שי טובלי

r e n n i

New member
שי טובלי

מישהו מכיר את האיש ואת מפעלו? אשמח לשמוע, תודה

לא פגשתי, אבל אם אני זוכרת נכון

הוא הוציא ספר וכדומה. אם תריץ/י עליו חיפוש בגוגל, בטח יש הרבה מידע.

r e n n i

New member
אני כבר אחרי

השלב הזה. רציתי לשמוע אם למישהו היכרות איתו או עם הקהילה בה הוא משמש מורה רוחני בצפון. תודה בכל אופן

Tal_Ya_Tal

New member
שי טובלי הוציא מס' ../images/Emo63.gifים

מהם הוא מלמד בשיעורים שלו. שמעתי אותו בפאנל של מורים רוחניים, יחד עם אבי יסעור ולילי בנטל בפסטיבל 'מפגשים ' לפני שנה. הנושא היה 'הארה רוחנית' והתרשמתי מכנותו ומה- DEVOTION שלו להארה. יש לי לקוחה (באסטרולוגיה ושפת האור) שבנה נמנה על קהילתו של שי וגם היא לוקחת לעתים חלק במדיטציות ובמפגשים ויודעת לספר ששי אדם 'רוחני' ומקסים ואף על פי כן, ישנם כפי שהבינותי גם שם נוהלים שקשורים עם 'קיצוץ חופש הפרט' או אני הייתי מגדירה אותם נוהלים של 'גורו ותלמידיו' ואף על פי שהמונח 'גורו' הוא זה המביא את האור, יש שם גם את האנרגיה של החמניה. והמבין יבין. L&L TALYA

r e n n i

New member
קיצוץ חופש הפרט

תוכלי להרחיב? אני מכירה את הנושא ברמה שטחית, אבל גם אני הבנתי שיש שם נוהלים שאת מצאת להם את ההגדרה המתאימה. ומה זה האנרגיה של החמניה? אני אודה על תשובותייך. חשוב לי מאוד. יום נעים.

בתרגום פשוט הוא קצת שתלטן בנושא

האיפשור של החשיבה וההתפתחות העצמאית של התלמידים שלו.

r e n n i

New member
תודה. יש אפשרות

שתוכלי לומר לי כיצד זה בא לידי ביטוי? אני שואלת ומתעניינת לא רק מתוך סקרנות. אפשר גם באופן פרטי, אם זה יוצר אי נעימות (במסר). תודה :)

Tal_Ya_Tal

New member
רני../images/Emo201.gifיקרה

האתיקה הקוסמית אינה מאשפרת לי לומר לך דברים נוספים מעבר לנאמר. אני ספרתי לך על החויה של הלקוחה שלי. העדות שלי היא עדות משמיעה. לא מחויה אישית. (אפילו בבית המשפט אין היא קבילה
) אין זה הוגן, במיוחד כאשר את מעוניינת במידע מתוך סקרנות ולא מתוך התלבטות אם להצטרף או לאו, למסור מידע שיש בו מן השיפוט. על כן רק רמזתי מה שידוע לי. ואני מדגישה, שאין זה ממקור ראשון. חוויתי שלי משי הייתה שהוא מאד כן ומאד נאמן לאמונתו ולדרך בה הוא הולך. מטבע הדברים, כאשר יש מישהו ש'רואה את האור' תלמידיו לא בהכרח מבינים את מקומו והולכים אחריו כעוורים שאחר כך מוליכים גם את הפיסחים. כך שאין בכוונתי להרחיב. אז תצטרכי להשאר עם סקרנותך ועם חצי תאוותך בידך
L&L TALYA

r e n n i

New member
תודה ורק להבהיר

אני הדגשתי שאין המדובר בסקרנות גרידא. מדובר במשהו הרבה יותר משמעותי. אם אינך מעוניינת לשתף אותי אני מכבדת זאת, אבל היה לי חשוב להבהיר שזו לא גחמה למחקר אנתרפולוגי. זה משהו אחר לגמרי. תודה על תשובתך.

למעלה