עדיף כבר לצפות ביפנית, זהו.
ביפנית קולות בקושי מתחלפים, ואם כבר מחליפים, אז זה מסיבה טובה ומוצאים מישהו שנשמע הכי קרוב לדמות שיש. ככה קרה כשהמדבבת של מוסאשי (ג'סי) ילדה בת ובמשך שמונה שבועות דיבבה אותה מישהי אחרת (זה היה לפני... וואו, שנתיים או משהו כזה). לא הבחנתי בהבדל משמעותי. בכל אופן, אין על המדבבים היפניים של צוות רוקט. 3= אני חושבת שאחרי מיסטי (שעברה איזה חמש מדבבות במהלך השנים. זה מקרה זוועתי), למיאו היו הכי הרבה מדבבים עד עכשיו. היה את הראשון, שהוא חביב הקהל ובצדק כי הוא היה ממש אבל עדיין אין לי מושג איך קוראים לו. אני אבדוק בדודים שלי, בטח כתוב איפשהו. המדבב השני (ירון מלאכי, קראו לו? אני חושבת שזה נכון) הפחיד אותי נורא בהתחלה, אבל הקול שלו היה מקסים ו... האמת היא שהוא המדבב האהוב עלי של מיאו. לא לסקול בבקשה. ;<< נראה לי שמיאו התחיל להישמע ממש מוזר מתחילת העונה השישית כשעידו מוסרי התחיל לדבב אותו. למרות שאין לי שום דבר נגד מוסרי הצעיר, הוא פשוט לא מיאו. אבל אפשר היה לסבול בשקט. אבל מהעונה הנוכחית הוא פשוט נהיה בלתי נסבל. נראה לי שזה כבר לא עידו מוסרי. וזה מסביר הרבה כי למוסרי יש טיפת כישרון בניגוד למפגר שמדבב את מיאו עכשיו. ;<< אני לא יכולה להקשיב להארלי כי הוא נשמע כמו אש. אפילו המדבב האמריקאי שלו יותר טוב. כי הוא מוכשר בטירוף (ואת זה אני לא אומרת על כל מדבב אמריקאי. אין לך מושג איך אני מדברת כשמזכירים לי את המדבב האמריקאי הישן של ג'יימס. איכס להיפופוטם ליצני חולה אסתמה), והוא *לא* נשמע כמו אש. ביפנית זה הכי משעשע, הוא נשמע כמו סוניק הומו. D= מה? החליפו לפרופסור אוק את הקול? סופית? די. =D אני זוכרת דווקא שיהויכין פרידלנדר דיבב אותו גם בעונה השישית... אני אצטרך לחכות קצת עד שאש יגיע חזרה לפאלט בשידורים החוזרים כדי לבדוק אם המצב באמת נורא. ...נראה לי שקיבלתי את גן החפירה מאבא שלי. ;XD