../images/Emo132.gifאעאעאעאע כנסו כנסוו כנסווווו
חברה שלי הייתה באילת מתי שהיה לגייבויז הופעות שם קיצור היא פגשה אותם וזה .. אז היא דיברה אים אביחי עליייייייייייייייייייי והיא סיפרה לו כזה שאני אוהבתותו וזה והוא אמר צתגידי לה שגמאני אותה ותמסרי לה ד"ש וזהההה והוא שאל אותה אים יש לי פלא כי הוא רצה לדבר איתי וזה קיצור פה ושם היום יש לה יומלדדת כפפרעליייייייה היא התקשרה לאביחי ועושה לו כזה אים הוא זוכר אותך והוא אמר לה בטח וזה והתחיל להחמיא לה קיצור היא שאלה אים הוא זוכר שהיא סיפרה לו עליי וזה הוא אמר בטח וזה והלגיד לי שגם הוא אוהב אותי ותודה רבה וזה חחחחחחחחח כפפפרעלייייייייייייו
בע"ה עוד כמה זמן היא נוסעת לאילת וידיד שלה טוב מכיר אותם עובד איתם וזה ... אז הוא יפגיש אותה והיא תתקשר אללי אני ידבר איתו
למרות שהיא הביאה לי תמספר גם חחחחחחחחחח הנה השיחחחחה [[ הוכחות חחחחחחחחחחחחח]] + חנשה
+ (PM 05:19) : נססססססיכה ? Just Me (PM 05:20) : יפפפפפפפפפפפפפפפשלייייייייייייי איך היה היום מאמי ? + חנשה
+ (PM 05:21) : חחחחחחחחח כפרעלייך ........ מושלם 3>>>
+ חנשה
+ בסטאטוס יואו איזה שבווווווע לחץ היה לי ! אבל הכי מנחם ? שהיום יומולדת :]] , ומחר מבלה את כל היום עם היפות שלי (= המון המון תודה לכולם - על האיחולים \ הברכות \ הבלונים \ המתנות =) מממממ פה קצת .. יותר מאוחר עפה לעזריאלי $@# + חנשה
+ (PM 05:21) : שמעי מה קרה Just Me (PM 05:22) : מה ?! + חנשה
+ (PM 05:24) : התקשרתי לאביחי והוא ענה לי והוא אמר לי שזה הוא :]]]]]] אז שאלתי אותו אם הוא זוכר אותי מאילת אז הוא אמר לי שהוא זוכר והתחיל להחמיא לי והכלללל חח יואו ושאלתי אותו אם הוא זוכר שסיפרתי לו עלייך אז ההההוא אמר שבטטטח חחח אז הוא אמר לי להגיד לך שהוא גם אוהב אאאאותך ותודה רבה חחחחחחח D: + חנשה
+ (PM 05:25) : אז אמרתי ללללו שאני אגיד לך אז הוא שאל אותי אם את לייידי אז סיפרתי לו שאת גרה רחחחחחוק ממני ואני אגיד לך באייסיקיו \ בטלפון .. וסיפרתי לו שאת תמיד הולכת להופעות שלו , שאת לא מפסידה .. + חנשה
+ (PM 05:25) : הוא כזה חמוד , ה''''''''''''''' Just Me (PM 05:26) : יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חננננננננננננננננננננננננננננננננני חיימשליייי יאאאאאאאאאאאאאאא כפפרה שליי יווו איזההה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד !!!!!!!!!!!1111 איך אנישמחה בשבילך ובישבילי יוו אלוהים אין אין כבר אמרתי לך שאת מלאאאאאאאך ?!?!? חיים שלי אתתתתתתתתתת Just Me (PM 05:26) : אויי שכולווווווו שלךךךךךךךךךךךךךךךך Just Me (PM 05:26) : אווי* + חנשה
+ (PM 05:27) : חחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך , בכיייייייייייף מאמי !! בכיייייייייייף [: + חנשה
+ (PM 05:27) : רוצה תפלא' שלו חיי ? Just Me (PM 05:27) : ללאא .. חח לא נעייםם חחח + חנשה
+ (PM 05:27) : חחחחחח תגידי לו שאת חברה שללללי .. # Just Me (PM 05:27) : יאאאאאאא איך עשית אותי מאושרת את לא יודעעעת פדייחותתתתתתתת + חנשה
+ (PM 05:27) : הוא ידבר איתך והכל Just Me (PM 05:27) : ללא לא נעים .... חחחחחחחח + חנשה
+ (PM 05:27) : חחחחחחחח + חנשה
+ (PM 05:28) : היום יום ההולדת של + חנשה
+! שלח כרטיס ברכה Just Me (PM 05:31) :
נשלח כרטיס ברכה Just Me (PM 05:32) : תאשררי + חנשה
+ (PM 05:32) : מאמי אני במירנדה ובמירנדה אני לא יכולה לקבל קבצים + חנשה :-* + (PM 05:32) : שללללחי לי לאייסי השני שלללי .. אני על עין ! מה זה ? Just Me (PM 05:32) : אוףףףףף טוב אז הנה הברכה אהוובתי ?! שיהיה לך יומלדת שמח והמון המון מזלללללללל טוב , ושיהיה לך רק טוב בחיים נדירה שלי את הכל בשבילי אוהבתותך מלאאאאאאאאאאאאא אוצצצר שלללי ותודה עלל הכככככככככל + חנשה
