שי...

darkest

New member
שי...

אתה לא קיים יותר עבורי בתור שחקן =אני לא מגיבה יותר להודעות שלך יותר. הוכחת שאתה לא ראוי לתגובה:) דרך צלחה! מקווה שחברי טוף ינהגו כמוני. אין צורך לכבד מישהו שמתשמש למשל במשפט " אנס את אימא שלך".... וכיוצא בזה. חברי טוף, תנו לו להתלהם על עצמו.

Shaycs

New member
מתי רשמתי אנס את אמא שלך???

את מתחילה לחלום נראה לי ..... אני לא קיללתי אותך לא שזכור לי לפחות... אבל למרות שתכלס לא כזה אכפת לי .... בשבילי את לא שחקנית גם יודעת רק לבכות... פעמיים מישהו עצר אותך בכי מפה עד הודעה חדשה... מעניין אתמול אני אמרתי לעמי שאת מנצלת באג בקשר לתקיפה עלי הרבה הרבה הרבה לפני שתקפת למה לא התייחסת גם לזה??? קשה לראות את האמת כשאומרים לך בפנים נכון??? תהייי כמו בן אדם תודי שטעית תודי שאת לא תמימה כמו שאת עושה את עצמך זה מראה יותר בן אדם ממה שאת עושה עד עכשיו אני רשמתי מצטער טעיתי בקשר לכפולה ידעתי להודות שטעיתי ערן בדק ואמר לא.... אני לא רואה אותך עושה את זה עד עכשיו...... אז לפחות תדעי מה זה כבוד... אחר כך תעירי לאחרים.....

theor8

New member
היא לה תכוונה שאמרת את זה אליה

אבל אמרת "אחרי שאבא שלו אנס אותו" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1582&msgid=92339854

Shaycs

New member
אני לא יודע מה היה במשפחה שלו

אולי זה קרה אולי לא מה שאני כן יודע שהוא דפוק יש לו סעיפים נפשיים סתם מעיר פתאום לאנשים ולא קשור לעולם.... לפחות כשאני נופל על מישהו זה כי הוא מתחיל איתי או משהו הוא סתפ פרק עצבים

BenSalem

New member
אזהרה שניה!

עוד פעם אתה ממשיך עם הדברים שלך זה אזהרה שניה תיזהר זה הפעם האחרונה שאני מגיב!! אתה לא מבין שכולם שונאים אותך ואתה ממשיך להגיב פה?!? לפחות ניסה פירקה אותך עם 6000 אדמה ו600 מיליארד כוח קיצר פעם אחרונה שאני מזהיר אותך בקשר לקללות! במיוחד אלי!

Shaycs

New member
אתה לא מזיז לי את העקוז לא הבנת...

