שיתופתוף קטן

שיתופתוף קטן ../images/Emo13.gif

אתמול עברתי כיוונון ראשון ברייקי - היה כיף ומיוחד. היום בנוסף לטיפול עצמי (עכשיו אני לומדת את התנוחות וכד') עשיתי גם מדיטציה בבוקר בקיצור שעה ביליתי עם עצמי בשקט ושלווה והיה נהדר. בערב רציתי להתאמן על אחד מבני המשפחה וחוץ מהבן הגדול שלי שהיה מוכן אבל היה צריך לצאת, התנדבה הקטנה שלי, נכנסתי איתה לחדר שמתי מוזיקה ועשיתי לה רייקי היא כמעט נרדמה
בסוף כשהערתי אותה ע"י נשיקה היא הסתכלה עלי ודבר ראשון שעשתה חבקה אותי חזק, אמרה שהיה לה כיף מאוד ובסוף כשסיימתי את הרייקי היא הרגישה שהרגליים שלה עפות באוויר
וזה היה שיתופון קטן על הפעם הראשונה שאני עושה רייקי למישהו

kung fu

New member
איזה יופי ../images/Emo45.gif

ומה זה כיוונון ראשון ברייקי? הכוונה לטיפול ראשון באדם אחר (מה שעשית)? או משהו אחר?

כיוונון הראשון ...

מתוך 4 כיוונונים ברייקי 1 - ועוד כיוונון 1 ברייקי 2 - זה פתיחת צא'קרת הכתר על מנת לתת אפשרות לאנרגיית הרייקי לעבור דרכי והלאה, כל פעם זה עוד קצת פתיחה של הצינור. מה שעשיתי היום עם הבת שלי זה רק התחלת האימון על תנוחות הידיים והעברת האנרגיה למישהו אחר, אמא שלי, אחותי וחברה שלי כבר מחכות בתור אז יהיה לי על מי להתאמן

kung fu

New member
אהההה, הבנתי ../images/Emo13.gif תודה!

ומי פותח לך עוד קצת את הצ'אקרה? את? המדריכה?

avshalomat

New member
אה כביכול

השימוש ברייקי בכל פעם על ידי המשתמש "מתבוננת" במקרה זה מרחיב את הצאקרות. then again ישנם סיבות מצויינות למה אני לא מלמד רייקי

kung fu

New member
לא מלמד או לא לומד?

גם אני לא מרגישה שנכון לי ללמוד רייקי, אבל אם לאדם אחר זה עושה טוב, אז אני שמחה עבורו

,תבדקי מדוע את מתנגדת לרייקי../images/Emo6.gif

גם אני התנגדתי לעולם הרייקי במשך שמונה שנים. ברגע שהסרתי התנגדויות זרמתי בתוך העולם הזה כמטאור. בתוך פחות מחצי שנה אני מאסטר רייקי 4 מאסטר טיצר. תבדקי עם עצמך מה גורם לך לחסימה ולהתנגדות מולעולם הרייקי. דרך אגב הוא מאד קרוב אל עיסוק הטאיצי שלך... צי=קי= חיים רייקי=אנרגית החיים בה את כל הזמן משתמשת בתוך האימון שלך. אנרגיה של עוצמה, אנרגיה של שלוות נפש, אנרגיה של ריכוז ומיקוד וכו'... בגדול אנרגיה של ריפוי... וריי הוא דרך אגב אחד משמותיו של אלוהים מתוך ע"ב שמות. תחקרי בגוגל ותגלי... מאז שנפתחתי אל עולם הרייקי קרו לי התפתחויות רוחניות מאד מרחיקות לכת. מוזמנת ובעצם כולם מוזמנים לקרוא על המהלכים שלי בבלוג שלי שבת שלום

