שכחתם מהדיבוב, מה?

Shishi san

New member
'מרי ג'יין!!!111'

אחח.. כמה דרמה טל מוסרי הביא לספיידר-מן. ואני מת על טל מוסרי, הוא הכי מגניב בערוץ הילדיםB|

A K I R A

New member
O_______________O

OMG עכשיו אני מתחילה לחשוש. אפשר לדעת מי מדובב את קאקשי? :|

Snake Bandage

New member
לא, אבל אחיו מדבב את אירוקה.

לפחות, ככה נדמה לי. זה כל כך לא מתאים, הוא צריך לדבב את קיבה. =D

Silver Fox

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

עידו מוסרי מתאים לקיבה, וגם לשיקאמארו (אם הוא לא עושה את הקול המתלהב כמובן. כמו שהוא דובב את טויה מסאקורה, זה יהיה נהדר). לירון לב היה יכול להיות סאסקה נהדר (יוקיטו
) אממ, יודעים באמת מי יהיו המדובבים?

../images/Emo45.gifהוא באמת מתאים לקיבה O:

ולירון לב לסאסקה? OO' טוב נו, יכול להיות נחמט.

Snake Bandage

New member
כן כן כן כן לירון כסאסקה! D=

אני אומרת את זה כבר חודשים. לירון יכול להיות סאסקה מדהים.
אבל נראה לי שהוא נורא עסוק עם הדיסק שלו עכשיו... אחרת אין סיבה לכך שהוא הפסיק לדבב את ג'יימס בפוקימון אחרי עונה אחת (שזה ביאוס, כי אם כבר אנחנו לא יכולים לקבל את המדבב המקורי של ג'יימס, לירון עדיף בהרבה על המפגר שמדבב אותו עכשיו). האמת היא שאנחנו יודעים רק מי ידבב את נארוטו (הילד ההוא מהקיץ שאין לי מושג מה השם שלו כבר). מכיוון שעידו מוסרי הופיע כמה פעמים בהקשר של הדיבוב, אני משערת שהוא ידבב לפחות דמות אחת שם (הוא עשה דיבוב לדוגמא של אירוקה, אז יכול להיות...). הבמאית של הדיבוב (ניב משהו. משהו עם ע'...? אני רוצה לומר ענת ניב, אבל אני בטח סתם מתבלבלת עם אחת מהשכבה שלי שזה השם שלה) בטוח תדבב דמות או שתיים. מהיכרות עם הקול שלה, לא הייתי מתנגדת אם היא הייתה מדבבת את טסונאדה בעונה השנייה או משהו כזה.

זה היה לירון לב שדיבב את ג'יימס? O:

הוא היה כל כך טוב *____________* זה שמדבב אותו עכשיו סתם דפוק X: ואיך את יודעת לפי עונות? O:: ובטח זו תהייה מלא עבודה עם הדיבוב של כל השירים D:::::::::::::: של הפתיחה והסיום P:

Snake Bandage

New member
הוא דיבב אותו בדיוק עונה אחת.

כל העונה השביעית בכיתי שאני מתה על לירון אבל זה *פשוט לא ג'יימס*. גיא נתיב שליטה וכולם יסכימו איתי. עכשיו אני בוכה על כל דמות שנייה שהיא לא נשמעת טוב. אני ממש לא מצפה לעונה התשיעית אם ההדרדרות הזאת תימשך, כי אם הדמות היחידה שנשמעת טוב היא ג'סי אז זה ממש לא שווה. תחפשו אותי צופה במחשב בגרסה היפנית. ממילא ראיתי כבר את העונה התשיעית, עכשיו אני בכלל מחכה ל-Pocket Monsters Diamond and Pearl. אני יודעת לפי עונות כי... כי אני חנונית נוראית בכל הנוגע לפוקימון, ועוד יותר בכל הנוגע למדבבים. אז אני יודעת מי התחלף איפה ומתי, וברוב המקרים אני גם יודעת מי החליף את מי.

אה... אז גיא נתיב באמת שליטה *-*

ג'סי באמת נשמעת מעולה, לכל הדמויות האחרות התחילו לשים אנשים אינפנטילים בני 12 וחצי. זה פשוט נורא X:. איפו ראית את העונה התשיעית?

Snake Bandage

New member
גיא נתיב הוא אליל.

