שי היקר- הפסקת אש

darkest

New member
שי היקר- הפסקת אש

חבל על כל הספאם הטיפשי בפורום יש לך אגו אתה שוביניסט סבבה בוא נסכם מה שהיה לפני האיפוס....הבסתי אותך בצורה מוחלטת, אבל לא היה לך סיכוי. הקרב לא היה על קרקע שווה... שנזכרת לעלות היה מאוחר מידי...וגם זה רק בגלל המלחמה עם טוף. אם היה לך שתפ עם טוף או היית חלק מטוף היית סביר להניח נשאר בעשיריה עד הסוף עדיין הצלחת לשרוד בעשיריה בצורה מפתיעה ומעוררת התפעלות ואני כן חושבת שאתה אחד מהשחקנים המסוכנים במשחק אם עוזר לך לחשוב שאני גבר....סבבה כמו שאמרתי לפינקי, אני גם יכולה להיות ילד בן 14, או סבתא בת 90 מה זה משנה? אני סתם שחקנית וירטואלית במשחק שמסתכם במספרים ולא יותר מזה אז הפסקת אש?
 

m a d m a n 1

New member
אני רואה דגל אחר

סתם סתם מת עליך ניסה
 

darkest

New member
שקרן

לא אתה ולא יוני ולא תובל ולא העשרים אלף אורים אוהבים אותי למעשה מעדיפים שלא להיות בקשר איתי מחשש לסנגור לוויני
 

m a d m a n 1

New member
אנחנו מסננים אותך כי אנחנו יודעים את רוצה

לווין או הורדת מוקשים :p
 

darkest

New member
../images/Emo140.gifצודק

לכן אנשים שהרגשתי שאני מבקשת מהם יותר מידי,...חסמתי, כדי להימנע מלבקש מהם דברים:) מה דעתך? פתרון למכורת לווינים כמוני או מה?
 

darkest

New member
זה בסדר

אין צורך יש אנשים שמלווינים במדינות מיוחדות לזה:) בן ותובל, אין לכם מה לפחוד יותר! מואוא
 

amitrom

New member
../images/Emo190.gif זה פשוט ע נ ק ששי מתעלם ממך!!!! חחחח

זה פשוט ע נ ק ששי מתעלם ממך!!!! חחחח נ.ב. מי אני? אני לא רוצה להגיד זה שתקע אותך אתמול (איכס...) אז אני לא אגיד...
 
מה ענק בזה הוא לא רוצה להגיב

בגלל שניסה תירד עליו עוד כי היא תקפה אותו |:
 

darkest

New member
חחח האמת איציק...

נראה לי הוא פשוט לא פה היום אולי הוא סוף סוף מצא מישהי? הוא אולי הוא בקמפינג בצפון? או אולי הוא בשופינג בהרצליה פיתוח? או אולי הוא גר בסין והשעות שלו שונות משלנו אחחחח ספקולציות!
 

yogev678

New member
חחחחח אני רואה את התגובה בדרך ---------------

היא לא נראית טוב חח
 
למעלה