kung fu

New member
מעניין מה שאת מספרת ../images/Emo13.gif

גם אני התנגדתי לעולם הרייקי במשך שמונה שנים. לא ידעתי את זה
ברגע שהסרתי התנגדויות זרמתי בתוך העולם הזה כמטאור. בתוך פחות מחצי שנה אני מאסטר רייקי 4 מאסטר טיצר.
מה זה אומר מאסטר רייקי 4 מאסטר טיצר? אני מבינה שיש ריקיי 1, רייקי 2, ורייקי 3, ואחר כך זה מאסטר? או שיש מבינה אחר? את יכולה לספר קצת? תבדקי עם עצמך מה גורם לך לחסימה ולהתנגדות מולעולם הרייקי. אסוציאציות שעולות לי: - זה פשטני מידי - זה יחסום ויגביל אותי ללמוד רייקי - מתקבעים על כל מיני סמלים - אין פתיחות ברייקי. הולכים לפי כללים. - שרלטנות. כל אחד יכול לעשות קורס וכבר לטפל.זה לא רציני. - זה מזכיר לי הילר מסויים שטיפל בי - כן, אני יודעת שאהיה טובה בזה אם אלמד את זה - זה מתקשר לי ליהדות חה חה חה, כמה אמונות/פחדים/מחשבות יצאו כאן
דרך אגב הוא מאד קרוב אל עיסוק הטאיצי שלך... צי=קי= חיים רייקי=אנרגית החיים בה את כל הזמן משתמשת בתוך האימון שלך. אנרגיה של עוצמה, אנרגיה של שלוות נפש, אנרגיה של ריכוז ומיקוד וכו'... בגדול אנרגיה של ריפוי... וריי הוא דרך אגב אחד משמותיו של אלוהים מתוך ע"ב שמות. תחקרי בגוגל ותגלי... תודה על המידע! אבל אם ריקיי זאת אנרגית החיים, אז למה צריך ללמוד את זה, ולהכניס את זה לכללים? אנרגית החיים נמצאת בכל, וכל אחד יכול להתחבר אליה. למה לעשות ממנה משהו מיוחד? למה להתחבר אליה דרך רייקי ולא דרך משהו אחר? אני שואלת מתוך התעניינות, לא במטרה לבקר. מקווה שזה ברור
מאז שנפתחתי אל עולם הרייקי קרו לי התפתחויות רוחניות מאד מרחיקות לכת. האמת שההודעה שלך פתחה אותי לרייקי!!! מוזמנת ובעצם כולם מוזמנים לקרוא על המהלכים שלי בבלוג שלי שבת שלות תודה
אני ניגשת לקרוא!

../images/Emo9.gif נכון מאד מה שאת רושמת

נכון יש רייקי 1 2 3 שהוא גם כן מאסטר טיפוליח. רייקי 4 הוא מאסטר שמורשה ללמד גם את האחרים. עולם הרייקי ממש לא פשטני ולא אמור לחסום אף אחד. היום אני בתקופה בה אני חוקרת את כל נושא הע"ב שמות שהם צפנים אדירים ובעלי עוצמות גבוהות יותר מן הסמלים ברייקי. יחד עם זאת אי אפשר לגעת בסמלים אם לא יודעים את הדרך הטיפולית רוחנית מהבסיס שלה. אי אפשר להגיע לראש העץ לצמרת לפני שהשרשנו שורשים. אז לך יש שורשים, יש את עבודת הגוף הפעילות הגופנית מה שאומר: "נפש בריאה בגוף בריא"... לגבי הפרסומים שיש היום ביחס לע"ב הם לא מדויקים ולא כל כך נכונים, לכן אני עמלה למצוא את הפרושים והשמושים הנכונים על פי צו הנשמה שלי. לפני ההחשפות אל עולם הרייקי היה לי מעט ידע בנושא הע"ב אך לא יכולתי להכיל אותו. היום כן. ולגבי הסמלים אנחנו בכלל לא מתקבעים עליהם אנחנו מתיחסים אליהם כאל מפתחות שפותחים חסימות. לכל מרכז ולכל מערכת גופנית מפתח משלה. נכון אנרגית החיים נמצאת בכל מקום, השאלה שנשאלת היא האם אנו יודעים להתחבר אל האנרגיה הזו??? במודע או לא במודע??? וכן האנרגיה הזו מיוחדת, היא של כולנו רק אנו חסמנו עצמנו מלהתקרב אליה, רק אנחנו עם ההתנגדויות שלנו. עם המכשולים שרק אנחנו בנינו במו ידנו. ולגבי ההילר שטיפל בך אני לא מכירה אותו לכן אני לא יכולה להגיב. בכל אופו כן את תהיי מאד טובה ברייקי. מקווה ששוב הארתי בך מה שהוא

kung fu

New member
הי מיכל ../images/Emo24.gif

תודה על כל ההסברים
יש לי שאלה אחת: היום אני בתקופה בה אני חוקרת את כל נושא הע"ב שמות שהם צפנים אדירים ובעלי עוצמות גבוהות יותר מן הסמלים ברייקי. מה זה הע"ב שמות? וכן, הארת לי ועזרת לי גם עכשיו
אני לא יודעת אם אזום מעצמי לימוד רייקי כיום (יש דברים אחרים שארצה לעשות עם הכסף והזמן שלי), אבל אני עם פחות התנגדויות לזה.

