זה הסיבה...... את מנצלת הבאגים הכי גדולה במשחק הזה שאני מכיר .......... כבר אני חושב שאין לי מה לענות לך יותר ואת יודעת את זה טוב מאוד.... אלף אין שום סיבה שאת ההית בכלל יכולה לפתוח עלי חלון.... 12 שעות לפני גמר הצבעה..... דבר שני. המדינה darklaria #1006 ביצעה הפצצה אווירית כושלת נגד המדינה שלך. מבצע ג'וקר הפצצה האווירית של אויב נכשלה בגלל שהיו לך בונקרים! תוצאות הקרב צבא של האויב הצבא שלך מטוסי קרב שהופלו: 0 34 מפציצים שהופלו: 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 0 מטוסי תובלה שאבדו: 0 מטוסי ביון שהושמדו: 0 0 מטוסים ללא טייס שהושמדו: 0 0 מטוסי ריגול שהושמדו: 0 0 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 34 ווואט דה פאק..... תני לי הסבר אחד הגיוני איך נכשלת ולא ירד לך אפילו זבוב...... אז לפחות תהיי בשקט זה האם אם אם אם אמא של הבאגים .. ואת יודעת את זה ...... ומצטער שלא היה בראש שלי לחזור לפה ולדבר איתך .... מה לעשות ידעתי שלא תמשיכי מתקפה אחרי שראית און ליין אז הלכתי לישון....... ומה את רוצה להגיד בזה.... עד היום שום התקפה שלך לא הספקתי לעצור זה הראשונה נכון.??? אז מה את מתלוננת עכשיו..... אלוהים ישמור יודעים רק לבכות.... נראה אותך עכשיו מדברת עם ערן על באגים שיוריד לך מטוסים ויחזיר לי את שלי .... אחרי הכול את ממש לא אוהבת באגים..... כמו שאהבתם להגיד זה לא התוצאה חשובה אלא הדרך.... ופעם הבאה שיש לך תלונות במסנג.....
את מתלוננת רק כשרע לך?? כי זכור לי שמישהי היתה צדיקה לפני כמה ימים אני עדין מחכה לראות כמה מיליארדים טובים יורדים לך מהמטוסים....... או במינימום שיעלו לי בחזרה המטוסים שלי ..... לא יודע .... זה כבר מעניין אותי את מדברת כל היום עם ערן שלא יענה לי או שזה באופן פתאומי.... HO WELL
נראה לי היא פשוט מרמה יש לה תוכנה שמוסיפה לה כסף כל כמה דקות בגלל זה היא לא ליד המחשב זה הסיבה שהיא עולה כל כך מהר למעלה לא???? עכשיו הבנתי טוף פשוט חבורה של רמאיים...... אל תתקפו את טוף הם יפעילו את התוכנה ופשוט יבנו מלא מטוסים ויזיינו אותכם אני קלטתי אותם ררררמממממאאאאאיייייייםםםםםםם גועל נפש לא ציפיתי לזה ממכם תתבישו בעצמכם ........
והיא עדין לא ענתה לי .... בטח עסוקה בתוכנה שלכם להפעלת כסף שתוכל לבנות צבא יותר גדול עכשיו .... אין פשוט הרמאות שלכם כבר נהייתה מסריחה ... גועל נפש........
שיש טעם לתכנן עליך מתקפה...אני לא רואה סיכוי שזה יצליחדוגרי התייאשתי...זה מעבר לבנות פי 3 ממך או משהואני לא מבינה גדולה בדברים שקשורים למחשב...ואין לי דרך לעקוף את הבונקר או המוקשים שלך...
אני יודע שיש באג ואני אמרתי שיש באג.... שירדו גם להם אני אמרתי לא???? זה תופס לכל אחד .... מפה בא הלשון של המילה נכשל..... שזה לא הצליח ובדרך כלל יש אבידות כשאתה נכנס למלחמה ונכשל........ ולא הגיוני שרק לי
בואי נראה אותך מחכה כמה שעות טובות למישהו בזמן שאת יודעת שהוא צריך לתקוף אותך להפיל אותו בפח ובסוף לא קורה לו כלום כי יש לו יחס מעודף אצל ערן...... אל תבלבלי לי את השכל... אני יודע שבזמן שאני יושן אני מקבל רק תורים... אבל לא יודע איך אצלכם בזמן שאתם ישנים אתם מקבלים כסף כל הזמן ..... זה משהו שממש מטריף אותי אני יפרוש אחרי שאני יגלה איך אתם עושים את זה......
כל השעה התוכנה מחברת אותם אוטומטית למשחק בשביל שהעוגיה לא תיגמר, בכל פעם שתוקפים אותם ויורד מסכות, בונקר ומוקשים התוכנה קונה להם באופן אוטומטי זאת השיטה
בטוח .... בגלל זה אתמול היא הורידה לי איזה 100 מילארד מטוסים .... אני מסכים איתך זה השיטה בדיוק מה שאמרת..... מה אתם מבלבלים את המוח........ אתה יודע כמה התקפות כבר נכנסו לי . .. אמבר כבשה אדמה.... היא עשתה גוקר מוצלח..... THE NEXT EMPIRE עשה גם גוקר מוצלח....... אז מה אתה מבלבל לי את השכל....... מילא הכול היה נכשל אני מבין .... אבל בן אדם כמעט לא יושן מסתכל על המחשב כל כמה שנייות ואתם בוכים על כלום..... אז חאלאס ואתה חשב שאני משקר אני יכול להראות תוצאות זה מוכח אז אל תדברו סתם ותאשימו סתם כי לא הולך לכם........
היא כזאת טובה כמו שאתה אומר ואני מרמה כל כך הרבה.... למה שאני יכבה את התוכנה בכלל???? איזה הסבר דפוק זה ... ניראה לך שאני ההיתי מנתק תוכנה כזאת כשיש לי חלונות שלה על המדינה שלי ???? אני נראה לך ילד מטומטם????? תחשוב על זה