שכחתי שיש לי בן

מיקהפ

New member
לא מפלצת וברור שלא שכחת.

את כאן ושואלת, אבל לא מפרטת ולכן התגובות האיומות, את בחרת לא לפרט, לדעתי כנראה אין צורך.
ההשוואה המוזרה בין נטיה מינית לחזרה בתשובה היא אבסורדית, (וזו המעטה),נטיה מינית היא מולדת (נכון למחקרים עדכניים, להבדיל ממה שחשבו לפני כ - 30 שנה), חזרה בתשובה היא בחירה, איפה הדמיון?
כנ"ל גם ביחס ההורים, לא רק שאין שום דמיון, גם לא ברור מה קרה מעבר,
ברור לי שעברת לא מעט עד שהגעת למצב שאת בו היום, לא כתבת כלום על חלקו, אני (נדמה לי), מבינה למה.
גם לא סיפרת מה אומרים ילדיך האחרים ואיך ואם יש להם קשר עם האח,
גם לא אשאל אם את שלמה עם עצמך, לא תמיד אפשר,
כואבת אתך, את לא בניגוד לטבע, לא מפלצת, כנראה אשה כמו כולנו עם המון גוונים וקשיים,
יש לא מעט צדדים בסיפור שאין לנו שום מושג עליהם, למה השיפוטיות הנוראית הזו כאן?

מסכימה

אני בכלל לא מבינה איך משווים בין ילד שחזר בתשובה מבחירה או משטיפת מוח, לבין ילד הומוסקסואל שככה הוא נולד? איך אפשר להשוות בכלל? ואיך אפשר להגיד שמקבלים ילד הומוסקסואל כי זה אין עכשיו או טרנדי? אני לא מבינה את התגובות של האנשים כאן. הרי ברור שאם היא כתבה את הפוסט הזה בפורום פתוח, ברור לכל בר בי רב שהיא לא שכחה שום ילד. כואב לה על הילד שהיה ומבחינתה איננו עוד כי זה לא הילד שהיא גידלה.
ברור שהיא זועקת לעזרה ורוצה להבין למה? למה זה קרה לה? למה היא מדחיקה את הכאב? הרי אחרת לא הייתה כותבת על זה.
זה לא קל לראות את הילד שלך מתנתק ממך ומאמץ לעצמו "הורים" אחרים בדמות רב או רבנית, מאמץ לעצמו אורח חיים זר ומנוכר לכל מה שהיכרת ולכל מה שחינכת אליו. זה לא קל, זה אכזרי. אני לא מאחלת את זה לאף הורה. לא כל אחד יכול להתמודד עם זה. אבל מסתבר שהמגיבים הם גיבורי מקלדת שיש להם את כל התשובות כולן.

פרמלה

New member
אין קשר בין נטייה מינית לחזרה בתשובה

אבל עבור אנשים רבים בעלי השקפת עולם לא ליברלית במיוחד שתי הסטיות מהתלם הללו מוכנסות לאותו סל אסונות שעלול ליפול על הורים ונחשבות כסיבה אפשרית לניתוק קשר עם צאצא שאינו הולך בתלם שהוריו חושבים שהתוו לו.

העובדה שנטייה מיניות אינה עניין של בחירה, ויתרה מכך - אין בה באמת סיבה מהותית שתשפיע על הקשר היומיומי בין אדם להוריו, לא מעניינת הורים שחושבים שזה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לצאצא שלהם ולהם עצמם (מה יגידו השכנים, מה יהיה עם נכדים).

נשמע מהסיפור שהוא שכח שיש לו אמא וזה מפריע לי יותר מהכל

תראי, אני חושבת שאם הבן שלי יחזור בתשובה לנצרות אפילו אז לא אנתק קשר. בעייה שלו ושיחייה איך שבה לו כשיהיה גדול. אבל נשמע לי שמקרה שלך הוא שכח את "כבד את אביך ואת אמך". הוא זה שצריך לנסות לשמור על קשר אפילו מינימלי כדי לוודא שאתם בסדר.
מה עם האחים שלו? גם הם לא בקשר?
&nbsp

RonspotNL

New member
חשבתי אם להגיב על זה או לא

ואני בהחלט חושב שאת טועה אני אמנם אתאיסט אבל אני חושב שאם ילדיי כשיהיו לי אולי ירצו לחיות אחרת ממני אז אצטרך לכבד אותם אני לא רוצה להיות כמוך או כמו הוריי אני מאמין שכבוד זה עניין הדדי וכמו שאני מצפה ורוצה שיכבדו אותי ככה אני צריך לכבד אחרים וזה כולל את ילדיי גם כן !

RonspotNL

New member
ראיתי

אבל אפשר לדחות את הדרישות ולהגיד לו שמקבלים אותו ללא תנאים וכך גם הוא צריך להתנהג לי לפי הדברים האלה נראה שהבן מחפש נחמה כיוון משהו להאחז בו אני אם הייתי במקומה הייתי מנסה לעזור לו ככל האפשר

למעלה