נרשמתי:P
ס ספירוש7 New member 19/9/06 #101 ../images/Emo41.gifאני מסתבכת עם הפורומים האלוו.. חחח.. לא באמת!! אני כותבת הודעת.. פתאום אני מחפשת אותה.. ולא מוצאת!! חחחחחחחח...
../images/Emo41.gifאני מסתבכת עם הפורומים האלוו.. חחח.. לא באמת!! אני כותבת הודעת.. פתאום אני מחפשת אותה.. ולא מוצאת!! חחחחחחחח...
P purple rose New member 20/9/06 #114 מחקתי לך את הקישור מצטערת אסור לפרסם פורומים מי שרוצה תשלח לך הודעה לפרטי
ק קורלי חמי New member 19/9/06 #13 שמחה בשבילל :] ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif תגידי לו שירשום כאן.. חחח אני הכיי שמחה בשביל מגיע לך יפשלליי ..
שמחה בשבילל :] ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif תגידי לו שירשום כאן.. חחח אני הכיי שמחה בשביל מגיע לך יפשלליי ..
ד דילבושloveביחוש New member 19/9/06 #41 מה קנאית אם אומרים לה שהוא עסוק אז עסוק! זה בדיוק מה שרשמו לה גם בפורום הרישמי ראיתי!!! חוץ מזה ביחוש הוא של ביחושית ב-ל-ב-ד
מה קנאית אם אומרים לה שהוא עסוק אז עסוק! זה בדיוק מה שרשמו לה גם בפורום הרישמי ראיתי!!! חוץ מזה ביחוש הוא של ביחושית ב-ל-ב-ד
ה הבחורה לאדם מכורה New member 19/9/06 #44 נו אזז?!../images/Emo39.gif את לא רוצה שהיא תדבר איתו או מה?! מה הקטע?! חוצמזה, אביחי ל-א שלך, ולא של אף מעריצה אחרת, כמו שאדם לא שלי, אבל תמשיכי לפנטז.. את לא היחידה שאוהבת את אביחי, מזה השתלטנות הזאת?!
נו אזז?!../images/Emo39.gif את לא רוצה שהיא תדבר איתו או מה?! מה הקטע?! חוצמזה, אביחי ל-א שלך, ולא של אף מעריצה אחרת, כמו שאדם לא שלי, אבל תמשיכי לפנטז.. את לא היחידה שאוהבת את אביחי, מזה השתלטנות הזאת?!
ד דילבושloveביחוש New member 19/9/06 #46 סליחה?! איזה מגעילה את אמאא!! חשבתי שאת יותר חמודה אז כנראה טעיתי!!! ומי את שתגידי לי שאביחי ל-א שלי! אני יגיד מה שבא לי!
סליחה?! איזה מגעילה את אמאא!! חשבתי שאת יותר חמודה אז כנראה טעיתי!!! ומי את שתגידי לי שאביחי ל-א שלי! אני יגיד מה שבא לי!
מ מיכלוש יוסף New member 19/9/06 #59 למה אתן רבותת?!?! היא תתקשר מתי שהיא רוצה... ו...מאמי שמחה בשבילך =]]
ס ספירוש7 New member 19/9/06 #62 ../images/Emo41.gifשתתקשר! היא רק אמרה!! כדי שלא יטרידו אותו..!! מה רעע??
מ מיכלוש יוסף New member 19/9/06 #75 לא רע ../images/Emo3.gif שתתקשר מתי שהיא רוצה מתי שנוח לה מתי שבא לה =]]