תודה נשמות גמני אוהבתותכןןן
ד דילבושloveביחוש New member 23/10/06 #62 תודה נשמות גמני אוהבתותכןןן../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
ט טוששש New member 23/10/06 #72 ../images/Emo221.gif ביחושית שליייי!! שמחה בשבילךך, אמן הוא יתקשר!! :] געגעתיי
ש שרינוששש New member 24/10/06 #80 ../images/Emo132.gifיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה חמוווודה שמחה בשבילך יפשללי !
ס ספיר LOVE גיימבויז New member 23/10/06 #34 ../images/Emo58.gifחחחח באמת כפרעליהם רבים על מקלחת חחחח
M MaStuLa76 New member 23/10/06 #35 זה מזכיר לי ת'טיולים השנתיים.. "אני במקלחת ראשונה" "חרא עלייך את תמיד גומרת את המים" "הגרלה!" "לא רוצה למה אני אחרונה?" "כי זה מה שיצא" "לא רוצה תעשו הגרלה שוב" וככה זה עד מחר
זה מזכיר לי ת'טיולים השנתיים.. "אני במקלחת ראשונה" "חרא עלייך את תמיד גומרת את המים" "הגרלה!" "לא רוצה למה אני אחרונה?" "כי זה מה שיצא" "לא רוצה תעשו הגרלה שוב" וככה זה עד מחר
ש שרינוששש New member 23/10/06 #36 ../images/Emo132.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירררהה קרעת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ככה אני וחברות שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo132.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירררהה קרעת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ככה אני וחברות שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
א אושרי החיימשלייייי New member 23/10/06 #46 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי הרגתתת אותי!!!...רביםם על מיקלחתתתת..חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח רציניי זה ככה גם עם חברוות שליי כמו בטיולל שנתיי!!..חחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי הרגתתת אותי!!!...רביםם על מיקלחתתתת..חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח רציניי זה ככה גם עם חברוות שליי כמו בטיולל שנתיי!!..חחחחח
מ מריה סנדלר New member 23/10/06 #54 חח חמודיםםםם יווו רבים על מיקלחתתתת חמודיםםםםםם איזה כיף להההה היתי רוצה להיות שם חחחחחחחח ....
ס סתוונית סנדלר New member 28/10/06 #89 ../images/Emo118.gifשיוווווווואווו בנות אתן לא מאמיינוות איזה פאקאאא ! אני פשוט? ח ו ל ה רצח מהבוקר רק כאבי ראש.. והכל? באשמת הגשם הזה רררררררררררר אני פשוט לא סובלת גשם!!!! ובכלל את החורף!
../images/Emo118.gifשיוווווווואווו בנות אתן לא מאמיינוות איזה פאקאאא ! אני פשוט? ח ו ל ה רצח מהבוקר רק כאבי ראש.. והכל? באשמת הגשם הזה רררררררררררר אני פשוט לא סובלת גשם!!!! ובכלל את החורף!
O OoPineapplEoO New member 22/10/06 #3 מאמי שלי, אני אוהבת אותך המון../images/Emo23.gif + אם את תוהה מי אני, זאת בובי שלך, ליטלע מלא זמן לא כתבתי פה, ואני חייבת לומר בלי שום קשר, שכלכך התגעגעתי.
מאמי שלי, אני אוהבת אותך המון../images/Emo23.gif + אם את תוהה מי אני, זאת בובי שלך, ליטלע מלא זמן לא כתבתי פה, ואני חייבת לומר בלי שום קשר, שכלכך התגעגעתי.
ש שרינוששש New member 22/10/06 #4 ../images/Emo132.gifבוביייייייייי שלללללללללייי אני גם אוהבתוותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חחחח למה נראה לך שאני יתהה מי את ?! נבררררררררררררררר אנד אברררררררררר חחחחחחחחחחחחחח אוהבת אותך מלאלאלאלאאא
../images/Emo132.gifבוביייייייייי שלללללללללייי אני גם אוהבתוותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חחחח למה נראה לך שאני יתהה מי את ?! נבררררררררררררררר אנד אברררררררררר חחחחחחחחחחחחחח אוהבת אותך מלאלאלאלאאא