שי...

Shaycs

New member
כל מי שירדתי עליו או קיללתי

אין לו שום כבוד ולא מעניין אותי מה חושבים אלי אחרים.... אנשים פה נדחפים לדברים שלא קשורים אליהם..... ולדוגמא תראה מה ערן רושם לי שלום שי, לפי החוקים מותר לפתוח חלונות תקיפה אם המדינה שלך בשלום ויש חלון פתוח. זה רשום בהוראות המשחק. בברכה, ערן ראבאק הוא רוצה שאנשים יתאבדו בגללו.......????????? אם הוא מראה לי איפה זה רשום אני שותק.... כי זה לא רשום הוא ממציא......

cohenman

New member
אם לא אכפת לך מאחרים

ואין לך חשיבות שיתחסו אליך בכבוד.. אז דרך צלחה לך.

Shaycs

New member
אני יודע דבר אחד...

מי שמכיר אותי מכבד אותי... כל הילדים פה בני ה12 ממש לא מעניינים אותי אני רוצה את הכבוד שלי מאנשים טיפה יותר מבינים...... אבל כנראה שגם ערן בן 12 לפי התשובות שלו וזה משגע אותי.... אני עדין מחכה למייל אחד בוגר שלו... לא רוצה מתנות לא רוצה פרסים על העזרה אני רוצה שהמשחק יעבוד ושיהיה כיף לשחק בו.... זה תכלס מה שאני רוצה

amitrom

New member
חברים אני מוכרח להגיד ששי צודק!

באג בהוראות הוא באחריות מנהל המשחק ועליו לפצות את הנפגע. ערן תקן את הוראות המשחק. שי דבר בכבוד אל האחרים - זה קוד התנהגות ברשת ואל תשכחו אנחנו פה בשביל להנות

Shaycs

New member
אם אני לא מתבלבל במי זה ../images/Emo13.gif

חולה עליך מתי מפילים כמה אנשים של טוף
לא נשארו לי כבר הרבה אופצות או טוף או טוף או טוף חחחחחח מה אתה אומר על מי נלך?

cohenman

New member
אוקי

אז אני בן 18 כרגע לפני גיוס, על סף סיום התואר שלי במדעי המחשב יסדתי וניהלתי את ברית ראשון אמפייר במ.צ1, אני יחסית אישיות די מוכרת שם .. הייתי ממובילי הענינים מעל שנה את המשחק הזה נכנסתי בהתחלה עם הברית טרור, הייתי מאחורי הקלעים כאשר גל ניהל, והגעתי לדי הרבה כח.. היו לי כמה מדינות בעשיריה קבוע, למרות שAIS חשבו שיש לי רק את כהןלנד וככה ביזבזו את כל הכח עליה בעוד שאני המשכתי לגדול ,אל תתבאס יוסף =] בכל מקרה, עזבתי בשיא. בזמן המלחהמ , ידוע ליאחרי זה שהרבה מטרור עזבו ואז התחברנו עם טופ האם אני מצאתי המהגדרה של הילדים בין 12 שלא מבינים :) ? דבר מכובד, גם כאשר פוגעים בך .

Shaycs

New member
בן אדם בלי לפגוע ...

אין לי מושג מה ניסית להגיד פה.... אם תדבר איתי לבד ולא פעם במיליון שנה אני בטוח יבין הרבה יותר טוב....ובטוח לא בפורום תפוז....

למעלה