שיתופים על הבנים

הבויז זכו

במקום שני של הרכב השנה בראש 1 איזה חרא עם כל ההצבעות שלנו ומקום 2 לא נורא גם מקום שני זה מכובד מאוד שתהייה לכולכן שנה טובה וחג שמח אוהבת אותכן ברו'ש

../images/Emo60.gifדיברתי עים אביחי

אבל הוא היה עסוק ואני יתקשר אליו יותר מאוחר ואני לא יודעת מה להגיד לו אז תעזרו לי בבקשה

כל הבנות שאוהבות את אדם =>לפה<=

להלהלהלהלה הפורום הרישמי של אדם ניפתח עכשיו כל אלה שאוהבות את אדם ניכנסות לקישור ונירשמות ;] אוהבת אותכן =P

•HadaS•

New member
ראיתי את הגיים בויזזזזזזזז

היוםם הפסדתי יום לימודים אני ואחותי כדי לנסוע עם אבא שלי לירושלים לטקס שהיה לו בעבודה במלון השלום בירושלים... אז הלכנווו ונכנסנו ללובי פתאום אני רואה מרחוק איזה מישו מוכרר.. אני מסתכלת אני אומרת לעצמי "זה לא אדם מהגיים בויז.?!" אני עושה לא איך יכול להיות שזה הוא מה הוא יעשה פה?" וזה הם ישבו על כורסאות כאלה והוא עמד ועישן.. פתאום אני קולטת לידו חבורת בנים ולא ריתי תפרצוף שלהם ראיתי רק עוד אחד מהם וזה היה אביחיי ואז קלטתי שזה כן הםם :O:O אני כזה כולי בהללםם וזהה ואבא שלי החליט להתיישב בכורסאות שקרובים אלייהם ואני מתהה להתקשר לחברה שלי שמתה עלייהם ואני נזכרת שהיא בשיעור עכשיוו אז אני כזה הולכת אחורה שלא יראו אותיי ועושה כאילו אני עם הפלאפון.. ואז מציצה עלייהם וחוזרת אחורה ככה איזה שלוש פעמים עד שאני רואה אותם קמים והראשון מביניהם זה היה שרון סנדלרר עוד פעם עם המשקפי טייסים הענקיות שלו חח.. הוא קם ראשון ואחריו כל הבויז.. אני מסתכלת עליהם מחייכת ואני מתהה לבוא לבקש חתימה ותמונה והתפדחתי רצחח ושרון כזה מסתכל עליי מחייך והוא כזה חושב למה אני לא באה לבקש חתימההה חחח ואז הם יצאו מהלובי ואז כשהם יצאו גם אחותי קלטה שזה הם והיא עושה לי "הדס זה לא הגיים בויז?" אני עושה לה כן והיא אמרה לי שאני סתומה שלא ביקשתי חתימה ועכשיו כל העולם אומר לי שאני סתומה כי לא ביקשתי חתימה :( וואייי ומאזז נדלקתי על שרוןן :(:( ממ זהוו הייתי חייבת לפרוק את זה חחח.. וכן אני חדשהה.. ו... ישלי שאלהה :) שמעתי שיש פורום כזה שהגיים בויז נכנסים אליו לפעמים גם.. אתן יודעת מה הכתובת שלוו? פליז זה חשוב ליי

purple rose

New member
חח מגניב :)

אמממממ הם נכנסים לפה מדי פעם ואממ לעוד פורום אבל אסור לתת כאן לינקים ממממ שלחי לי פרטית אני ישלח לך

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifוואי איזה כיפ לך~!!

חח.. בזמן האחרון הם מזה מבלים!! חבל"ז חחחחחח... ופוגשות אותם הילדות שלא כל כך מעריצות אותם אופפ... למה זה לא קורה לייי?!?!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחחחחחח....

אז מההה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אני חושבת כמוךך

למעלה