיש בצורה יפה ובקשתי ממנו לא להביא את כלבו לחצרינו זה נקרא השגת גבול
פעם פעמים יפה,,,לא נענה
מאז הוא לא בא
בכל זאת נתתי לו עוד שנס
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.