וניסה פירקה אותי כי היא השתמשה בנשק היחידי שרק היא יודעת אותו ומנצלת אותו לטובתה וזה ערן..... אם תרצה או לא תרצה. ולי יש הוכחות.... בבקקשה החלון שלום עלי ... אני יפרש לה את זה ולכם את זזה כמו לילדים מוגבלים כי כנראה זה מה שאתם אם אתם עדין טוענים שזה לא באג בבקשה במיוחד בשבילכם..... המדינה LordOfWar #3120 שלחה את הבקשה להצבעה הבאה באומות המאוחדות כולם חייבים לעשות שלום עם המדינה DreamTheater #2962 שם הברית: shadows --- שם הברית: shadow2 בעד: 1207 --- נגד: 1010 החלטה מספר: 772139497 --- כמה שעות נשארו להחלטה: 50 תעשה חשבון 72 שעות פחות 50 זה אומר 22 שעות כבר ההצבעה בתוקף..... עכשיו ההוראות של ערן מהאתר וכל אחד יכול לבדוק אם אני העתקתי משהו ושינתי... הגבלות באו"ם * אפשר להציע על כל מדינה 7 הצעות או"ם שונות. * אתם לא יכולים להצביע להצעות שקשורות במדינה שלכם. * אתה לא יכול לתקוף מדינה שיש עליה הצעת שלום וההצעה הולכת להיגמר עוד 12 שעות. (אך אם המדינה תקפה אותך אז יש לך זכות להגיב) * אתה לא יכול לשלוח את אותו סוג הצעה על אותה מדינה במשך 72 שעות. * אם מדינה הפסידה במשחק אז כל ההצעות שקשורות אליה ימחקו אוטומטית. (מה שהיא שלחה וגם מה ששלחו עליה יימחק והבדיקה של המערכת מתבצעת כל בוקר) * רק מדינה עם כוח תעשייה של מעל מיליון יכולה לשלוח הצעות באו"ם. תוסיף ל22 שעות 12 זה יוצא 34 שעות...... אני אף פעם לא תקפתי את ניסה או את אמבר או לא משנה מי שתקף אותי חוץ מאחד וזה RED DRAGON עכשיו החלונות של כולם תראו כמה זמן קיימות עלי .... Amber #2474 כיבוש אדמה 2007-01-13 34 Amber #2474 תגובה מוגבלת 2007-01-13 34 KING #1236 תגובה מוגבלת 2007-01-13 26 KING #1236 כיבוש אדמה 2007-01-13 26 darklaria #1006 מתקפת השמד 2007-01-13 25 darklaria #1006 תגובה מוגבלת 2007-01-13 25 TheNextEmpire #2151 תגובה מוגבלת 2007-01-13 24 darklaria #1006 כיבוש אדמה 2007-01-13 24 עכשיו יכול להיות שאני אידיוט ולא יודע כלום כמו שאתה אומר ..... אבל ממה שבדקתי פעם אחרונה 24 זה פחות מ34.... תתקן אותי אם אני טועה..... אז אל תזיינו לי כולכם את השכל שיש באגים ואין באגים יש תוכנה אין תוכנה אתם כולכם רמאיים מנצלים באגים כנראה ניסה חברה טובה של ערן או משהו כי מעניין תמיד מה שהיא רוצה יוצא לה לא משנה איך תסתכל על זה החלון השמד הזה לא היה אמור להיפתח עלי אני לא הגנתי כי ההיתי בטוח שערן היה משנה את זה כי מה לעשות זה עובר את החוקים שהוא רשם לא אני לא סבתא שלי הוא .... אבל ואללה כרגיל שוב פעם ערן עוזר לניסה .... אז שתהנה במשחק הזה אם העניין לא יפתר ויחזירו לי את מה שאני בטוח מגיע לי בגלל החוקים שהוא רשם למשחק שלו .... אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים אני אישית לא ממשיך לשחק במשחק שהמנהל עושה מה בא לו בהתאם לחשק שלו .... מנסים להיות נחמדים מנסים להיות ענייניים מנסים להראות לו לפעמים טעויות של תוכנה מה לעשות אפילו ביל גייטס טועה אבל מה יוצא מזה שברגע שערן רואה את המספר 1006 משום מה החוקים משתנים באופן מפתיע............ אז כמו שאמרתי ששצצצ.........

erezsosa

New member
ערן -המשחק הפך לבדיחה

מדינה בשלום- מותקפת !!!!!!!!!!! איפה רשום בחוקי המשחק שיש דבר כזה???

darkest

New member
עד שאני יודעת ארז

היה לי חלון פתוח עליו לפני של כיבוש אדמה... ולפי מה שהבנתי- אם יש חלון פתוח אחד, אפשר לפתוח עוד חלונות על אותה המדינה לפני שהיא נכנסת לשלום. קרה לי מהצד השני הרבה פעמים. אחרים בברית שניסו לפתוח חלונות, לא הצליחו. זה מה שאני יודעת וכאילו שזה משנה... אז הייתי פותחת את החלונות 7 שעות לפני, ביג דיל... התוצאה הייתה זהה

Shaycs

New member
זיינית שכל זה באג....

