שככה אני אחיה

אני לא מאמינה!

החלום שלי זה לשבת רגל על רגל, עם המחשב הנייד על הברכיים ולכתוב שטויות בפורומים בזמן שמישהו אחר מגהץ במקומי!
אם המחיר הוא שישמיצו אותי כמגהצת, אני בהחלט מוכנה לשלם אותו עם ריבית ותוספות - שיגידו שאני לא יודעת לעשות ספונג'ה - ויעשו במקומי, שיגידו שאני מדיחה כלים איום ונורא - וידיחו במקומי, ואם זאת תהיה חמותי, אני אהיה עוד יותר שמחה!

אגב, אם את רוצה לעשות סטאג' בגיהוץ, את מוזמנת אלי (וכאמור גם ספונג'ה, כלים וכביסה יתקבלו בברכה).

סתם ככה

בתור מי שלבשה מדים כמה שנים, אחרי חודש בטירונות הבנו אני ואמא שלי שלא צריך לגהץ מדים.
איך שהם יוצאים מהכביסה נותנים להם ניעור טוב ותולים אותם ליבוש על קולב. הם מתיבשים חלק מול חיילים.

הענין פה הוא לא המדים כמו שכתבת אלא ענייני שליטה. אם זה לא המדים אז זה סידור הארון, או הכנת אוכל, או לספר לו את הפוני אם הינו בשנות ה-80.
יש לה את נושא האובססיה, ולכן היא גם אומרת איזה משפט כזה שאם הוא יקח את זה ממנה הוא כביכול יפגע לה בחיים? מה זה בדיוק?

אז תראי, ביולי אתם כבר לא שם.
היתי שותקת עד יולי כי זה באמת כבר שטויות אחרי כל מה שעברת. וסך הכל, שתגהץ. מה אכפת לך, פחות עבודה ועמידה על הרגליים בשבילך.
אחרי שתעברו לגור יחד, בדיוק כמו שאמרת לו, אמא שלו תצטרך להיכנע לגבולות. אם זה אומר שתצטרכו לשקר לה, להסתיר ממנה - אם ככה היא רוצה ככה יהיה.

bananadana1

New member
קודם כל,

המלצה חמה - לא להתרגש מהתגובות הילדותיות והשיפוטיות שראית כאן.

שנית, תיאחזי בעובדה שביולי אתם עוברים. תיאחזי חזק חזק, ובינתיים, עד כמה שזה מעצבן ומתסכל, תני לה. איפשהו גם בן זוגך במצב לא נעים, כי זו אמא שלו וסה"כ מה שהיא מבקשת זה לעזור (גם אם זה במסווה של שתלטנות ומניפולציות). תני לו ולך לעבור את החודשיים האלה בשקט יחסית, חבל על הבריאות.
(מבינה לגמרי מדוע זה מוריד לך ממנו. לא כל אחת נהנית לראות את בן הזוג שלה מתנהג כמו ילד טוב של אמא. רק זכרי שהפעם זה מצב קצת קיצוני ולא נעים גם עבורו).

בהצלחה

Guronet

New member
תודה על התגובה ובעיקר על ההבנה

אני מאוד משתדלת להאחז ביולי וזה באמת עוזר.

יום נפלא:)

ofinn

New member
נורא פשוט:

תדברי עם שניהם על זה שאת לא מוכנה לכך יותר,
ותסיימי את השיחה ב: "שככה אני אחיה, שאני לא אדבר יותר עם מי שימשיך לשחק משחקי כח".

למעלה