שכחתי

שכחתי../images/Emo7.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

שאלון שירים
שיר אהוב: שיר שנוא: שיר מרגש: שיר רומנטי: שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: על מי? שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: שיר עם הלחן הכי יפה: ה-כותב: ה-מלחין רעש אהוב: רעש מעצבן:

עונה.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

שיר אהוב: ברגע זה? "תגידי לו" של אוהד חיטמן ו- To be with you\Mr. Big. אבל בכלליות... יזהר אשדות כלשהו. שיר שנוא: הממ. כל שיר של חמסה\דיימונדז\להקת בנות מפגרת אחרת. שיר מרגש: Whitney Huston - The greatest love of all שיר רומנטי: Foreigner - I wanna know what love is שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: Foreigner - I wanna know what love is, כל שיר של דפש מוד [Depech mode]. על מי? ניב. בע. שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: הממ. כמו נוצה\רמי קליינשטיין, תגידי לו\אוהד חיטמן, דמעות של זעם ומילים,יזהר אשדות. שיר עם הלחן הכי יפה: דמעות של זעם ומילים, The reason של Hoobastank ה-כותב: יזהר אשדות. ה-מלחין: ברי סחרוף. רעש אהוב: מוזיקה
רעש מעצבן: כשהגנן בא והוא גוזם את העצים ><

אני יודעת.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אבל גם לא יכולתי
חברה ואני עשינו עבודה בהיסטוריה מ-1 עד 8 וחצי. היה מתיש

אורוש47

New member
נכון ../images/Emo46.gif

גם שחר
ואביה
וקארין
ו.... לא רגע רונית לא היא הייתה חולה
אהמ. *ברוגז*

אורוש47

New member
../images/Emo13.gif

*עושה פרצוף נחמד אהמ כי כמו שאנשים יכולים להוכיח לך אהמ אני לא ממש גדולה*
אבלאבל
זה היה עצוב למה לא באתן

אורוש47

New member
והפעם במקום יותר טוב. ../images/Emo11.gif

אהמ ק"ש
נו מה. אני רוצה שאני אוכל לבוא. אז אממ. קצרין
למה לא. בואו לכיווני יותר

בואו למיתר, יהיה סבבה../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

כבר אירחתי בביתי פעם מפגש פורום מצומצם
לפני שנתיים

אורוש47

New member
איפה זה../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

|בורה| אבל כאילו.......... איפה זה

../images/Emo9.gif

שיר אהוב: Here without you - 3 doors down שיר שנוא: נובמבר של מיקי מסיקה.. כמה אפשר לחרוש :S שיר מרגש: וואי יש מלא.. I believe I can fly - R Kelly, Don't wanna miss a thing - Aerosmith, My Immortal - Evanescense שיר רומנטי: All out of love - Air Supply שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: My heart will go on - Celin Dion על מי? ... שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: Always - Bon Jovi שיר עם הלחן הכי יפה: Everytime - Britney Spears [הוא לא הכי יפה אבל היחיד שעולה לי כרגע.. אני לא אוהבת אותה
] ה-כותב: אנערף.. ה-מלחין: ... רעש אהוב: כשדורכים על עלים יבשים
רעש מעצבן: אזעקה של מכונית

אורוש47

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעע

ALLWAYZZZZZZZZ סליחה אני מאוהבת בשיר הזה
איזה שעשוע, בדיוק כשקראתי Here Without U זה מה ששמעתי >< *שותקת* אה. וגם של ארוסמית'
אני מתה על השיר הזה. *שותקת*

Piece of Wood

New member
../images/Emo125.gif

שיר אהוב: לא יכולה לבחור שיר שנוא: כל דבר מזרחי
שיר מרגש: Evanescence - Breathe No More שיר רומנטי: Lifehouse - You And Me שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: Lifehouse - Everything על מי? נההה...:X שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: Lifehouse - Everything, Hoobastank - The Reason

אורוש47

New member
אע../images/Emo70.gif לייפהאוס../images/Emo70.gif

שוןןןןןןןןןןן
למה הם עשו את זה
הם גנבו אותו
|לאקשורה|

למעלה