העיקר שאין לי מושג לאן הבנאדם נעלם. אני מקווה שלא קרה לו משהו רע. כמו למדבבת המקורית של ארתור. ;<< ג'סי תמיד תישמע טוב. זה בגלל שהמדבבת שלה שולטת ברמות, גם בתור מדבבת (ובמאית, ומתרגמת... היא בהחלט עושה הרבה בתחום הדיבוב) וגם בתור בנאדם. הו מאיה.
אם נהיה הוגנים לרגע, מיי וברוק עדיין נשמעים סבירים, אבל הם לא מדהימים במיוחד (למרות שיש לי חיבה מסויימת לקול של ברוק... הוא לא נפלא כמו הברוק הראשון, אבל הוא שם מאז העונה הרביעית בערך ואני לא יכולה שלא לחבב אותו אחרי כל כך הרבה זמן). אש נשמע מפגר רק בגלל שהמדבב שלו גדול ממני בכמה חודשים בודדים (אני אהיה בת 18 בחודש הבא) והוא מנסה להישמע כמו ילד. בסדרות אחרות הוא דווקא נשמע בסדר גמור, והוא גם למד סוף סוף לשחק. הוא עדיין לא טוב כמו אחיו הגדול (שדיבב את אש בעבר והצליח להרשים אפילו חברה שלי מחו"ל באחד מהתפקידים שלו בדיג'ימון), אבל נו, נחיה עם זה. מה שכן, אני מצפה שבעונה הבאה הוא כבר לא יהיה שם. מקס... מקס נשמע נהדר עד העונה האחרונה ועכשיו הוא סתם נשמע מוזר כי המדבב שלו בערך בגיל של אחותי, וזה הגיל שגם לבנים העקשנים מתחיל להשתנות הקול. שמת לב שבסוף העונה פשוט לקחו מישהו אחר, נכון? הצרה היא שהמישהו האחר הזה גרוע ונשמע כמו בחורה. יכול להיות שזה באמת בחורה. שמתי לב שקצת נגמרו להם שם בתעשייה מדבבים מוכשרים מתחת לגיל 15. וג'יימס ומיאו... כבר אמרנו שהם גרועים ברמות, לא צריכים להרחיב. אתה יודע מה הורג אותי באמת? שהארלי (היריב של מיי, הבחור עם השיער הסגול) נשמע כמו אש בוגר יותר והומואי יותר. אם מי שמדבב אותו הוא המדבב המקורי של אש כמו שאני חושדת, אני חוששת שאני אאלץ להתעלף.

בקיצור,

המדובבים הישנים היו הרבה יותר טובים. שמתי לב שהחליפו [כן, גמאני חנון בדברים שנוגעים לפוקימון ><] ופשוט אל היה נעים לי לשמוע אנשים מסויימים [כמו: ג'יימס, מיאו, אש וכו'], למרות שפעם דווקא למיאו היה קול ממש טוב, לאדע מי עשה אותו. הארלי נשמע פשוט מחליא, סליחה, אבל פשוט לא יכולתי לשמוע את הקטעים שבהם הוא מדבר. כנראה שמדובבים מתחת לגיל 15 אי אפשר למצוא בשוק ועושים תחרויות בשביל זה [>.>]. אבל הכי הכי הכי הכי הורג אותי, שהם פשוט מחליפים מדובבים ללא הרף. וזה כ"כ נורא. למשל, דק' אוק, החליפו לו את הקול מתישהו בסיבות העונה רביעית-חמישית והקול נשמע כמו לאדע מה, איזה איש בן 30 שלא יודע כלום מחייו. [אמרתי בקיצור וחפרתי פו כמו משוגע >___>]

Snake Bandage

New member
עדיף כבר לצפות ביפנית, זהו.

ביפנית קולות בקושי מתחלפים, ואם כבר מחליפים, אז זה מסיבה טובה ומוצאים מישהו שנשמע הכי קרוב לדמות שיש. ככה קרה כשהמדבבת של מוסאשי (ג'סי) ילדה בת ובמשך שמונה שבועות דיבבה אותה מישהי אחרת (זה היה לפני... וואו, שנתיים או משהו כזה). לא הבחנתי בהבדל משמעותי. בכל אופן, אין על המדבבים היפניים של צוות רוקט. 3= אני חושבת שאחרי מיסטי (שעברה איזה חמש מדבבות במהלך השנים. זה מקרה זוועתי), למיאו היו הכי הרבה מדבבים עד עכשיו. היה את הראשון, שהוא חביב הקהל ובצדק כי הוא היה ממש אבל עדיין אין לי מושג איך קוראים לו. אני אבדוק בדודים שלי, בטח כתוב איפשהו. המדבב השני (ירון מלאכי, קראו לו? אני חושבת שזה נכון) הפחיד אותי נורא בהתחלה, אבל הקול שלו היה מקסים ו... האמת היא שהוא המדבב האהוב עלי של מיאו. לא לסקול בבקשה. ;<< נראה לי שמיאו התחיל להישמע ממש מוזר מתחילת העונה השישית כשעידו מוסרי התחיל לדבב אותו. למרות שאין לי שום דבר נגד מוסרי הצעיר, הוא פשוט לא מיאו. אבל אפשר היה לסבול בשקט. אבל מהעונה הנוכחית הוא פשוט נהיה בלתי נסבל. נראה לי שזה כבר לא עידו מוסרי. וזה מסביר הרבה כי למוסרי יש טיפת כישרון בניגוד למפגר שמדבב את מיאו עכשיו. ;<< אני לא יכולה להקשיב להארלי כי הוא נשמע כמו אש. אפילו המדבב האמריקאי שלו יותר טוב. כי הוא מוכשר בטירוף (ואת זה אני לא אומרת על כל מדבב אמריקאי. אין לך מושג איך אני מדברת כשמזכירים לי את המדבב האמריקאי הישן של ג'יימס. איכס להיפופוטם ליצני חולה אסתמה), והוא *לא* נשמע כמו אש. ביפנית זה הכי משעשע, הוא נשמע כמו סוניק הומו. D= מה? החליפו לפרופסור אוק את הקול? סופית? די. =D אני זוכרת דווקא שיהויכין פרידלנדר דיבב אותו גם בעונה השישית... אני אצטרך לחכות קצת עד שאש יגיע חזרה לפאלט בשידורים החוזרים כדי לבדוק אם המצב באמת נורא. ...נראה לי שקיבלתי את גן החפירה מאבא שלי. ;XD

גן חפירה זה טוב.

*הולך לראות ביפנית*. קישור~? נ.ב- צדקת בכל מילה, כל מילה בונבון

למעלה