שכחתי

אורוש47

New member
כן אממ, הודעה לאקשורה../images/Emo6.gif

אני אסביר.
(קיי זה ייקח כמה זמן ><) once upon a time, הייתה להקה. ללהקה קראו *טררפ טררם* דה קולינג. (הא שוק.
) בלהקה היו 5 חברים: שון
(הראשון מימין) נייט
(לידו), אלכס
(באמצע
), בילי
(לידו
) ואהרון
(ראשון משמאל). יום אחד (אהמ אם אתם רוצים להיות מדויקים זה היה בהומולדת 21 של אלכס. מה שהופך את זה ל..... 8/6/2002
) שון
הודיע לשאר חברי הלהקה שהוא עוזב אותם לטובת הלהקה....... *טררם טררם* LifeHouse
(עוד שוק
) וזהו. מאז אנחנו לא אוהבים יותר לייפהאוס
כי אהבנו את שון
וזה היה עצוב
אוקיי........ למרות שלייפהאוס נחמדים
אני לא מכירה הרבה שירים שלהם אבל.... נמ לומשנה. בלה, ועכשיו שון כבר לא איתם לדעתי
sad story it is. הא. אמרתי לכן שזה ייקח כמה זמן ><

אורוש47

New member
לאלאללאלאללא. ../images/Emo13.gif

אנחנו שונאים אותם כי הם גנבו לנו את שון
אבל זה רק בתיאוריה
אבלאבל, לא שמעתי ממש שירים שלהם
ובעיקרון זה לא שאני לא אוהבת אותם או משו
ת'אמת ממש אינלי בעיה איתם והם נראים אחלה
פשוט שהם גנבו לנו את שון
אז אממ כמה שהם ינסו הם לא יהיו אחת מהלהקות האלה שאת "וואי האנשים האלה נחמדים בנוסף למוזיקה שלהם. ><" (אהמ כמו מארון 5 ובונג'ובי וTC. אהמ לומשנה ><) הם בטח יהיו מאלה שאת "וואי יש להם מוזיקה טובההההההה
" (אהמ כמו גרין דיי. לא רגע בעצם אני לודעת כלום על גרין דיי חוצ מהמוסיקה שלהם
אה ושלסולן קוראים בילי ג'ו >< [ועכשיו גם איך קוראים ל... אממ שניים האחרים כי יש לי את הדיסק |מאושרת|] אז אממ לא נחשב..... כן לומשנה
) ואם כבר מדברים. אני צכה שמישי תמליץ לי על שירים שלהם. ושל TDD. (אהמ כאילו של three doors down ><) פליז

Piece of Wood

New member
הם לא צריכים להיות נחמדים../images/Emo125.gif

כאילו, אני אוהבת להקות בגלל המוזיקה ולא בגלל האופי של חברי הלהקה/איך שהם נראים...
[למרות שלא הבנתי מה הקשר, זה שהוא עבר אליהם לא אומר שהם לא נחמדים...בעעע... לא משנה] Three Doors Down - Here Without You Three Doors Down - Let Me Go Three Doors Down - So far down Three Doors Down - When Im Gone זהו בערך... ואת רוצה המלצות לגריןדיי? [לא הבנתי פשוט למי התכוונת]

הם טובים../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

(three doors down) יש עוד כמה שירים יפים שלהם- Life of my own kryptonite (השיר הכי טוב שלהם לדעתי!) Away from the sun By my side ואני מתה על וון איימ גון
הוא אפילו בחתימה שלי

אורוש47

New member
התכוונתי להמלצות לליפהאוס

וכן, עזבי, פשוט *אל* תנסי להבין אותי
נו מה גמני לא אוהבת להקות בגלל האופי שלהם
אבלאבל. אהמ *מכחכחת בגרוני* : That night, before I passed out from exhaustion, Sean decided to completely, randomly announce his departure from our band and told us he was going to play with LifeHouse. This really came out of nowhere and I was shocked he told me on my Bday and shocked he was only giving us a week's notice. I will admit I was upset, but, like I wrote in that little letter I sent you guys, there are no bad vibes and we love Sean and we were really sad to see him go. I don't hold it against him in any way, it just makes my life harder. נו מה הייתי חייבת לשים את זה פה. לודעת למה. אני כלכך מוזרה. זה מזכיר לי שהרבה זמן לא קראתי TD's. |לאקשורה| וואוו. לומשנה
אז אממ כן את יכולה להצליץ לי על שירים של לייפהאוס

Piece of Wood

New member
הממ...../images/Emo125.gif

Everything [בא לי לבכות מהשיר הזה הוא כל כך מדהים
] Blind Hanging By Moment Fool You And Me unknown Sky Is Falling Someone Else's Song simon

