שי- גם עכשיו

Shaycs

New member
ואללה....

פי יש דימיון מפותח .... ונראה לך שאם זה היה ככה לא ההיתי מגבה את עצמי עם איזה 4 מחשבים של אינטרנאט שונה??? אז בעצם אולי נפל בדיוק מטאור ושבר לי את הקווים של הטולפון וזה לא ההיתי מקושר לעולם.... ככה המח שלכם עובד לא??

lidor500

New member
חחח איזה משועמם אתה

היית רציני מעמיד 4 מחשבים עם רשת שונה בכל אחד רק בשביל המשחק הזה?

Shaycs

New member
יש לי כבר יותר מזה בבית

אז מה זה משנה
זה סך הכול להתקין תוכנה כמו שהם טוענים שיש
אני אין לי בעיה לעשות את זה רק חבל שאין תוכנה כזאת חחחחחח הם סתם מתוסכלים שהם לא הצליחו חחחח תן להם לבכות בינתיים הם יפעילו את התוכנות שלהם ויעשו קצת כסף מזמן הם לא רימו חבורה של רמאיים גועל נפש פשוט יעשו הכול בשביל לנצח

darkest

New member
ההבדל הוא

בפעמים שתקפתי והצלחתי או החברים שלי, החלונות רק נפתחו וישר תקפנו גם החלונות היו פתוחים הרבה זמן אולי זה ההבדל... אין לי מושג איך אפשר כל הזמן לקנות מוקשים וכל כך מהר... אני מוכנה לפרוש מהמשחק אחרי שאני מגלה את התשובה לסוד הזה

Shaycs

New member
אני מוכן שתפרשי כבר מעכשיו..

כי את רק הראית כמה את ממש לא הגונה ונחמדה כמו שניסית להראות את עצמך.... אמרתי לך אני עדין מחכה לראות לפחות חצי מהמטוסים שלך נעלמים שזה אומר מה טריליון ומשהו שצריכים לרדת לך???????? מה לעשות כל דבר לא מוסבר משגע אנשים בדיוק בגלל זה אני משתגע ואת לא צריכה לרשום פה הודעות מכפישות במקום לדבר איתי במסנגר.... אז כמו שאת מכפישה גם אני מתחיל להכפיש .... מה קרה נמאס לבנות כסף בתוכנה שאתם הטופניטים בניתם??? אני אומר חאלס עם רמאויות תהיו ישרים פעם בחים שלכם.........

Shaycs

New member
באמת

ציפיתי ליותר ממכם אתם ההיתם אמורים להיות ברית שמכבדת את עצמה ... ככה מרמים כל היום עם תוכנות שאתם בונים זה לא יפה... אין פלא שעד היום ההיתם במקומות הראשונים בטבלה עכשיו הכול ברור לי....

itaics

New member
תגובה רשמית

1. שי? התבלבלת.. פה לא פורום SHADOWS... פה תפוז... הלוואי תכתוב בכמות הזו גם אצלנו :) 2.די עם ההבלים הללו? תוכנה? מאיפה אתם מביאים אתה זה? מישהו יכול לספר לי בדיוק איך אפשר לבנות תוכנה שתעבור את הקוד אבטחה של ערן? מישהו יכול לספר לי איך בונים תוכנה שקונה מוקשים בשבילך כי הייתי מת לדעת.. מחר הייתי בונה אחת כזו! יש לנו אנשים רציניים... עובדים במשמרות ושותים הרבה קפה... איך הצלחתם על שמוליק? איך AMBER הצליחה על שי? איך עשרות מדינות שלנו כל יום מקבלות התקפות מוצלחות מאויובים? אם הייתה לנו תוכנה כזו.. מזמן לא הייתה DARKALARIA ואתם יודעים את זה... אי אפשר לשחק כמו בן אדם בלי רמאות? כל היום אני שומע באגים... באגים - זה תוצאה לא צפויה של התוכנה.. כל מה שקורה לכולם - זה תוצאות צפויות שערן בחר.. הבאג הוא ערן לא התוכנה שלו... תבינו כבר.. אלגוריתמים מאפנים.

Shaycs

New member
היא שיגעה אותי לגמרי איתי .....

אני אומר לך אתה מביא לה את הפורום שלנו ואומר לה לרשום הודעה כזאת גם אצלנו ...... הפורום שלנו יהיה מוצף... היא כבר מתחילה להגזים...

darkest

New member
איתי!

אני לא טוענת שיש רמאות או משהו- באופן הכי פשוט שיש שאלתי איך שי קונה מוקשים 24 שעות:) ההסבר הכי הגיוני, שאגב הוא חוקי לחלוטין שכל כמה שעות מישהו אחר מהברית מול המדינה ומתחזק אותה. זה הכל. אם שתי מדינות תוקפות בו זמנית בלי לחכות לתוצאות אפשרי אולי לעקוף את מה שאתם עושים...אבל לא חושבת שהמשחק נועד לתקוף על עיוור....זו הדרך היחידה שלפעמים הצלחנו לעקוף את הבונקר או המוקשים. בכל אופן כדאי שהבחור יכתוב יותר בפורום שלכם:)

lidor500

New member
אם ככה אז ממש לא חוקי...

כי מן הסתם מי שיתחזק אותה זה חבר בברית לא? מה שאומר שיש לו כבר מדינה אחרת, והוא נכנס לעוד מדינה...

Shaycs

New member
ממההה????

לא הבנתי מה ניסית להגיד מה שהיא אומרת ששני אנשים בודקים כל הזמן את אותה מדינה... זה הכול..... וזה לא עניינך מה אני עושה עם המדינה שלי ומי יודע מה..... מה שכן אמור לעניין אותך שאת כבר פעם שניה מנסה להשמיץ חבר ברית שלנו ואת הברית שלנו בכללי.... אני לא יושב כל היום פה ואומר למה ניסה ככה למה אור ככה למה בן ככה למה זיין ככה אנחנו משחקים משחק מלחמה תתקפי איך שאת רוצה עם תשובות בלי תשובות זה כבר שיקול שלך מה שאני יודע זה שאת כל פעם שנכשלת זה מטריף אותך ואת מתחילה עם השמצות אז עד שלא תבקשי סליחה ממני ומשמוליק ומכל ברית שאדוס על ההשמצות האלה אני ממשיך גם
וכפי שראית יש לי את הכושר התמדה לזה.....

Shaycs

New member
חחח

ברח לי י סורי חחח לא משנה אבל אם בת או בן חח זה היה כללי

Shaycs

New member
מה את מבלבלת ......

ההתקפה של המטוסים הראשונה שלך לא היתה ישר... לקח לך קצת זמן ואני אמרתי לך בעצמי... שפיספסתי בשניה את הקניה של הבונקרים כבר אז ההיתי צריך להפיל אותך.... אבל כמובן שזה לא משנה כי את גם ככה רמאית עם התוכנות שלך במחשב ..... מאבדת טריליון מקבלת 3 טריליון ..... ככה זה עובד אצלכם רק רמאויות אני כבר הבנתי הכול... כנראה שלא צריך רק להיות טוב בשביל להיות מקום ראשון ... צריך גם עזרה מתוכניות לא חוקיות.....

למעלה