שכחתי להציג את עצמי

ביג דדי

New member
אין לי נטיות אובדניות

או שאולי אני לא מעשן מספיק... אני לא חושב שזה המקום לדון על העניין. אבל רק לידיעת ציבור המעשנים סיגריות... בסיגריה יש חומרים יותר מסוכנים. אה... ועוד משהו קטן, בצמח הקנאביס אין שום חומר ממכר.

rigoletto111

New member
כמו שנכתב בידי אדם חכם...

בהקשר אחר: לא כל מוסלמי הוא מחבל מתאבד. אבל כל מחבל מתאבד היום הוא מוסלמי והדבר אומר דרשני. לא אמרתי שכל מי שמשתמש בסמים מידרדר לזנות וכו' אבל כל אחת שמידרדרת לזנות בארץ - זה דרך סמים. וכל קבצן צומת צעיר מסומם.

ביג דדי

New member
בין היתר

יציאה לצמתים יכולה גם להיות בהקשר של נכות, הימורים, וכן גם סמים. אבל אני לא מכיר אף אחד שירד לזנות מעישון מריחואנה או אפילו ל"ע לקח x אחד או שניים. אבל מה אני מערבב... x זה סמים, מריחואנה זה לא.

בבקשה ממךל, אני בטוחה שאתה מסוגל

ליותר. באמת. כולם התחילו עם חלב, ולא כולם גומרים בהירואין. כך גם סמים: חלק ממשיכים לנסות עוד, הרוב המוחלט נעצר אחרי גראס או אקסטה. להכניס חשיש גראס, קוק, אקסטות, טריפים, הירואין, קראק, ספיישל K, אופיום, GHB ועוד ועוד תחת קטגוריה אחת "סמים אסורים"- זה בדיחה. באותה מידה אקמול, אלכוהול, שולחן וספר על מלחמת סין- יפן קשורים זה לזה. אין להם אותם השפעות, חלקם מסוכנים מאד וחלקם כלל לא. חלקם ממכרים מאד וחלקם כלל לא. תפעיל את התאים האפורים שלך- ההכנסה שלהם, במהלך המאה ה20 תחת אותה קטגוריה, היא הבנייה פוליטית. יש מספיק חומר לקרוא על האינטרסים הכלכליים והפוליטים שהביאו למצב המשפטי הזה. ושוב, אני מפנה לאתר "ברכה גולשת" שם ניתן למצוא מאמרים מקוריים ומתורגמים שלא מושפעים משטיפת המוח הבינונית הרווחת.

yaniv1216

New member
גם לא.

לא כל אחת שהתדרדרה לזנות זה נגרם בגלל סמים! ממש לא! יש ארצות בעולם שזה פשוט מקצוע. כמו כל מקצוע אחר. ובאות לארץ לעבוד בזה כי יש לזה דרישה. והמחיר שווה.. (אם יש לך תגובה אז אם תוכל לא להגיב כי אני מפלאפון ולא יהיה לי כח לגלוש עד כאן לבדוק אם מישו הגיב. ואם בכ``ז.. אפשר לשלוח לי במסר.. תודה..)

idonknow

New member
../images/Emo6.gif

כמו תמיד,אפשר לשמוח עלייך שתביא אותה בפאנץ' ליין.. :)

naty 1

New member
אפרופו התעללות

כמה חודשים אני לא כותב... וכבר ארגנו לי השהייה לאישור הודעות בפורום. היי, אתם שם למעלה, לא התחלתם להגזים קצת? מה שכמובן מוכיח שאי לקיחת סמים מזיקה למוח לפעמים קצת יותר כפירים רשו ורעבו דובים אכלו והשמינו

uri80

New member
זה אוטומטי.

יכריח אותך לכתוב יותר

justchip

New member
טוב אני יגיד את מה שכולם כבר יודעים

אבל כנראה שעלי למלאות את מקום הבחורה החנונה. קנביס ממכר פסיכולוגית ומחקרים הוכיחו שהוא גורם לתמותה של תאי מח שגם כך מתים באופן מואץ אחרי גיל 20+ לי באופן אישי אין כאלה מיותרים אז אני מנסה לשמור על הקיים אבל לכל אלו שיש יותר מידי בבקשה שימשיכו לחגוג

בולשיט. מחקרים ממונים על ידי

האגודה למלחמה בסמים אולי? סופרים, פילוסופים, מתמטיקאים ואומנים יצרו בעזרת סמים דברים מדהימים.

uri80

New member
מתמטיקאים?

סופרים ואומנים, כן. מתמטיקאים קצת פחות. קשה לחבר מאמרים מתמטיים שישנו את פני ההיסטוריה, כשפתאום שתיים ועוד שתיים, לא רק שזה לא ארבע, אלא שזה גם מגדל פרחים צבעוניים ועננים מסביב עם צבעים מוזרים. עם כל מסע הצלב כנגד התופעה וחסידי הליגליזציה מנגד, זו לא בדיוק תרופת פלא לשיפור היכולות השכליות. להפך.

על לואיס קרול שמעת?

ולא רק על ספרי הילדים שלו באוסף של כל כתביו. תמצא כתבים מתמטיים מופלאים. יש עוד הרבה דוגמאות.

uri80

New member
שמעתי. אמנם היה מתמטיקאי חובב

אבל לא ממש יוצא דופן. כמו כן, אין לי מושג אם השתמש בסמים או לא.

פרופסור למתמטיקה באוקספורד

בתקופה מסוימת אף היה ראש החוג. לא חובב בכלל. לגבי שימושו בסמים- אין בזה ספיקות, הוא מדבר על שימושו בחשיש ואופיום מפורשות בכתביו.

justchip

New member
לואיס קרול -וויקאפידיה

לואיס קרול כמתמתיקאי His early academic career veered between high-octane promise and irresistible distraction. He may not always have worked hard, but he was exceptionally gifted and achievement came easily to him. In 1852 he received a first in Honour Moderations, and shortly after he was nominated to a Studentship, by his father's old friend Canon Edward Pusey. However, a little later he failed an important scholarship through his self-confessed inability to apply himself to study. Even so, his talent as a mathematician won him the Christ Church Mathematical Lectureship, which he continued to hold for the next twenty-six years. The income was good, but the work bored him. Many of his pupils were older and richer than he was, and almost all of them were uninterested. However, despite early unhappiness, Dodgson was to remain at Christ Church, in various capacities, until his death. לגבי שימוש בסמים There has been much speculation that Dodgson used drugs, however there is no direct evidence that he ever did. It is true that the most common painkiller of the time—laudanum—was in fact a tincture of opium and could produce a 'high' if used in a large enough dose. We can infer Dodgson probably used it from time to time since it was the standard domestic painkiller of its day and was to be found in numerous patent medicines of the time, but there is no evidence he ever abused it or that its effects had any impact on his work. The rumour that he smoked cannabis is entirely without any foundation in any known fact.

למעלה