שכחתי להציג את עצמי

שכחתי להציג את עצמי

יצאתי בשאלה לפני כמה שנים, במשך תקופה ארוכה (שנתיים אולי) אני במעקב אחר הפורום הזה, שמצא חן בעיני מאד. השבוע החלטתי שזה הזמן לצאת מהארון בפורום הזה... מצטרפת לכוחותינו מהחברה החרדית לשעבר.

ephi79

New member
ברוכבאה ../images/Emo13.gif

מההודעה למטה נשמע כמו סיפור חיים מורכב, כתבת שהיציאה בשאלה נראית כמו הסטוריה רחוקה, עד כמה היית אומרת שהיא תופסת מקום בחיי היום יום שלך? את מתחברת יותר לל"שים או לחילוניים מלידה? אה, וכמובן..
על חשבון הבית.

איזה מותק!

אפשר להחליף את העוגה בג'וינט מרגיע?? היא תופסת מקום אדיר ומצד שני מקום פיצפון. אוף, זה ככ מסובך להסביר.... רוב האנשים סביבי חילונים ללא זיקה מינימלית לדת, כך שחברתית אני שם, ובכל זאת- שונה מהם...

ephi79

New member
הג'וינט האחרון עשה לא מעט כאב ראש

כל הסופ"ש.. אז הייתי מוותר, אבל אולי פשוט אנ'לא מנוסה מספיק! אז יאללה
!! (ושמישהו גם יסביר לי באותה הזדמנות למה זה לא חוקי.. זה בקושי מדגדג
)

בתור מי שהייתה פעילה בליגלייז

של הקאנבוס. יש לי הרבה מה לומר וטונה של ספרים ואתרים להפנות אליהם. תתחיל ממדור הסמים של ברכה גולשת. נמשיך להתדיין על זה מתישהו, אני חייבת לזוז ירדו לי באימיול פרקים חדשים של הסופרנוס...

rigoletto111

New member
ברוכה הבאה! למה שנתיים לא כתבת?

אנחנו לרוב לא נושכים... אגב, אפשר לחזור בשאלה גם בלי ליטול אופיום וג'וינט להמונים בדרך?

ברור, אבל למה?

חומרים נרקוטים, במידה הנכונה ובשליטה עושים טוב מאד ושולחים למחוזות מעיינים. עד כה עשיתי הכל חוץ מהירואין. ממליצה בחום לשימוש בתבונה

rigoletto111

New member
חוץ מהמסוממות שהדרדרו לזנות

המסוממים שהדרדרו לפשע או עומדים בצומת עם כוס חד פעמית ומלקטים שקלים, אלה שמאושפזים במחלקות סגורות , ואלו שהתאבדו, הכל טוב.

rigoletto111

New member
נכון

אף אחד מהקבצנים בצמתים לא מסומם. והזונות (הישראליות) פשוט עובדות במקצוע כי הן נהנות מזה.

יש פה כמובן ענין של מה קדם למה

אני באופן אישי החלטתי לא לעשן בזמן הלימודים (חודש לא עישנתי) כי זה פשוט מוציא אותי מריכוז. אבל יש בזה צדדים רבים ונפלאים.

rigoletto111

New member
ברור!

קודם בחור בן 19 מגיע לקבץ בצמתים, כי זה המקצוע של העתיד שמשפחתו חלמה עליו. אחר כך הוא מפתח מבט אטום בעיניים וכל הגוף רועד. רק בסוף הוא מתחיל לעשן סמים, כדי שיוכל להתרכז בעבודה, שלצידה הוא מתנדב ב"ליגלייז" ובמעון לנשים מוכות.

נו במת

בחור בן 19 לא מגיע לצומת מגראס. אני קצת מצטערת לנפץ לך את הבועה המושלמת שאתה חי בה אבל רוב הסטודנטים (65%) צורכים סמים פה ושם. דווקא אותם אני לא רואה בצמתים ובמעונות לנשים מוכות.

אבזץ

New member
תלוי מהי ההגדרה מעשנים

מכיר אישית סטודנט, שאת הפעם האחרונה בה עישן שכח מזמן... ג'וינט/סיגרייה פעם בשנה לא הופכים אדם למעשן. לעומת זאת, אלה שתחת מיטתם מונחת דרך קבע ערימת עשבים - שוטים. הם מחרבים את מוחם ואת גופם. והם כמובן וכידוע אינם רבים. הם אינם שישים וחמישה אחוז. בקיצור, מספיק לבלבל בין סטטיסטיקות של אנשים שנגעו בג'וינט כבוי לבין צרכני סמים כבדים.

יפה אמרת.

אך נראה לי שיש אנשים ששומעים את המילה `ג`וינט` ומיד מתבהלת רוחם ואימה אופפתם. בראשם רצים סרטין על נרקומי צמתים משוחררי ריר אבריהם מפוזרין ורפים ומבטם תועה ולא היא!

ביג דדי

New member
ההבדל בין מריחואנה לגראס

ע"פ איוב קרא, יו"ר לשעבר של ועדת הסמים בכנסת.

אותי זה מחדד מאד בלימודים

ההברקות הכי טובות שלי נכתבו תחת השפעת סמים. (לא שאני חושבת שהיו לי הברקות ככ גדולות אבל המרצים באוני' שיבחו)

נו באמת????

לרוב זונות וקבצנים לא מגיעים למקומות בהם הם נימצאים בגלל סמים. הם משתמשים בהם שם, לעיתים, כדי לעכל את המציאות החברתית-כלכלית הקשה שלחברה אין פתרונות מוצלחים עבורה. הייתי הכי קרוב שאפשר לאוכלוסייה. אני לא מדברת באוויר.

למעלה