שי לוותיקים

שי לוותיקים

מתחזה בניק 'שערים' העניק לוותיקים שי 'סיפור', בגלל שהוא חדש מגיע להם... תודה בכל אופן.. מרדכי בלוי וחבר עסקניו יצלמו את משתתפי האירוע! עודי בהלם מהאיום הקדוש הזה, אני קורא חרדי אחר; חרם הצרכנים בהוראת הגדולים (הלא צרכנים, כמובן) על רשת שפע שוק עודנו בעיצומו יהודים יהודים! משכו רגליכם ידיכם וארנקכם מהרשת המחללת שם שבת בפרהסיא! [*הפרסום בחסות הרשת המתחרה] וליבי בשאלתי; מנין לאותם חרדים האומץ וההיתר להחרים ולאיים כך? האם זו מצווה 'לכוף'? מה יהיה שנהיה הרוב במדינה, מי שלא יחבוש כובע בחליפה לא יקבל ביטוח לאומי??! מחמס אחיך יעקב.

מקפיא

New member
הכסף התיר להם....

מעניין כמה שילמו כדי להחרים את שפע ואת ההופעה....

תאמין לי שהחרדים חייבים להראות את כוחם

כן כמו בארה"ב יש לנו כח אדיר כך בישראל אנו צריכים להיות העשירון העליונה ..........

סתם להעליל?

מדוע נדמה לך ששערים הוא מתחזה?! ואממ, אני לא נכנס לשאלת איסור והיתר, גם לא נכנס לשאלה אם זה נכון או לא, אבל בשאלת הזכויות, יש לציבור החרדי זכות להחליט שהוא לא יהיה המפרנס של אדם שמחלל שבת בפרהסיה! אדם ששונא את אבא שלי ומחלל את שמו, אני שונא אותו. מכאן הזכות.

מה אתה מתכעס?

כוונתו היתה ששערים הוא לא השם האמיתי, כמו שחקר האמת זה התחזות של ... , וכן כל ניק! האם לדעתך כשנהיה הרוב במדינה נוכל לכפות ללכת עם כובעים וחליפות?

לא. ומה אתה מדמה?

לא כופים על זוסמן דבר. סך הכל אומרים שאנו לא רוצים להיות מפרנסיו של האיש.

וייסמן , אם הגרי"ש אליישיב

אוסר עליך לקנות , זה נקרא שאתה מרגיש שזה לא נוח לך? אם התשובה היא כן, איפה היית שהעדה החרדית החרימו את מפעלי שניב (לנייר טואלט) שפועלים בשבת?!

החברה AM PM של שפע....

פתוחה כבר 7 שנים...מה ניזכרו עכשיו...אלא שפישר שהיה שותף של ויסמן משפע שוק עבר לאלף ולכן רצה לתת תמכה לשפע שוק ליפני פסח...ועוד שלו יש חברת תעופה שעובדת בשבת...ועוד משהו מזעזע ששמעתי שהאדמור מגור הורה לתלמידיו ליקנות מאלף היות והוא מקבל אחוזים מהקניה באלף..חבריההכל פוליטיקה

'איגוד הרבנים לשבת'

בטח יש להם מליוני מאמינים, רק אני הקטן לא זכיתי לשמוע עליהם... בעניי... חרם ציבורי; אלף, זול למהדרין, ברכת רחל ז"ל, כל רשתות הענק. אמאל'ה, איזה פחד.

רוצה מקורות נוספים?

השבת היה שולם זוכער (אצל הספרדים: אהלן גבר) לאחד משותפי אלף שהינו חסיד גור ועל הבקבוקים היתה מדבקה עם החרם על שפע, ולא חסר... לאמור; שתו בשמים פיהם

למעלה