שיתופון קטן

שיתופון קטן

ידידי וחברי סוף סוף חלומי מתחיל להתגשם... התחלתי להעביר סדנאות אושר בשיתוף עם העמותה לאנשים מאושרים והסדנה הראשונה הפתוחה לקהל יוצאת לדרך... http://www.happypeople.org.il/sadna13-3.htm אשמח לראותכם שם. מיקי ברקל רוח מדבר

kung fu

New member
מאיזו סיבה רשמת זאת?

למי התכוונת במילה "פראיירים"? אני דווקא מכירה את הכותב והוא מוכשר מאד.

גישת הפראייר

זוהי פיקציה ישראלית שיותר גורמת נזק מתועלת. לדאבוני הרבה אנשים "סובלים" מהפיקציה הזו והפחד "להיות או לצאת פראייר" מניעה את חייהם.. דבר שבד"כ יוצר להם יותר כאב ופספוסים מאשר הנאה ורווחים בחיים. בברכה מיקי ברקל

שמע, רוח, תפסנו אותך, גבר

אתה כותב שירים ופילוסופיה בכל הפורומים הרוחניים, מכין את הקרקע, ואז מזמין אנשים לסדנא שלך. יפה.

חחח תפסנו?? ../images/Emo13.gif

א. האם הסתרתי משהו? ב. האם יש פסול או משהו רע בזה שאני נותן מכל מה שאני יכול לתת? ג. האם יש משהו רע בלהתפרנס מסדנאות? ד. האם אתה בא לסדנה?
רוח

charlila

New member
ניסיתי לרמוז לך בעדינות

שלדעתי התנדבת להיות פרייר של מישהו.

charlila

New member
והמתכון האמיתי לאינסטנט אושר:

שלדעתי התנדבת להיות פרייר של מישהו. אושר הוא איתות של המערכת שהכל פועל כתקנו ובעיקר נוסע בדרך הישר ובכיוון הנכון. ככל ששמתמקדים בו, הוא בורח הצדה ומשתנה למשהו אחר. כמאמר האתיופית החמודה שעידן רייכל לא נתן לה את הקרדיט: "בואי, תני לי יד ונלך אל תדברי אתי, לא, אל תדברי אתי על משה אולי גם הוא יבוא." ואולי גם אריק יבוא... אבל אושר אולי יבוא מזה ש"תתן יד ותלך", לא מזה שתדבר עליו.שלדעתי התנדבת להיות פרייר של מישהו. אושר הוא איתות של המערכת שהכל פועל כתקנו ובעיקר נוסע בדרך הישר ובכיוון הנכון. ככל ששמתמקדים בו, הוא בורח הצדה ומשתנה למשהו אחר. כמאמר האתיופית החמודה שעידן רייכל לא נתן לה את הקרדיט: "בואי, תני לי יד ונלך אל תדברי אתי, לא, אל תדברי אתי על משה אולי גם הוא יבוא." ואולי גם אריק יבוא... אבל אושר אולי יבוא מזה ש"תתן יד ותלך", לא מזה שתדבר עליו.שלדעתי התנדבת להיות פרייר של מישהו. אושר הוא איתות של המערכת שהכל פועל כתקנו ובעיקר נוסע בדרך הישר ובכיוון הנכון. ככל ששמתמקדים בו, הוא בורח הצדה ומשתנה למשהו אחר. כמאמר האתיופית החמודה שעידן רייכל לא נתן לה את הקרדיט: "בואי, תני לי יד ונלך אל תדברי אתי, לא, אל תדברי אתי על משה אולי גם הוא יבוא." ואולי גם אריק יבוא... אבל אושר אולי ייגיע אם "תתן יד ותלך", לא מזה שתדבר עליו.

charlila

New member
היית מעביר את הסדנה הזו בגטו ורשה

לפני המרד? או בגונדור לפני פרוץ הקרבות במלחמת הטבעת? למראית עין המציאות שלנו פחות בוטה - אבל למעשה, הרעיון סהרורי באותה מידה.

מה הטעם להתעסק במצבים

היפוטטים שבמקום לקדם, מונעים מגבילים ומעכבים? האם הייתי מלמד את זה לקבוצת חולי סרטן סופניים? |הדדגש| כן זה אולי אחד הדברים אשר יעזור להם אם לא להתרפא בטוח לשפר את איכות החיים שלהם עד הרגע הקריטי! לגבי רכבת לפיתרון הסופי? אין לי מושג, לא הייתי שם, מקווה שאף פעם לא אהיה.. ואם אהיה, חס וחלילה, בטל ומבוטל... אני מאמין שאני לא אהיה עסוק בלהעביר סדנאות.. אלא באיך לרדת משם
רוח

charlila

New member
כי עכשיו הזמן להתכונן למרד - לא

לשפר את איכות החיים עד לרגע הקריטי.

foxx

New member
זה לא משנה

לא משנה מה תכתבי (גם את תכתבי את כל מה שאי אפשר לכתוב), זה לא מה שיגרום לאנשים להבין יותר, האין זאת כך ? מצחיק שאנחנו כל כך נהנים מהתוכן של הדברים, גורם לחשוב איך זה התפתח. מעניין שההתעסקות בפרטים מעניינת אותנו יותר מאשר הבנה של הצורה של הכל.

לא הכי מסכים עימך

""ככל ששמתמקדים בו, הוא בורח הצדה ומשתנה למשהו אחר."" ככל שמתמקדים במשהו - הוא גדל ומתפתח. כמאמר האתיופית החמודה שעידן רייכל לא נתן לה את הקרדיט: "בואי, תני לי יד ונלך אל תדברי אתי, לא, אל תדברי אתי על משה אולי גם הוא יבוא." ואולי גם אריק יבוא... אבל אושר אולי יבוא מזה ש"תתן יד ותלך", לא מזה שתדבר עליו.שלדעתי התנדבת להיות פרייר של מישהו. אני מבין למה את מתכוונת. אבל א. אני אדם מאושר
ואני יכול לומר את זה באמת ובכנות. ב. לפי תפיסת עולמי ומה שלמדתי בפסיכולוגיה ופילוסופיה של האושר האושר לא יבוא משום דבר חיצוני או פנימי. כי האושר כבר כאן... מזמן. ג. את מוזמנת לקרוא את המאמר שלי "מהו אושר? או מה גורסת הפסיכולוגיה של האושר" שפורסם בכל הפורומים השונים שאני כותב בהם לפני כמה זמן. בברכת שבוע נפלא והמון בהצלחה בכל אשר תפני ותודה על האיכפתיות
מיקי רוח מדבר

למעלה