kung fu

New member
יש כמה דברים שעדיין מפריעים לי

בין היתר גם פתיחת הצ'אקרות שנעשית על ידי אדם אחר ועוד דברים. אבל time will tell מה יהיה

מיכלי היי - ע"ב שמות מנוע חיפוש גוג

גוגל מתחיל את מסע התשובות. שוב לא הכל נכון שם. הפרושים של טיראן הכי קרובים... ע"ב שמותאלו הם צפנים, מיחסים להם כוחות של מלאכים. 72 שמותיו של האל שבעזרתם על פי האגדה או הכתובים משה פתח-קרע את ים סוף. הפסוק מופיע בספר שמות. לא כל אחד מורשה ללמוד אותם. קבוצת החמש זו שכל כך התנגדתי לה מלמדת קורס בנושא ע"ב שמות והוא מעוות לדעתי. להם יש את המטרות שלהם ואת הכוונות שלהם בחשיפת המידע. המכון לחקר הקבלה חושף את צפני הע"ב שמות בדרכו שגם לדעתי היא לא הדרך הנכונה. שוב אני חוזרת ואומרת שהצפנים הם כל כך גבוהים שלא כל אדם מורשה ומסוגל ללמוד אותם. פרוש הצפנים מצוי בזוהר הקדוש. מי שלא הכין את כיליו כראוי לעולם לא יוכל להגיע לפרושים הנכונים ובטח לא יורשה להתקרב אליהם. לרוב הוא יקבל תעתועים. אה מיכל ומה לגבי הספר שרצית להוציא. נזכרתי במשאלת הלב שלך שהעלת אותה פעם. אני חושבת שאני יכולה לעזור לך בזה. אם תצליחי להשלים במחשבתך שאת מוכנה להשקיע בן 17000-22000 ש"ח בהגשמת המשאלה שלך העניין יהיה פשוט. הדפסה של בן 1000-2000 העתקים. ספר שיכול להמכר ב80 ש"ח בחנויות. נניח בעיני רוחך תשכנעי את עצמך שכל חודש את מפרישה 1000 ש"ח לשם הגשמת הרעיון והחלום. או אם תמצאי הלוואה בתנאי החזר כספים נניח נמוך יותר מה שהוא בן 500- 800 ש"ח לחודש, אז אני מסוגלת להגשים לך חלום ישן. אה ואל תשכחי שאם הספר יהיה רב מכר אז באיזה שלב ההוצאה החודשית מיד מתכסה עם המכירות. יש לי חברים בעלי הוצאת ספרים פרטית עם הרבה קשרים. אין לי מושג מדוע אני רושמת לך את הדברים ודוקא בפורום שבניהולך ולא במסרים??? כנראה זה מה שצריך להיות אה ואתמול נחשפתי קצת ליוגה וטאיצי, יאו כמה שקשה לי לבצע את התרגילים בגילי המופלג... ודוקא אותם חברים שדברתי עליהם מההוצאה לאור הם אלו שהראו לי את התרגילים, אז כנראה שזה הקשר בינך ובינם. להוצאה קוראים ליתם. המשך שבת קסומה

kung fu

New member
הי מיכל ../images/Emo79.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo141.gif