+ (PM 05:33) : חחחחחחחחחחחחח שימדוווווווווווורה אני עלייך ! על מה חיים שלי ? עללללל מה תודה ? אחרי כל מה שאת עושה למעני אנננני לא יכולה להודות לך בדרךך ככככל שהי ? זה ככככלום לעומת מה שאת עושה למענני , כלללללללום
|; אז תודה לך נסיכה [= תודה שאת תמיד איתי שרררררע לי , תודה שאת תמיד דואגת , אוהבת [: אוהבת אותך הכי בעעעעעולם ותמיד כאן איתך , ת מ י ד :-* Just Me (PM 05:34) : כפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפרה יפפפשלי בכיף חיימשלי אני יהיה איתךך תמידדדד תמיייד תמיד אחות שלי אתת ! + חנשה
+ (PM 05:34) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה שלי !!!!!!! [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
Just Me (PM 05:34) : אני הולכת לפרסם את זה בפורוםם חחחחחחחחחח אני כולי שמחה + חנשה
+ (PM 05:34) : חחחחחחחחחחח D: + חנשה
+ (PM 05:35) : יום חמישי בע''ה אני הולכת לראות אותם .. או חמישי הזה או חמישי הבא [= + חנשה
+ (PM 05:35) : ב ע ' ' ה Just Me (PM 05:35) : חברה שלי פה צועקת עליי שלא לקחתי תמספר וזה היא אמרה שנדבר איתו .. יאא רציני אייך מה מו מי ?<! חחחח + חנשה
+ (PM 05:35) : חחחחחח את רוצה תמספר שלו מאמי? + חנשה
+ (PM 05:35) : וממממממ Just Me (PM 05:35) : כן תביאי חיימשללי + חנשה
+ (PM 05:36) : מאמי לפלא' שלי אין סוללה , אני אטעין אותו כמה דק' ואביא לך :[ ממממ אני נוסעת לאילת ויש לי ידיד ששששם במלון - ידיד טטטטטוב .. הוא עובד שששם ! קיצור הוא החבר הכי טטטטוב של כולם שמה .. הם כל הזמן שהם באילת הם יוצאים איתו [: קיצור הם באילת חמישי הבבבא ואני נוסעת אז ידיד שלללי זה מהמלון הוא לוקח איתי אליהם והכל + חנשה
+ (PM 05:37) : בע''ה ! Just Me (PM 05:37) : יאאאאאאאאאאאאאא יאייאאא איזה כיףף לךך יאיאיעיעעיעיעיעי חנצוק בע"ה בחנוכה אני רוצה לראותותתתתתתתך + חנשה
+ (PM 05:37) : חחחחחחחחחחחחח איפה ? D: Just Me (PM 05:38) : מה איפפה ניפגש איפשהו ... את גרה קרוב לת"א ? + חנשה
+ (PM 05:38) : חח לא מאמי + חנשה
+ (PM 05:39) : תקשיייייייבי , ממממ אם באלך תני לי תפלא' שלך ושאני אהיה לללליד אביחי , אושרי וכולם אני אתן לך אותם + חנשה O
+ (PM 05:39) : מה את אומרת ? + חנשה
+ (PM 05:39) : אני אתקשר אלייך .. מתאים לך ? Just Me (PM 05:40) : אין לי פלא חיימשלי Just Me (PM 05:40) : שחכתי איפה אתך גרה
+ חנשה
+ (PM 05:40) : חחחחח נס ציונה Just Me (PM 05:40) : אופפס חחח *
Just Me (PM 05:40) : מה לא קרוב לת"א ?! זה במרכז + חנשה
+ (PM 05:41) : חחחחחחח במרכז אבל זה לא קרוב לת''א D: מנס ציונה לת''א זה איזה 40 דק' נסיעה .. + חנשה
+ (PM 05:41) : את יודעת מה ? Just Me (PM 05:41) : נוו סבבה מה את בוכה 40 דקות אני נוסעת 3 שעות בשביל לראותותךךךךךךךךךךך + חנשה
+ (PM 05:41) : חחחחחחח כפרעלייך ... [: אז סבבה מאמי ! Just Me (PM 05:42) : ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
חברה שלי הייתה באילת מתי שהיה לגייבויז הופעות שם קיצור היא פגשה אותם וזה .. אז היא דיברה אים אביחי עליייייייייייייייייייי והיא סיפרה לו כזה שאני אוהבתותו וזה והוא אמר צתגידי לה שגמאני אותה ותמסרי לה ד"ש וזהההה והוא שאל אותה אים יש לי פלא כי הוא רצה לדבר איתי וזה קיצור פה ושם היום יש לה יומלדדת כפפרעליייייייה היא התקשרה לאביחי ועושה לו כזה אים הוא זוכר אותך והוא אמר לה בטח וזה והתחיל להחמיא לה קיצור היא שאלה אים הוא זוכר שהיא סיפרה לו עליי וזה הוא אמר בטח וזה והלגיד לי שגם הוא אוהב אותי ותודה רבה וזה חחחחחחחחח כפפפרעלייייייייייייו