שיתופים על הבנים

../images/Emo132.gifאעאעאעאע כנסו כנסוו כנסווווו

חברה שלי הייתה באילת מתי שהיה לגייבויז הופעות שם קיצור היא פגשה אותם וזה .. אז היא דיברה אים אביחי עליייייייייייייייייייי והיא סיפרה לו כזה שאני אוהבתותו וזה והוא אמר צתגידי לה שגמאני אותה ותמסרי לה ד"ש וזהההה והוא שאל אותה אים יש לי פלא כי הוא רצה לדבר איתי וזה קיצור פה ושם היום יש לה יומלדדת כפפרעליייייייה היא התקשרה לאביחי ועושה לו כזה אים הוא זוכר אותך והוא אמר לה בטח וזה והתחיל להחמיא לה קיצור היא שאלה אים הוא זוכר שהיא סיפרה לו עליי וזה הוא אמר בטח וזה והלגיד לי שגם הוא אוהב אותי ותודה רבה וזה חחחחחחחחח כפפפרעלייייייייייייו :) בע"ה עוד כמה זמן היא נוסעת לאילת וידיד שלה טוב מכיר אותם עובד איתם וזה ... אז הוא יפגיש אותה והיא תתקשר אללי אני ידבר איתו :) למרות שהיא הביאה לי תמספר גם חחחחחחחחחח הנה השיחחחחה [[ הוכחות חחחחחחחחחחחחח]] + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:19)‏ : נססססססיכה ? Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:20)‏ : יפפפפפפפפפפפפפפפשלייייייייייייי איך היה היום מאמי ? + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:21)‏ : חחחחחחחחח כפרעלייך ........ מושלם 3>>>
+ חנשה
+‏ בסטאטוס ‏ יואו איזה שבווווווע לחץ היה לי ! אבל הכי מנחם ? שהיום יומולדת :]] , ומחר מבלה את כל היום עם היפות שלי (= המון המון תודה לכולם - על האיחולים \ הברכות \ הבלונים \ המתנות =) מממממ פה קצת .. יותר מאוחר עפה לעזריאלי $@# + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:21)‏ : שמעי מה קרה Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:22)‏ : מה ?! + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:24)‏ : התקשרתי לאביחי והוא ענה לי והוא אמר לי שזה הוא :]]]]]] אז שאלתי אותו אם הוא זוכר אותי מאילת אז הוא אמר לי שהוא זוכר והתחיל להחמיא לי והכלללל חח יואו ושאלתי אותו אם הוא זוכר שסיפרתי לו עלייך אז ההההוא אמר שבטטטח חחח אז הוא אמר לי להגיד לך שהוא גם אוהב אאאאותך ותודה רבה חחחחחחח D: + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:25)‏ : אז אמרתי ללללו שאני אגיד לך אז הוא שאל אותי אם את לייידי אז סיפרתי לו שאת גרה רחחחחחוק ממני ואני אגיד לך באייסיקיו \ בטלפון .. וסיפרתי לו שאת תמיד הולכת להופעות שלו , שאת לא מפסידה .. + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:25)‏ : הוא כזה חמוד , ה''''''''''''''' Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:26)‏ : יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חננננננננננננננננננננננננננננננננני חיימשליייי יאאאאאאאאאאאאאאא כפפרה שליי יווו איזההה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד !!!!!!!!!!!1111 איך אנישמחה בשבילך ובישבילי יוו אלוהים אין אין כבר אמרתי לך שאת מלאאאאאאאך ?!?!? חיים שלי אתתתתתתתתתת Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:26)‏ : אויי שכולווווווו שלךךךךךךךךךךךךךךךך Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:26)‏ : אווי* + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:27)‏ : חחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך , בכיייייייייייף מאמי !! בכיייייייייייף [: + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:27)‏ : רוצה תפלא' שלו חיי ? Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:27)‏ : ללאא .. חח לא נעייםם חחח + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:27)‏ : חחחחחח תגידי לו שאת חברה שללללי .. # Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:27)‏ : יאאאאאאא איך עשית אותי מאושרת את לא יודעעעת פדייחותתתתתתתת + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:27)‏ : הוא ידבר איתך והכל Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:27)‏ : ללא לא נעים .... חחחחחחחח + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:27)‏ : חחחחחחחח + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:28)‏ : היום יום ההולדת של + חנשה
+! שלח כרטיס ברכה Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:31)‏ :
