שכחתי להציג את עצמי

justchip

New member
תודה!

אני צריכה ללמוד להציג דברים בצורה אפקטיבית שכזו

איזה קטע

זו בדיוק הפואנטה! שאחת הדרכים היפות והעוצמתיות לשבור מבני חשיבה רגילים, שנראים לנו היום כאילו היו תמיד, כאילו הן אמיתות מופשטות, היא שימוש בסמים. 2+2 לא תמיד הם ארבע. אפס זהו מספר שלא היה קיים כלל בעולם היווני הקלאסי והגיע בשלב מאוחר יותר- מהמזרח (כך כשמחשבים לוחות שנה אולימפיים מהעולם הקלאסי ומתרגמים אותם לתאריך שאפשר לעבוד איתו היום, העובדה שלא היה אפס משפיעה על החישוב, ואני לא רוצה אפילו להיכנס למה זה אומר מבחינה פילוסופית). בכל אופן. אני בהחלט חושבת שההמצאות הגדולות בכל מיני תחומים (גם ה"מדעיים") הן כאלו ששברו נורמות מקובלות הפכו תודעות נורמטיביות, ויצרו סוגי שיח חדשים. זה לא חייב להגיע אחרי שימוש בסמים כמובן, אבל לעיתים זה עוזר.

uri80

New member
2+2=4 בדר"כ

לפחות בכל מה ששימושי אלינו. הספרה אפס הגיעה מהמוסלמים, אל-חואריזמי ליתר דיוק, שגם הביא לנו את האלגוריתם ועוד כמה דברים (ולא, הוא לא היה מסומם. עוד לא ראיתי איך זה "עוזר") מי שכן היה מסומם הם החשישין או החשישיון, כת הזויה שהשתמשה בסמים כדי למנוע מחשבות של פחד מבניה בזמן שהתנקשו באויביהם תמורת כסף. עבד להם יופי עד שהמונגולים הגיעו והכחידו להם את הצורה. (כנראה שהמונגולים לא קיבלו בידידות את הצעת החשישניקים המסטולים: "רוצה שאכטה, אחי?")

סלסרו

New member
דפקא הרבה מקפיצות הדרך המחשבתיות

נעשו לא בצורה לוגית מסודרת, אלא בשימוש חושני. איינשטיין לדוגמה, פינטז שהוא טס על קרן אור, ואז התחיל לשאול את עצמו שאלות, כגון - מה קורה אם אני טס על קרן אור, ומאיר עם פנס..

justchip

New member
מס' מחקרים לשמושך

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=16631130&query_hl=6&itool=pubmed_DocSum http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=16631921&query_hl=6&itool=pubmed_DocSum http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=16623657&query_h l=6&itool=pubmed_DocSum http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=16633913&query_hl=6&itool=pubmed_DocSum אני יכולה לספק עוד מאמרים רבים וטובים אבל כרגע נסתפק באלו כי על פי מה שמופיע שם הקליטה שלך כבר כנראה לא משהו

