שיתופתוף קטן

נכון וגם המדריכה ...

בכיוונונים הבאים, מאוד מעניין לאיזה סיבות התכוונת , אתה מאסטר שלא רוצה ללמד - או ללמוד רייקי ?

יעל :-)

New member
../images/Emo140.gif

בדיוק חשבתי על זה היום... חיכיתי שתספרי איך היה והנה את כותבת
שמחה שהיה לך כיף ומיוחד. שמחה שאת מוצאת את הזמן והשקט לבלות עם עצמך. יש לי תחושה שעוד יהיו הרבה מתנדבים ויהיה לך על מי להתאמן. אלו שבתור בטח יבקשו עוד.
שיהיה בהצלחה בהמשך! כיף לשמוע על כזה שיתופתוף

../images/Emo9.gif הפתעית...

קראתי את המחשבות שלך
הלואי והתחושה שלך תהיה נכונה ויהיה לי על מי להתאמן, גם לי זה כיף לעשות רייקי למישהו אחר

mimeli

New member
ואיי, איזה כיף לך!../images/Emo24.gif

שימשיך להיות לך רק כיף וטוב!

מתבוננת מזל טוב על התובנות

בתור מאסטרית בריייקי וזה נכתב בצניעות.. אני יכולה לומר לך שתעברי עוד חוויות עצומות ושיהיה לך בהצלחה בהמשך..........

תודה ../images/Emo24.gif

אני כבר חושבת על העתיד, בכלל כל העבודה עם אנרגיות מאוד מושך אותי כבר מזמן וזה תוספת למה שכבר הספקתי ללמוד לבד. קראתי בבולוג שלך שאת לומדת הילניג, וזה כנראה ההמשך שלי, בבוא הזמן ארצה להתייעץ איתך אפשר ?

edna54

New member
אם את כל כך אוהבת את תחום האנרגיות

הייתי ממליצה לך ללמוד ביורגונומי (ביואנרגיה). זה תחום מרתק, אני בחיים לא חשבתי שאמשך לדברים מהסוג הזה אבל אחרי שהייתה לי מטפלת מעולה, שבין שאר תחומי ההתמחות שלה היא גם עוסקת בביורגונומי, ראיתי שאני מאד נמשכת לתחום אז גם למדתי רייקי וגם ביורגונומי, שפותח אפילו דלתות יותר גדולות מרייקי בלבד (לא שחלילה אני ממעיטנ בערכו של הרייקי...) אבל בביורגונומי אפשר גם לאבחן ברמת דיוק גבוהה מאד... למי שזה מעניין אותו, אני יודעת שאמור להיפתח קורס במרכז "לזרום באור" בת"א, בקרוב. לא יודעת בדיוק מתי... בהצלחה לכולם. עדנה. מומלץ בחום !
(בקור הזה בחוץ, צרך קצת חום, לא?...
)

אנילה1

New member
אני עשיתי רק רייקי אחד, עשיתי אותו

פעמים. כי בפעם הראשונה הייתי חולה ביום השני. כך שהמדריך בא אלי הבייתה ופתח לי את הצארקות בתהליך מזורז. ולא קבלתי תעודה. אז ידידה שלי שעשתה לי טיפולי רייקי בבית, אמרה שאני יכולה לעבור את רייקי 1 שנית ללא תשלום ולקבל תעודה. אבל אני צריכה להביא משהו. הבאתי ארוחת צהרים מדהימה לכולם. הייהו רק 5 איש כולל המדריכה. כולם היו אנשים רוחניים, חלק היו מטפלים ממש בתחום אחר. הייתה שם אנרגיה ממש גבוהה. בפעם הראשונה כשלימדו אותנו על המיסדים. התחברתי מיד לטאקטה. מיד אהבתי אותה. כשעשיתי רייקי בפעם השניה כשהמדריכה פתחה אותי היה לי תיקשור מידי איתה. היא אמרה לי כל מיני דברים. אחרי הפתיחה נשאלנו מה חשנו ועל מה חשבנו, אמרתי בפשטות ששוחחתי עם טקטה. ראיתי שכולם קצת נבהלו. בהפסקה המדריכה אמרה לי שברגע שאמרתי את זה השערות שלה סמרו. טוב לא הבנתי מדוע. כי לי זה היה פשוט. למחרת הייתה לנו עוד פתיחה שלישית ורביעית. והפעם היה לי ויכוח רציני עם טקטה. היא בקשה שאספר לשאר התלמידים שהיא משוחחת איתי. ואני אמרתי לה שנראה לי שהם פוחדים מהאינפורמציה הזאת כולל המדריכה. היא כל הזמן דרשה שאומר להם ואני התנגדתי. בסוף הסכימה איתי שמי שמפחד לא צריך לכפות עליו אינפורמציה. לכן בשיחה האחרונה אמרתי לכולם שהחלטתי לא להגיב , ולא אמרתי מה הסיבה. בסוף הסדנא אמרתי למדריכה שהיה לי ויכוח עם טקטה, ושיכנעתי אותה לא לכפות עלי את דרכה. שאלתי את המדריכה אם היתה לה אישיות סוערת, והיא אמרה שכן. אני חושבת שהמדריכה עמדה להתעלף ממני. אני מייד הרגשתי שטקטה אוהבת אותי ואני אותה. עכשיו שאני כותבת את זה אני מתמלאת באושר. כי היא ממש מתאימה לאישיות שלי, ולא בגלל הרייקי אלא בגלל מי שהיא. אוהבת אותך טקטה. את גדולה מהחיים.

למעלה