נשלח כרטיס ברכה Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:32)‏ : תאשררי + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:32)‏ : מאמי אני במירנדה ובמירנדה אני לא יכולה לקבל קבצים + חנשה :-* +‏ (‏PM‎ ‏05:32)‏ : שללללחי לי לאייסי השני שלללי .. אני על עין ! מה זה ? Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:32)‏ : אוףףףףף טוב אז הנה הברכה אהוובתי ?! שיהיה לך יומלדת שמח והמון המון מזלללללללל טוב , ושיהיה לך רק טוב בחיים נדירה שלי את הכל בשבילי אוהבתותך מלאאאאאאאאאאאאא אוצצצר שלללי ותודה עלל הכככככככככל + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:33)‏ : חחחחחחחחחחחחח שימדוווווווווווורה אני עלייך ! על מה חיים שלי ? עללללל מה תודה ? אחרי כל מה שאת עושה למעני אנננני לא יכולה להודות לך בדרךך ככככל שהי ? זה ככככלום לעומת מה שאת עושה למענני , כלללללללום ||||; אז תודה לך נסיכה [= תודה שאת תמיד איתי שרררררע לי , תודה שאת תמיד דואגת , אוהבת [: אוהבת אותך הכי בעעעעעולם ותמיד כאן איתך , ת מ י ד :-* Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:34)‏ : כפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפרה יפפפשלי בכיף חיימשלי אני יהיה איתךך תמידדדד תמיייד תמיד אחות שלי אתת ! + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:34)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה שלי !!!!!!! [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:34)‏ : אני הולכת לפרסם את זה בפורוםם חחחחחחחחחח אני כולי שמחה + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:34)‏ : חחחחחחחחחחח D: + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:35)‏ : יום חמישי בע''ה אני הולכת לראות אותם .. או חמישי הזה או חמישי הבא [= + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:35)‏ : ב ע ' ' ה Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:35)‏ : חברה שלי פה צועקת עליי שלא לקחתי תמספר וזה היא אמרה שנדבר איתו .. יאא רציני אייך מה מו מי ?<! חחחח + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:35)‏ : חחחחחח את רוצה תמספר שלו מאמי? + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:35)‏ : וממממממ Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:35)‏ : כן תביאי חיימשללי + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:36)‏ : מאמי לפלא' שלי אין סוללה , אני אטעין אותו כמה דק' ואביא לך :[ ממממ אני נוסעת לאילת ויש לי ידיד ששששם במלון - ידיד טטטטטוב .. הוא עובד שששם ! קיצור הוא החבר הכי טטטטוב של כולם שמה .. הם כל הזמן שהם באילת הם יוצאים איתו [: קיצור הם באילת חמישי הבבבא ואני נוסעת אז ידיד שלללי זה מהמלון הוא לוקח איתי אליהם והכל + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:37)‏ : בע''ה ! Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:37)‏ : יאאאאאאאאאאאאאא יאייאאא איזה כיףף לךך יאיאיעיעעיעיעיעי חנצוק בע"ה בחנוכה אני רוצה לראותותתתתתתתך + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:37)‏ : חחחחחחחחחחחחח איפה ? D: Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:38)‏ : מה איפפה ניפגש איפשהו ... את גרה קרוב לת"א ? + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:38)‏ : חח לא מאמי + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:39)‏ : תקשיייייייבי , ממממ אם באלך תני לי תפלא' שלך ושאני אהיה לללליד אביחי , אושרי וכולם אני אתן לך אותם + חנשה O
+‏ (‏PM‎ ‏05:39)‏ : מה את אומרת ? + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:39)‏ : אני אתקשר אלייך .. מתאים לך ? Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:40)‏ : אין לי פלא חיימשלי Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:40)‏ : שחכתי איפה אתך גרה
+ חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:40)‏ : חחחחח נס ציונה Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:40)‏ : אופפס חחח *
Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:40)‏ : מה לא קרוב לת"א ?! זה במרכז + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:41)‏ : חחחחחחח במרכז אבל זה לא קרוב לת''א D: מנס ציונה לת''א זה איזה 40 דק' נסיעה .. + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:41)‏ : את יודעת מה ? Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:41)‏ : נוו סבבה מה את בוכה 40 דקות אני נוסעת 3 שעות בשביל לראותותךךךךךךךךךךך + חנשה
+‏ (‏PM‎ ‏05:41)‏ : חחחחחחח כפרעלייך ... [: אז סבבה מאמי ! Just Me‎ (‏PM‎ ‏05:42)‏ : ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

