שכחתי שבת שלום לכולם

• פותח הנושא mmtt
  • פורסם בתאריך

mmtt

New member
POWER POINT XP לאינטרנט

שלום יש לי שאלה, אין לי ניסיון בבניית אתר אבל... התלמידים שלי מכינים מצגת כתתית ב-POWER POINT XP שהינה סיכום לעבודת חקר גדולה. הייתי רוצה להעלות את המצגת לאינטרנט, לא כקובץ מצורף אלא כדפי WEB איך עושים זאת?

שלומי

New member
לא מומלץ להעלות פ"פ גדול כי

לוקח הרבה זמן עד שהוא "זז" מפאת נפחו\"משקלו"\גודלו. עגיף להכניס בזיפ או להכין מצגות "רזות". כדאי גם שיהיה לך שרת מהיר ואז הקובץ ירד מהר יותר. שבת שלום שלומי

mmtt

New member
לשלומי שאלה

אני יכולה להעלות מספר מצגות שכל אחת עומדת בפני עצמה ורק מקושרת לאחרות בכל אופן עדיין לא הבנתי איך אני מעלה ואיך אני שומרת את המצגות כדי שיפעלו ישירות באתר בפורום מורים אלישע נתן קישור למצגת בנושא שכונה בירושלים שכאשר נכנסים המצגת מתחילה לפעול זו כוונתי. תודה ושבת שלום

Elishabb

New member
שימי לב mmtt

התהליך הוא כזה- שלב ראשון - תשמרי את המצגת שלך בפורמאט pps. כשאת שומרת את המצגת ב"שמור בשם" תבחרי בשורה האחרונה " שמור כסוג" - pwerpoint show. שלב שני - כנסי לארכיון הקבצים של הפורום למחיצה " קבצים שהועלו על ידי המשתתפים ותעלי את הקובץ לארכיון שלב שלישי - גלי את הקובץ במחיצה בארכיון, הצביעי עם העכבר ולחצי על לחצן ימני. מהתפריט הנפתח בחרי " העתק יצור דרך" שלב רביעי - כנסי לפורום, פתחי הודעה ובשורת כתובות אינטרנט נלוות - כתובת, תלחצי על לחצן ימני ובחרי הדבק. שלחי את ההודעה וקיבלת הודעה עם קישור למצגת. בהצלחה אלישע

gili111

New member
אלישע תודה- הצלת אותי../images/Emo140.gif

בתשובה שלך ל- mmtt הבהרת לי את שהיה עלי לעשות בקשר למצגת של הpower pointשעליה שאלתי לפני מספר ימים תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדהההההההההההה וזה אכן עולה באתר שלי!

mmtt

New member
אלישע תודה

אלישע תודה רבה עזרת לי מקווה שאכן אצליח שבוע טוב!!!!

למעלה