גוגל מתחיל את מסע התשובות. שוב לא הכל נכון שם. אני אסתכל בגוגל
הפרושים של טיראן הכי קרובים... ע"ב שמותאלו הם צפנים, מיחסים להם כוחות של מלאכים. 72 שמותיו של האל שבעזרתם על פי האגדה או הכתובים משה פתח-קרע את ים סוף. הפסוק מופיע בספר שמות. לא כל אחד מורשה ללמוד אותם. קבוצת החמש זו שכל כך התנגדתי לה מלמדת קורס בנושא ע"ב שמות והוא מעוות לדעתי. להם יש את המטרות שלהם ואת הכוונות שלהם בחשיפת המידע. המכון לחקר הקבלה חושף את צפני הע"ב שמות בדרכו שגם לדעתי היא לא הדרך הנכונה. שוב אני חוזרת ואומרת שהצפנים הם כל כך גבוהים שלא כל אדם מורשה ומסוגל ללמוד אותם. פרוש הצפנים מצוי בזוהר הקדוש. מי שלא הכין את כיליו כראוי לעולם לא יוכל להגיע לפרושים הנכונים ובטח לא יורשה להתקרב אליהם. לרוב הוא יקבל תעתועים. תודה! אה מיכל ומה לגבי הספר שרצית להוציא. נזכרתי במשאלת הלב שלך שהעלת אותה פעם. אני עובדת על שני ספרים. זה מתקדם. עובדת על זה כל שבוע מאז. ספר אחד עוסק בכל התהליך שעברתי בשנים האחרונות. יש שם כבר 370 עמודים
ספר אחר לא עוסק בי, אלא נותן כל מיני טכניקות, תרגילים והסברים שיכולים לעזור לכל אחד לקבל את עצמו יותר, להיות יותר בשפע, ועוד. בעצם בספר הזה אני רושמת על דברים שאני מיישמת ויישמתי (לא עצות מנותקות או משהו כזה), אבל לא מדברת על עצמי. בספר הזה יש רק איזה 25 עמודים
אבל אני מתקדמת בו לאט לאט וזה טוב. אני חושבת שאני יכולה לעזור לך בזה. אם תצליחי להשלים במחשבתך שאת מוכנה להשקיע בן 17000-22000 ש"ח בהגשמת המשאלה שלך העניין יהיה פשוט. הדפסה של בן 1000-2000 העתקים. ספר שיכול להמכר ב80 ש"ח בחנויות. נניח בעיני רוחך תשכנעי את עצמך שכל חודש את מפרישה 1000 ש"ח לשם הגשמת הרעיון והחלום. או אם תמצאי הלוואה בתנאי החזר כספים נניח נמוך יותר מה שהוא בן 500- 800 ש"ח לחודש, אז אני מסוגלת להגשים לך חלום ישן. אה ואל תשכחי שאם הספר יהיה רב מכר אז באיזה שלב ההוצאה החודשית מיד מתכסה עם המכירות. עדיין לא סיימתי לעבוד על אף אחד מהספרים. כשאסיים אז אני אבדוק את הכל, מה הכי כדאי: להוציא לבד ספר, או לפנות להוצאות ספרים מוכרות, או מה שאת הצעת שזה הוצאת ספרים קטנה וכו'. אני ארצה לראות את כל הפרטים, וכך אחליט מה הכי כדאי לי. יש לי חברים בעלי הוצאת ספרים פרטית עם הרבה קשרים. אני אזכור את מה שהצעת, ואולי אפנה אליך אחרי שאגמור את התהליך הכתיבה
תודה!!!! אגב, אני לא בטוחה שארצה לתמחר את הספר במחיר גבוה כל כך. אותי מעצבן שספרים עולים 80 ש"ח. לפעמים עדיף לתמחר במחיר נמוך יותר (למשל, 60) ולמכור יותר עותקים. אבל זה כבר לעתיד (שעדיין אינו קיים כמובן
) אין לי מושג מדוע אני רושמת לך את הדברים ודוקא בפורום שבניהולך ולא במסרים??? כנראה זה מה שצריך להיות
אה ואתמול נחשפתי קצת ליוגה וטאיצי, יאו כמה שקשה לי לבצע את התרגילים בגילי המופלג... ודוקא אותם חברים שדברתי עליהם מההוצאה לאור הם אלו שהראו לי את התרגילים, אז כנראה שזה הקשר בינך ובינם. להוצאה קוראים ליתם. מעניין! המשך שבת קסומה תודה!!! גם לך
אני הולכת היום לשיעור קונג-פו וזה מאד משמח אותי!