בנות חיבות לשמוע!!!../images/Emo58.gif

טוב משעמם לי פה טיחווו מהבוקר אני פה ועדין אין אף אחת נ=ט=ו=ש!!! אז איפה אתם יפות שלי?? טוב אז בגלל שמשעמם לי חחח רציתי לספר לכם משווו אני מקווה שאתם זוכרות תזמן של המלחמה נכון??? בכול מקרה בזמן הזה בת דודה שלי היא בת 22 או 21 משו בגיל הזה או פחות קצת... והיא באמת יפה היתי אומרת מכול הדודות שלי היא הכי יפה מביניהם היא מזה יפה הקיצר עז בזמן של המלחמה היא נסעה אם המשפחה שלה לבית מלון באילת נראלי זה היה או תל אביב לא אילת כן! אילת אז היא היתה שם באיזה מלוןן.. לא זוכרת איך קוראים לו..... פתאום בערב סתם היא ירדה לבריכה ששם זה היה בערב ישבה כזה בבריכה פתאום את מי היא רואה?? נו תנחשו אתם מי אם לא ת=ג=י=ם ב=ו=י=ז! כן כן היא ראתה אותם עכשיו היא בת 21 משו כזה או פחות אבל לא משנה מה לה ולהם??? היא לא שמעה הליאם אז פתאום היא רואה אותם גם יושבים בבריכה כזהה לא יודעת מה הם עשו שם ואני גם לא יודעת איך בכלל היא זיהתה שזה הם מאיפה היא ידעה שזה להקה בכלל לא יודעת אולי אח שלה היה איתה אז הוא אמר לה אנערףף בקיצור זה לא משנה היא ידעה שאלה הגיים בויז אז היא סתם החליפה איתם מילה כזה כי בכול זאת היא היתה לידם גררררררר איזה כיף לה אמאאאא אז סתם כזה יחליפו מילה כנראה הם יסתכלו עליה חח כי היא מזה יפה בטח היתה אם בגד ים חח והיא אמרה שהיו שם רק 3 מהם כאילו לא כולם רק 3 אז כנראה זה היה אביחי אושרי ושרון שהם גרים ביחד נראלי שאלה היו היא לא ידעה להגיד תשמות היא רק אמרה שאם אני יביא לה תמונה אז היא תזהה בקיצור מה הכי מעצבןןן שהיא לא ידעה בכלל שאני אוהבת אותם עכשיו אם היא היתה יודעת היא בטוח היתה מתקשרת עלי ונותת לי לדבר איתם או משוו אבל לצערי היא לא ידעה אווף:( עוד לא יגיע מזלי כנראה ושהיא אמרה לי את זה כאילו סתם שאלתי את אח שלה אם הוא מכיר אותם אז הוא אמר לי כן בערך וגם הילה היתה איתם בבריכה וזה אז לא האמנתי לוו הלכתי לישאול אותה והיא אמרה שכןןן ואין לה מה לשקר לי היא דגולה חח אז היא אמרה שכןןן וואי ואמרתי לה יה למה לא ידעת שאני אוהבת אותם וכול היום אני חופרת לה על זה חחח והיא מה יש לך הם בני אדם רגילים והיא היתה בשוק שאיך שאני אוהבת אותםם היא אמרה שהיא תנסה דרך איזה מישו להגיע הליאם בשבילי.... טוב מזה יתבעסתי אבל שמחתי שהיא ראתה אותם כזה איזה כיף לה למרות שהיא לא אוהבת אותם אחריזה היא אומרת לה שהיא יצאה מהבריכה היא באה לעלות במעלית וכול הילדות שהיו שם רצים אחריהםם אחרי הבויז כי הם גם היו בדרך למעלית בקיצור קרה שהם היו באותו מ מעלית דודה שלי והבויז באותו מעלית אז אחרי שהמעלית נסגרה היא עושה להם חיים קשים אה??? חח בגלל כול הבנות חח איזה קטעיםם ובזמן שהיא במעלית הכי קורע היא שומעת אותם מתוכחים מי יהיה ראשון במקלחת היא שומעת אחד מהם אומר אני ראשון אז הוא אומר לו לא אני ראשון אז הוא אומר לו לא אתה היתה בבוקר חח רבים על מקלחת חח והיא יתחילה לצחוק כאילו איך הם רביםם כפרעליהם.... איזה כיף לה יאלה גם בבריכה וגם במעלית חח על מה הם רבים שישאר רק ככה חחח איזה כיף לך הלואי עלי:) טוב יאלה חפרתי היה לי משעמם ביוש מי שקראה היה שווה לה לא? להיכנס קצת למאחורי חייהם חחח סתם סתם אה ודרך אגב היא גם יצאה אם עידן יניב חחחח טוב יאלה ביושש לכם..........