אבל הרווחת את שלך ירד לך מתחרה כי כל עוד ערן לא מתקן את מה שקרה פה אני לא משחק יותר.... כי כמו שארז אמר המשחק הפך להיות בדיחה ..... כולם רצים אחריך ואת פשוט מדברת עם ערן מהצד והוא מסדר אותך..... כי אחרת זה לא בסדר מה שקרה פה....

darkest

New member
רק לשם הבהרה

באמת שאתה לא ראוי להתייחסות כאן אבל אתה באמת חושב שלא התגוננת בגלל שהיית בשלום?? מה אתה חי בסרט?! יכולתי כבר שלושה ימים לעשות לך את זה...ואין שום דרך שהיית יכול להתגונן. וכדי לפשט לך עוד יותר...כמו שאמרתי ואני חוזרת, כי אולי זה משהו שלא הצלחת ללמוד במשחק- אם מדינה כבר נמצאת עם חלון פתוח עלייך, היא יכולה לפתוח עוד חלונות עלייך ולתקוף. קרה לי מלא פעמים משני צדדי המטבע... ואם לא היה אפשר, סמוך עליי שהייתי עוקבת אחרייך באום יותר בתכיפות, ו12 שעות לפני הייתי פותחת את החלונות ככה שאני לא ניצלתי שום באג, ולא הייתה לך דרך להתגונן- לדעתי. ואם היית עולה בעוד 200 מיליארד למשל, הייתי מנתבת יותר כוח הגנתי לתקיפה עליך. אם מורידים את הצוללות מהחשבון, הייתי פי 3 ממך. ממילא יומיים אתה רק מתגונן עם הסופר מוקשים שלך והבונקר. לא עשית יותר מידי. איס ושאר הבריתות לפחות מתקיפים. לענות לך על כל השאר בזבוז של הדיו הוירטואלי שעל המקלדת שלי:) עכשיו תבוא עוד תגובה מתלהמת שלך....@#%$#^#^

Shaycs

New member
אני שותק אם בחוקים המופלאים של החבר

שלך את מראה לי שרשום - אם מדינה כבר נמצאת עם חלון פתוח עלייך, היא יכולה לפתוח עוד חלונות עלייך ולתקוף. אי אפשר להמציא חוקים וזה שעשו את זה עליך לא עושה את זה טוב וגם אם נניח יכלת לפתוח לא עשית את זה בעיה שלך.... אני לא אמרתי לך מה לעשות ומה לא לעשות..... זה נקרא טעויות ומה שאת עשית פה נקרא ניצול באג.......... ואל תדאגי זה לא משנה מה כן יכלתי ומה לא יכלתי.... הנקודה החשובה פה זה שאת עשית מעשה שפל מבחינתי כי אני גם שלחתי לך הודעה דרך עמי שזה לא לעניין שאת פותחת ומנצלת באג..... ואת עשית את זה בכל מקרה... וערן איכשהו באופן פתאומי עוזר לך שוב.... אפילו שבשום מקום בחוקים שלו אין משהו שמזכיר את החוק שאת והוא מדברים עליו........ אז מה לעשות אני ניצלתי כמה ימים משהו שהוא חוקי... בניית מוקשים אם נוח לך עם זה ואם לא..... את ניצלת משהו שאף אחד לא יכול להעזר בו וזה ערן כי משום מה היחידי שהוא מקשיב לו זה את ....... אז תהניי מה"ניצחון" שלך כי כמו שאמרתי עד שהמשחק הזה לא יפסיק לעשות מעצמו בדיחה.... אני לא ישחק בו פשוט .. ברגע שאני יכול אני מוציא את המדינה הזאת לחופשה ולא אכפת לי מה קורה איתה כבר .....

