אני עשיתי רק רייקי אחד, עשיתי אותו
פעמים. כי בפעם הראשונה הייתי חולה ביום השני. כך שהמדריך בא אלי הבייתה ופתח לי את הצארקות בתהליך מזורז. ולא קבלתי תעודה. אז ידידה שלי שעשתה לי טיפולי רייקי בבית, אמרה שאני יכולה לעבור את רייקי 1 שנית ללא תשלום ולקבל תעודה. אבל אני צריכה להביא משהו. הבאתי ארוחת צהרים מדהימה לכולם. הייהו רק 5 איש כולל המדריכה. כולם היו אנשים רוחניים, חלק היו מטפלים ממש בתחום אחר. הייתה שם אנרגיה ממש גבוהה. בפעם הראשונה כשלימדו אותנו על המיסדים. התחברתי מיד לטאקטה. מיד אהבתי אותה. כשעשיתי רייקי בפעם השניה כשהמדריכה פתחה אותי היה לי תיקשור מידי איתה. היא אמרה לי כל מיני דברים. אחרי הפתיחה נשאלנו מה חשנו ועל מה חשבנו, אמרתי בפשטות ששוחחתי עם טקטה. ראיתי שכולם קצת נבהלו. בהפסקה המדריכה אמרה לי שברגע שאמרתי את זה השערות שלה סמרו. טוב לא הבנתי מדוע. כי לי זה היה פשוט. למחרת הייתה לנו עוד פתיחה שלישית ורביעית. והפעם היה לי ויכוח רציני עם טקטה. היא בקשה שאספר לשאר התלמידים שהיא משוחחת איתי. ואני אמרתי לה שנראה לי שהם פוחדים מהאינפורמציה הזאת כולל המדריכה. היא כל הזמן דרשה שאומר להם ואני התנגדתי. בסוף הסכימה איתי שמי שמפחד לא צריך לכפות עליו אינפורמציה. לכן בשיחה האחרונה אמרתי לכולם שהחלטתי לא להגיב , ולא אמרתי מה הסיבה. בסוף הסדנא אמרתי למדריכה שהיה לי ויכוח עם טקטה, ושיכנעתי אותה לא לכפות עלי את דרכה. שאלתי את המדריכה אם היתה לה אישיות סוערת, והיא אמרה שכן. אני חושבת שהמדריכה עמדה להתעלף ממני. אני מייד הרגשתי שטקטה אוהבת אותי ואני אותה. עכשיו שאני כותבת את זה אני מתמלאת באושר. כי היא ממש מתאימה לאישיות שלי, ולא בגלל הרייקי אלא בגלל מי שהיא. אוהבת אותך טקטה. את גדולה מהחיים.