../images/Emo30.gif../images/Emo30.gifאעאע בנותתתת../images/Emo30.gifמייל|

לא תאמינוווווווווווווווו!!! נכון ששלחתי לאביחי ת'מכתב!? אז לא סיפרתי לכן ש.. קניתי גם למיה שתי עגילים יפים חבל על הזמן סתם כי היא מתייחסת אלי ממש יפה!! אז קניתי לה שתי עגילים וכנראה היום המכתב הגיע אליהם הביתה!! אני כזה חוזרת מהבצפר ובדרך הביתה מסתכלת בפלא ורואה שתי הודעה מ- חיימשלי3> שזה הטלפון של אביחי... אני כולי מתרגשת פותחת מהר ת'הודעה ורואה ככה: "דילב, תודה רבה על המתנה אני מעריכה את זה המון! אוהבת אותך... מיה אחות של אביחי..." ההודעהב השניה: "ואני יעביר כמובן לאביחי את המכתב והמתנה שהוא יגיע הביתה..." יוווו אין אין זה עשה לי ת'יום !!! מיה
ת-ו-ד-ה חולה עליךך
ביחושית לוי ה.י.ח.י.ד.ה

חשובבבב

בנותת תקשיבווו הדבר הכי מושלם שקרה ליייייייייייייייייי א. אבא שלי החבר הכי טוב של רוברט!! ב. אבא שלי החבר בהכי טוב גם של רן!!!! ----- אח של שרוןןןןן---------!!!!!!!!!! אז כזה יש לי יום הולדת ב-28.9 שהיהה ביום חמישי לפני לא יודעת כמה זמן... וב279 יום לךפני האבא הכוסון שלי דיבר עם רוברטו ונפגשתי איתם במסרד של רוברטטטטטט!!!!!! ושרוןם כזה יוצא מהחדר מי זו לור-=אןןןןן ואני כזה אני..!! ואושרי אמר לי מזל טובב ואביחיי כזה כל שניה חיייךךךך וערן כזה פתעוםפ באא וזה והוא מכיר את חברה שלי שבמקרההה היתה איתי כי עשו ליי הפתעהה ליומולתדתתתת והוא כזה מדבר איתה על זה שאתמול הוא יצא עם אחותה לככה וככה ואני עוד שניה מתעלפתת!!! טוב היהה מדהיםם אגב אני לור-אןןן אני חדשה בפורםם אני אשים תמונות שלי ושלהבויזז.!!! יש לי שאלההה... מישהי יכולה לאמרר לי איך לשים תמונות פהה בפורםם!??!? אוהבתתת\ לורוששש חמייי!

אהה ושחכתי ש...../images/Emo90.gif

החזרתי לה הודעה: מיוש גמני אוהב אותך! ותגידי לאביחי שיתקשר אלי אחרי שהוא יראה ת'מכתב כדי שאני יגיד לו כמה אני אוהבת אותו!!! חחח:]]

MaStuLa76

New member
שמחה בשבילך מאמי!../images/Emo113.gif

תלחצי הוספת תגובה,ואז יש לך שם "הוספת קובץ" משהו כזה. לחצי על עיון, שימי את הקובץ ו-ש-ל-ח[;

שאלונתת אליךך

היי מה קורה שאלה לי אליך יש לךף אייסי או מסןן!?!? את אוהבת את שרוןןן!? צרי איתיע קשרר! 343898030-אייסי [email protected]מסן!! לורוש חמייי!

איזה מאממיי

שירוששש אטת ניראת ליי ממש מאמיי אני לור-אן קוראים לך שיר?? תגידי איזה בויז את אוהבתת?! לאבב יוו לור-אן אגבב יש לך איסי או מסן!? 343898030-אייסי [email protected]מסן!! לורושש חמייי!!

MaStuLa76

New member
חחח איזה חמודה../images/Emo113.gif

קוראים לי שירה[; (למה כולן חושבות שקוראים לי שיר?) אני אוהבת את אדם[; וכן יש לי אייסי ומסן
466505267 ומסן: shira_hamami@hotmail@com ;][;

תודהה יפה שלייי

יאוו את ממש מתוקהה אני אכנסס ואני אדבר איתך על שרונווש הוא מקסיםםםם!!! אם קראת מה כתבתי תבינייי!! אני אדבבבבבבר איתך חחחח תבינייי! ביי מותק ואני אוסיףף אותך לורוש חמי!!

יש כאן מישהי בשעה כזאת ????

סתם כדי לדעת כי אני עוד רק כבר לא פה אני עפה לעשון צריכה לקום ב6 מחר אז רציתי לדעת אם יש כאן מישהי ערה ואני צריכה תשובה מהר אני הולכת לישון עוד שניה

למעלה