סלסרו

New member
רובא דכולא של אלה שפנו לזנות,

הן נשים מסכנות, עם היסטוריה של התעללות מינית קשה (בעיקר ע"י קרוב משפחה כולל אב), ומצוקה כלכלית חריפה. זה מה שמוביל אותן לזנות, לא גראס. אגב, אני מאמין לפרופ' צבי זמישלני, מנהל בית החולים גהה ויו"ר איגוד הפסיכיאטרים הישראלי(!!) ה"סבור - בעמדת מיעוט - שהבעיה אינה חמורה כל כך. "העובדה שקנביס עושה התקף פסיכוטי אינה חדשה", הוא אומר. "זה לא סוד, ואף אחד לא מסתיר את זה. קנביס אצל אנשים רגישים יותר, עושה פסיכוזות. ואצל אנשים חולים, מחמיר פסיכוזות. יש לנו בארץ כמאתיים אלף משתמשים. אחוז קטן מאוד מהם יעשו פסיכוזה. לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה". איזה אחוז? "מתוך אלה שחוזרים מהודו, אני יודע על ארבעה אחוזים שנהיים פסיכוטיים, וזה כשמדובר על שימוש בכל הסמים, לא רק בקנביס". אלפיים צעירים וצעירות נפגעים בכל שנה. לפי החישוב המקובל, 500 מהם נפגעו רק מקנביס. זה מספר זניח? "האם ידוע לך שאחוז אחד מכלל האוכלוסייה יעשה סכיזופרניה? הוויכוח המסורתי, האם קנביס נכנס לתוך הסטטיסטיקה הזאת או לא, כלומר, האם הוא יצר סכיזופרניה או שהוא רק היווה טריגר להופעתה, גם הוא לא חדש". יש מחלות נפש אחרות שהקנביס מייצר, לפי כל המחקרים העדכניים, לא רק סכיזופרניה. "נכון. ועדיין המספרים קטנים מאוד"." *** שים לב שגם לדעת שאר המומחים בכתבה, בכדי שגראס יסכן צריך לצרוך אותו במינון גבוה מאד, ובכלל בכדי שיהיה לו אפקט שלילי צריך לצרוך אותו באופן מתמשך. ג'וינט מזדמן לא הזיק לאף אחד (חוץ מהחדרת עשן לראות, שזה אפפעם לא בריא). בקיצור, כתבה היסטרית.

naty 1

New member
למה להשוות

בין זנות לעישון סמים, בין עבודה גופנית מהנה ומשחררת לפיטום המח בחומרים שדופקים את הצורה הטבעית שלו? לאהוב סקס זה טבעי, לאהוב כסף זה טבעי, לעבוד במה שאתה הכי אוהב או מצטיין בו נשמע טבעי, גם עבודה מתיימרת להיות סוג של טבע האדם המתועש, אבל להכניס עשן לפה ומשם למוח לא נשמע טבעי. ובלי קשר להשוואה המקוממת, אם העשב עושה לכם להרגיש לכו על זה. כי מה שנותר בעולם זה רק להרגיש מול כניעה לקונבנציות. וכן הוא אומר: ויאמר אדוני למשה קח לך סמים... כפירים רשו ורעבו זונות הזדיינו ורוו

naty 1

New member
ועל זה כבר נאמר

ארבעט מאכט פריי ארבעס מאכט פאשטונקען זנות זה עצוב סמים זה דפיקה לאכול ארבעס זה מסריח להפליץ זה משחרר כפירים רשו ורעבו אני כותב מילים בלי תוכן ולא שבע בכלל

rigoletto111

New member
בשרשור השני את כתבת

שגרת ברחוב והתמכרת לסמים. אולי מעניין, אבל היה כזה כיף?

היה סיוט

בעיקר בגלל שגוועתי מרעב וסבלתי מהטרדות. וירד עלי גשם והסרחתי. למזלי עברתי את זה.עד היום יש לי סיוטים.אבל- לא כל מה שמוגדר בחוק "סמים" הוא נורא ואיום. בכאלו שלא הורסים את החיים ומחסלים את מעט הכסף שאני מרוויחה אני משתמשת גם כיום. אחרים- לכבוד אירועים מיוחדים, פעם בשנה. על הסם אליו התמכרתי ושיבש את חיי- ויתרתי לגמרי. צריך ללמוד להבחין ולא לפסול את כל מה שהחוק מחליט בשביל שאסור לך.

או בכלל משהו אחר?

קיוותי למצוא עוד מישהו שמתחבר, כמוני, לתרבות האפרו-אמריקנית

ביג דדי

New member
זה בכלל על שם אדם סנדלר

אבל אין לי בעיה עם התרבות האפרו אמריקנית, לא שיש לי ברירה, יש לי כמה "שמורות טבע" שלהם במרחק נסיעה מהבית... סתם............ אני לא גזען.

naty 1

New member
אוספים כמות

ואז אפשר להתחיל לעשות החלפות כפירים רשו ורעבו אני אכלתי קודם אורז

למעלה