אורוש47

New member
הא. ../images/Emo9.gif תודות רבות לשתיכן.../images/Emo70.gif

אהבתי את השירים של TDD
של לייפהאוס אני בתהליכים.....
*שותקת*

../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שיר אהוב: כרגע? Nirvana- About a Girl שיר שנוא: כל השירים המזרחיים האלה שרצים בערוץ 24 ולכולם יש אותן מילים שיר מרגש: Guns N Roses- Estranged שיר רומנטי: Guns N Roses- November Rain שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: Dust in the Wind בגרסת כיסוי של הסקורפיונס על מי? נמ. לומשנה שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: Guns N Roses- November Rain שיר עם הלחן הכי יפה: Nirvana- All Apologies ה-כותב: אקסל רוז ה-מלחין: קורט קוביין רעש אהוב: הגיטרה שלי מנגנת רעש מעצבן: שיעול של מישהו

חחח מה??../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

התכוונתי שיעול של מישהו, לא מישהו ספציפי אבל מצחיק שחשבת על זה!!

חחחחחחחחח

את לא זוכרת שראינו את זה והיא כל שתי שניות השתעלה כמו מום?! חחחחחחח

אורוש47

New member
יא../images/Emo9.gif

שיר אהוב: The Calling- Somebody Out There שיר שנוא: המ. נראלי כל דבר של רוני
שיר מרגש: The Calling- Somebody Out There, The Calling- Beliening, The Calling- Your Hope, the Calling- One By One, The Calling- Stigmatized, The Calling- Could It Be Any Harder, U2- One (אממ טוב אז הגרסא של זה של.... המ נחשו. דה קולינג
) The Calling- When It All Falls Down, The Calling- For You, ושמישו יעצור אותי.
שיר רומנטי: הממ..... יש מלא..... אממ.... *חושבת* לודעת נו...... שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: המ..... *חושבת* Monika- I Keep It To Myself, The Calling- Nothing's Changed. אממ אני לא בטוחה שככה כותבים מוניקה. אה. וזה שיר נוראאאאאא ישן. פשוט מתקופה מסוימת בחיים שלי... ואממ מישו מסויים...... בלה. אני גם לא בטוחה שזה השם של השיר
על מי? חה. מצחיק. שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: The Calling- Somebody Out Ther. אה, וגם Your Hope וגם Stigmatized. ושמישו ינסה להגיד שאני חוזרת על עצמי.
שיר עם הלחן הכי יפה: נו................. לודעת. יש יותר מדי. ה-כותב: אלכס באנד, אהרון קאמין
ה-מלחין: אהמ. אלכס באנד, אהרון קאמין
מישו אמר שאני מכורה
להההה. רעש אהוב: המממ...... הא
רעש מעצבן: סורי יסמין, אני ]שוט חייבת להגיד- הכינור של אחותי הקטנה
somebody shoot me aldready

Mrs Amber Bloom

New member
../images/Emo41.gif

שיר אהוב: "THIS LOVE"- maroon5 (אבל יש עוד הרבה) שיר שנוא: כל המזרחית והטראנסים
שיר מרגש: "אתה פה חסר לי"- יהודית רביץ (אבל יש עוד הרבה) שיר רומנטי: "WOMAN"- ג'ון לנון שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: אין כזה.. על מי? שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: "אתה פה חסר לי"- יהודית רביץ (אבל יש עוד הרבה) שיר עם הלחן הכי יפה: דייי יש מלא ה-כותב: פיטר רוט ה-מלחין: פיטר רוט רעש אהוב: מוזיקה של פיטר
רעש מעצבן: מעבד מזון ומקדחה

VIVIAN3

New member
../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif

שיר אהוב: head over feat: Alanis Mrisette סליחה על השגיאות... שיר שנוא: שירים מזרחיים וסוטים כאלה שאין להם אף משמעות... שיר מרגש: celin dion- my heart will go on שיר רומנטי: כנ"ל שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: U2: Somtimes you can make it on your own על מי? ... שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: U2: The swittst thing שיר עם הלחן הכי יפה: Alanis moriserrt: Evrything ה-כותב: אלאניס מוריסט ה-מלחין: אין לי שמץ... רעש אהוב: עלים שנמעכים בסתיו רעש מעצבן: זיקוקים או כל דבר שמבהיל ועושה רעש חזק כזה...

אורוש47

New member
אה אני אוהבת את somtimes u can't

*make it on your own. יש לו משמעות כזו...... נכונה.
אני ידועה בחיבתי לשירים אפלים ודיכאוניים.
נו מה אני הכי מתחברת אליהם.

למעלה