הי מיכל ../images/Emo79.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo141.gif
גוגל מתחיל את מסע התשובות. שוב לא הכל נכון שם. אני אסתכל בגוגל
הפרושים של טיראן הכי קרובים... ע"ב שמותאלו הם צפנים, מיחסים להם כוחות של מלאכים. 72 שמותיו של האל שבעזרתם על פי האגדה או הכתובים משה פתח-קרע את ים סוף. הפסוק מופיע בספר שמות. לא כל אחד מורשה ללמוד אותם. קבוצת החמש זו שכל כך התנגדתי לה מלמדת קורס בנושא ע"ב שמות והוא מעוות לדעתי. להם יש את המטרות שלהם ואת הכוונות שלהם בחשיפת המידע. המכון לחקר הקבלה חושף את צפני הע"ב שמות בדרכו שגם לדעתי היא לא הדרך הנכונה. שוב אני חוזרת ואומרת שהצפנים הם כל כך גבוהים שלא כל אדם מורשה ומסוגל ללמוד אותם. פרוש הצפנים מצוי בזוהר הקדוש. מי שלא הכין את כיליו כראוי לעולם לא יוכל להגיע לפרושים הנכונים ובטח לא יורשה להתקרב אליהם. לרוב הוא יקבל תעתועים. תודה!
אה מיכל ומה לגבי הספר שרצית להוציא. נזכרתי במשאלת הלב שלך שהעלת אותה פעם. אני עובדת על שני ספרים. זה מתקדם. עובדת על זה כל שבוע מאז. ספר אחד עוסק בכל התהליך שעברתי בשנים האחרונות. יש שם כבר 370 עמודים
ספר אחר לא עוסק בי, אלא נותן כל מיני טכניקות, תרגילים והסברים שיכולים לעזור לכל אחד לקבל את עצמו יותר, להיות יותר בשפע, ועוד. בעצם בספר הזה אני רושמת על דברים שאני מיישמת ויישמתי (לא עצות מנותקות או משהו כזה), אבל לא מדברת על עצמי. בספר הזה יש רק איזה 25 עמודים
אבל אני מתקדמת בו לאט לאט וזה טוב.
אני חושבת שאני יכולה לעזור לך בזה. אם תצליחי להשלים במחשבתך שאת מוכנה להשקיע בן 17000-22000 ש"ח בהגשמת המשאלה שלך העניין יהיה פשוט. הדפסה של בן 1000-2000 העתקים. ספר שיכול להמכר ב80 ש"ח בחנויות. נניח בעיני רוחך תשכנעי את עצמך שכל חודש את מפרישה 1000 ש"ח לשם הגשמת הרעיון והחלום. או אם תמצאי הלוואה בתנאי החזר כספים נניח נמוך יותר מה שהוא בן 500- 800 ש"ח לחודש, אז אני מסוגלת להגשים לך חלום ישן. אה ואל תשכחי שאם הספר יהיה רב מכר אז באיזה שלב ההוצאה החודשית מיד מתכסה עם המכירות. עדיין לא סיימתי לעבוד על אף אחד מהספרים. כשאסיים אז אני אבדוק את הכל, מה הכי כדאי: להוציא לבד ספר, או לפנות להוצאות ספרים מוכרות, או מה שאת הצעת שזה הוצאת ספרים קטנה וכו'. אני ארצה לראות את כל הפרטים, וכך אחליט מה הכי כדאי לי.
יש לי חברים בעלי הוצאת ספרים פרטית עם הרבה קשרים. אני אזכור את מה שהצעת, ואולי אפנה אליך אחרי שאגמור את התהליך הכתיבה
תודה!!!! אגב, אני לא בטוחה שארצה לתמחר את הספר במחיר גבוה כל כך. אותי מעצבן שספרים עולים 80 ש"ח. לפעמים עדיף לתמחר במחיר נמוך יותר (למשל, 60) ולמכור יותר עותקים. אבל זה כבר לעתיד (שעדיין אינו קיים כמובן
)
אין לי מושג מדוע אני רושמת לך את הדברים ודוקא בפורום שבניהולך ולא במסרים??? כנראה זה מה שצריך להיות
אה ואתמול נחשפתי קצת ליוגה וטאיצי, יאו כמה שקשה לי לבצע את התרגילים בגילי המופלג... ודוקא אותם חברים שדברתי עליהם מההוצאה לאור הם אלו שהראו לי את התרגילים, אז כנראה שזה הקשר בינך ובינם. להוצאה קוראים ליתם. מעניין!
המשך שבת קסומה תודה!!! גם לך
אני הולכת היום לשיעור קונג-פו וזה מאד משמח אותי!