גרניום,
ערב טוב.. או כבר לילה.
הרבה דברים קראתי בתכתובת שהייתה פה.. הבנתי שזו היא הודעת פרידה ואני מקווה שלא מאוחר מכדי להשיב לך..
בכ״מ, לקחתי מאוד לתשומת לבי את התחושה והמילים שלך לגבי הטו מאצ׳ מתיקות שקורית פה בפורום בעינייך בזמן האחרון (כך הסקתי מדברייך) ואנסה לבחון את עצמי בעניין.. כמה ומתי החיבוק והחמלה ללא תנאי כביכול הם טובים ומתי קורה משהו אחר, שהוא לא נכוו, אנסה לשים לב.
עוד רוצה לומר לך, אני בהחלט חושבת שנאיבי לחשוב הל החלמה בקטע של הטראומה או הצלקת נעלמה ו/או נדחקה.
אני יודעת, לפחות מחיי האישיים, שהצלקת שלי היא צלקת והחלמה במובן של פצע מגליד ונעלם עד תום כלא היה או דלקת אוזניים שחלפה, כנראה לא יקרו ויהיו בחיי.
אני מקווה שבחיים לא אתן אבל חיזוק חיובי להמשך התבערה על הצלקת באמצעות שפיכת נפט נוסף כל עוד זה תלוי בי. הרי פעולה כזו תהיה תולדה של יאוש בלבד או הרס בלבד, לא יהיה בה שום אקט חיובי באמת. וזה לא נאיבי, זה פשוט מציאות. פה זה כבר אולי דיון לגבי בחירה וזכות של כל אדם לבחור את הלך חייו ותוכנם וכו׳..
כן כאב לי לקרוא את התבטאויותיך המזלזלות קצת לגבי תהליכים של בנות פה.
בדיוק כמו שאני ואף אחת אחרת פה לא בנעליים שלך, כך גם את לא בשלהן / שלנו.
יש פה בנות ומציאויות ובחירות של אנשים, ועל כך ראוי לכל אחד הכבוד והמקום להיות בשלו ובבחירתו ובדרך התנהלותו..
דווקא אני אינני כ״כ מכירה אותך אבל נראה לי שבאמת חוכמתך היא רבה ובוודאי שיש מה ללמוד ממנה / ממך הרבה והמון..
סתם היה חבל לי לראות שדיבורים וסגנון דיבור ואמירה כמו שהיה פה עכשיו, נאמר.. אני יכולה רק לתאר שמן הסתם הדברים נאמרו ממקום כואב ואולי גם מתרעם שלך...
אני אומרת לך את כל הדברים האלו גם כדי לומר אותם לך ולהפנות אותם באופן אישי אלייך, וגם כדי להשיב כביכול קצת מכבודנו ש״נרמס״ במהלך ההתבטאויות המסוימות פה.. שנוצר פה אולי איזה שהוא רושם לתהליכים לא אמיתיים, חלומיים, לא חזקים, וכו׳, של בנות. ועל כך אני לגמרי מוחה, כל אחת פה, עושה המון..
מקווה שאת מקבלת את דבריי באהבה ובהבנה, ושאינך כועסת עליהם או משהו. את באמת נראית לי בת אדם מיוחד ומן הסתם הנך כזו..
בהצלחה גדולה בהמשך דרכך, שהלוואי ורק תפרה עבורך...
תמרה