darkest

New member
לא ניצלתי

שום באג. יצאתי מנקודת הנחה, ואני עדיין חושבת, שאפשר לפתוח חלונות על מדינה בצורה הזו אם היה לי חלון. ואם הייתי יודעת שלא ....מראש...ובדגש על מראש, תאמין לי שלא היית מתחמק מזה שאפתח עלייך חלונות 12 שעות מראש. ולגבי עמי- אני לא קיבלתי שום מסר. החלטתי להתעלם ממך לפני כמה ימים שהמשכת לכתוב כאן מה שכתבת. עמי אפילו לא טרח להעביר לי מסרים, ואתה בטוח מבין שאתה חסום אצלי. ולגבי הזלזול בך לכאורה רק שתדע, שביום שאמרת שאת מחליט לעלות לעשיריה, התכוננתי אליך. שאל את עמי. היו לי 10 ימים בערך, לא הייתי מתחמק למרות כל הטריקים שלך. אבל סבבה, תמשיך להאשים שיש לי כפולות כדי לגלות רמות שלך, שתקפתי אותך עם כפולות....מסור ד"ש למדינות של שמוליק שבזכותך כבר לא קיימות... תמשיך לקלל אנשים בפורום.... בזה אני לא יכולה לעצור אותך עד שמישהו יסנן את ההודעות שלך בפורום

Shaycs

New member
תלמדי לקרוא הוראות בפורום אחר כך

תדברי ותעירי לאנשים סבבה..... אחד הראתי לך במפורש את ההוראות של ערן ולא רשום שם כלום.... דבר שני .... בקשר למדינות של שמוליק נחייה ונראה..... דבר שלישי אני רשמתי למעלה שערן בדק וזה לא כפולות כנראה ואמרתי שאני טעיתי כנראה ואני מצטער..... וכמו שאמרתי לי לפחות היה את האומץ להגיד מצטער טעיתי אני עדין לא רואה אותך או את החברים שלך אומרים מצטערים לא היתה שום תוכנה פשוט עקשנות......

cohenman

New member
בואנה אתה באמת נוב

עוד מהתקופה שאני הייתי משחק במשחק היה ידוע הקטע עם החלונות והשלום ( ואני שיחקתי בהתחלה .. ) לפי מה שאני רואה בפורום הזה, אתה פשוט בוכה הרבה ולא ידוע לדבר כמו בנאדם.. ניסה בהצלחה.. אני מניח שהמדינות שלי לשעבר עוזרות הרבה במאבקים =]

Shaycs

New member
הנה עוד ליצן בבקשה במיוחד בשבילך

אני מעתיק שוב פעם את ההוראות אלוהים ישמור אנשים לא יודעים לקרוא...... הגבלות באו"ם * אפשר להציע על כל מדינה 7 הצעות או"ם שונות. * אתם לא יכולים להצביע להצעות שקשורות במדינה שלכם. * אתה לא יכול לתקוף מדינה שיש עליה הצעת שלום וההצעה הולכת להיגמר עוד 12 שעות. (אך אם המדינה תקפה אותך אז יש לך זכות להגיב) * אתה לא יכול לשלוח את אותו סוג הצעה על אותה מדינה במשך 72 שעות. * אם מדינה הפסידה במשחק אז כל ההצעות שקשורות אליה ימחקו אוטומטית. (מה שהיא שלחה וגם מה ששלחו עליה יימחק והבדיקה של המערכת מתבצעת כל בוקר) * רק מדינה עם כוח תעשייה של מעל מיליון יכולה לשלוח הצעות באו"ם. אם אתה יודע קצת לקרוא אני אפילו לא צריך להסביר... פה סיימתי את ההסברה שלי עכשיו שתוק ואל תעיר דברים שאתה לא יודע לקרוא ......

cohenman

New member
חח ידידי

כנראה אתה באמת חדש , בכל עולם הגינדיס הגדול.. הרבה דברים במשחק, גם במנהיגי העולם המשעמם - וגם בגידניס המקורי משתנים, יש עשרות דברים או "באגים" שמעל כמה חודשים במשחק למרות שבהוראות הם לא רשומים חלק מתפקידו של שחקן פעיל, או אחד כמוך שטוען שיודע משהו מהחיים שלו זה להיות מעודכן להם.. רוב הפורום לדעתי ידע על זה, כי הוא לומד בודק ושומע אתה יודע לעשות רק רעש וצלצולים ולכן פיפסת את זה.. =] יום טוב

Shaycs

New member
אתה אומר את זה כאילו זה בסדר....