היי מיכל- תודה שבאת לבקר בפורום

מודעות פנימית. שמחה שפגעתי בול בעניין הספר... לגבי תמחור ספרים, זה מחיר שמגיעים איליו כתוצאה מהמעבר בן כמה ידיים עד שהוא מגיע לצרכן. נשאלת השאלה? האם את רוצה למכור כל העתק ב5 ש"ח? זה מה שיקרה אם תתמחרי נמוך... וממש לא משנה אם תכעסי או לא על עלות ספר בחנות כמו סטימצקי או צומת ספרים... אלו המחירים ויחסית הם זולים. וממש לא קשור לכמות העותקים, ספר נמכר, נמכר וספר שלא, לא. הכל תלוי ב מזל ראשי תיבות של: מ- מקום ז-זמן ל-לפעול לדבר להיות במקום הנכון בזמן הנכון ולפעול נכון, או לדבר נכון. אני מאמינה שכשאת תגיעי לגשר את תדעי איך לעבור אותו... תהני בשעור הקונג- פו

kung fu

New member
מיכל, ואוו!!!!!!!!!!!

קודם כל לגבי הספר. זה פשוט מדהים! רק לפני יומיים רשמתי לך שאני עובדת על הספרים, ועכשיו גיליתי שסיימתי לכתוב אחד מהם. חה חה חה!!!! אני נקלעתי ללופ מחשבתי שלא ראיתי בגללו שאני יכולה לסים כבר את הספר. זה כל כך מצחיק וגם עוצמתי (ההשתחררות של הלופ). אני תיכננתי שהספר יכיל תיאורים של דברים שעברתי עד היום. ופתאום גיליתי שעברתי כל כך הרבה שזה לא הגיוני שהספר יהיה כל כך ענק. הספר מכיל תיאורים של מה שעברתי עד שנת 2002 (כולל) וכבר יש שם 400 עמודים. אז פשוט יהיה ספר המשך, או ספר הבא שיתאר מה שעשיתי עד היום. אני גיליתי את זה עכשיו. זה מאד משעשע. אני כבר מתחילה לברר על הוצאות ספרים. אני לא רוצה למכור ב-5 ש"ח, ומצד שני 80 נראה לי גבוה מידי, אבל אולי אשנה את דעתי כשאשמע כמה כסף הולך למי בדרך
נראה כבר. יש לי כמה תוכניות גאוניות איך לשווק אותו, ונראה כבר כשאגיע לרגע הזה. האמת, את צודקת. ספר נמכר בלי קשר למחיר
אני גם מאמינה בעצמי!!! באהבה!!!!!!! מיכל
ושמחתי לבקר בפורום מודעות פנימית. קופצת לשם עכשיו. מודעות פנימית. שמחה שפגעתי בול בעניין הספר... לגבי תמחור ספרים, זה מחיר שמגיעים איליו כתוצאה מהמעבר בן כמה ידיים עד שהוא מגיע לצרכן. נשאלת השאלה? האם את רוצה למכור כל העתק ב5 ש"ח? זה מה שיקרה אם תתמחרי נמוך... וממש לא משנה אם תכעסי או לא על עלות ספר בחנות כמו סטימצקי או צומת ספרים... אלו המחירים ויחסית הם זולים. וממש לא קשור לכמות העותקים, ספר נמכר, נמכר וספר שלא, לא. הכל תלוי ב מזל ראשי תיבות של: מ- מקום ז-זמן ל-לפעול לדבר להיות במקום הנכון בזמן הנכון ולפעול נכון, או לדבר נכון. אני מאמינה שכשאת תגיעי לגשר את תדעי איך לעבור אותו... תהני בשעור הקונג- פו

אין,אין, אין מקריות ...../images/Emo6.gif

וואו איזה כיף סיימת את הספר
, שיהיה לך המונמון בהצלחה, ותעדכני אותי כשזה יהיה במדפים כי אני רוצה לקרוא !!!

kung fu

New member
איזה קטעים ../images/Emo6.gif

השארתי בטעות את הודעתה של מיכל מתחת לשלי

kung fu

New member
כן זה הרבה ../images/Emo6.gif ו... ../images/Emo47.gif

אבל בטח העורך יוריד מלא דברים אז זה בסדר
האמת שפתאום החלטתי שאני יכולה לסיים את הספר כבר עכשיו!!!!!! (זאת אומרת, שכבר הרגע הוא מובן מבחינתי!!!!!!) היתה לי איזו תוכנית לכתוב עד שלב מסויים, אבל עכשיו אני רואה שהספר כבר יכול להיות גמור כמו שהוא כרגע. פתאום שמתי לב שאני יכולה ללכת בנתיב אחר, ומשום מה התעקשתי על נתיב מסויים. בקצרה, הגעתי להארה
הארה מבחינת הספר
חיים נפלאים.

למעלה