אני נגד הדברים האלה... שיתקן ולא שאנשים ינצלו את זה ......... כמו שניסה אמרה כמה דפים לפני זה..... אין לי כח לחפש... היא רשמה בעצמה אם מישהו ידע משהו שלא בסדר היה צריך לידע ולא לנצל את זה .... אז בבקשה אני לא ידעתי שקיים דבר כזה.... נראה לך שלא ההיתי מנצל את ה 200 תורים שלי בשביל לבנות כמה דברים לפני המתקפה שלה????????? נראה לך שלא ההיתי עושה רעש וצילצולים כבר שעתיים לערן כל רבע שעה מייל על זה שהיא תקפה אותי נכשלה עם בונקרים הפצצה ולא ירד לה אפילו מטוס אחד ??????? אני חשבתי שערן יקשיב להיגיון פשוט וחוקים שהוא כתב... לא אני הוא........ ואני לא יודע מה איתך אני מכיר מכרים שקרו לי ולעוד מלא אצלנו שהפצצה כושלת גם מחקה צי של מטוסים ומפציצים........ אז עכשיו תעכל מה זה היה עושה לה ותגיד לי אם להיות עצבני או לא ......... ובמקום לנצל את זה תנסו לשנות את זה שיהיה משחק יותר כייפי אני רבתי איתו על חוקי תקיפה ... וכנראה הם שונו בגללי... נראה אותכם עושים את אותו הדבר ותשנו דברים שיהיה יותר כיף לשחק... אז על תזיינו לי את השכל.... גם את ה50 תורים שאנשים קיבלו בשביל להחליף את הספינות והצוללות שהיו להם זה בגללי ... כי רבתי עם ערן והגענו לפשרה הזאת..... וכמו שאתם אוהבים להגיד יש לי הוכחות לזה.... מיילים שלו .... אז אל תבלבלו לי את השכל ... אני לא מדבר רק אני מנסה לעשות שינויים מה איתכם???

cohenman

New member
אני אגיד לך ככה

במשחק שאני שיחקתי בו רוב זמני, היה עשרות באגים חלקם הרבה יותר מעצבנים משלך ונכון זה הרבה פעמים כאב ועצבן .. אז לא צריך לדבר ולהתנהג כמו שאתה מדבר להפך אני מחזק מה שאתה אומר ואני ברוב זמני או ליתר דיוק לקראת סיום התקופה שלי במשחק הייתי עובד בקשר יומי עם ערן ומתקן באגים במשחק, וככה גם אתה צריך .. ועם זאת, אין באג בשלום, או במקרה שלך - כבר דיברנו עם ערן על זה.. והוא הסביר כמה הסברים(רובם טיפשים) למה אין באג.. אבל נכון צריך לשנות קצת את ההוראות שיתאימו כי הן לא מדויקות אבל זה לא היה מציל אותך כל כך,ניסה הייתה פותחת את החלון לפני, תגיד שהיא ניצלה את ה"יתרון" ותקפה 12 שעות אחרי, ליגטימי ! אבל זה לא שינה, אל תאחוז בענף חזק ותגיד לא אכפת לי , נפגעתי בגלל באג. ועוד טיפ לחיים, לא משנה כמה "פוגעים" בך או מעצבנים אותך. אל תרד לקללות או דיבור לא יפה גם אם יקללו אותך ! או יפגעו בך ! הנזק שאתה עושה לך בזה הרבה יותר גדול, מהתועלת שקיבלת בשחרור קללה . שמור על כבודך ועל כבוד השחקנים האחרים ! גם אם לא מגיע להם.. בהצלחה, עידן.

למעלה