והמתכון האמיתי לאינסטנט אושר:
שלדעתי התנדבת להיות פרייר של מישהו. אושר הוא איתות של המערכת שהכל פועל כתקנו ובעיקר נוסע בדרך הישר ובכיוון הנכון. ככל ששמתמקדים בו, הוא בורח הצדה ומשתנה למשהו אחר. כמאמר האתיופית החמודה שעידן רייכל לא נתן לה את הקרדיט: "בואי, תני לי יד ונלך אל תדברי אתי, לא, אל תדברי אתי על משה אולי גם הוא יבוא." ואולי גם אריק יבוא... אבל אושר אולי יבוא מזה ש"תתן יד ותלך", לא מזה שתדבר עליו.שלדעתי התנדבת להיות פרייר של מישהו. אושר הוא איתות של המערכת שהכל פועל כתקנו ובעיקר נוסע בדרך הישר ובכיוון הנכון. ככל ששמתמקדים בו, הוא בורח הצדה ומשתנה למשהו אחר. כמאמר האתיופית החמודה שעידן רייכל לא נתן לה את הקרדיט: "בואי, תני לי יד ונלך אל תדברי אתי, לא, אל תדברי אתי על משה אולי גם הוא יבוא." ואולי גם אריק יבוא... אבל אושר אולי יבוא מזה ש"תתן יד ותלך", לא מזה שתדבר עליו.שלדעתי התנדבת להיות פרייר של מישהו. אושר הוא איתות של המערכת שהכל פועל כתקנו ובעיקר נוסע בדרך הישר ובכיוון הנכון. ככל ששמתמקדים בו, הוא בורח הצדה ומשתנה למשהו אחר. כמאמר האתיופית החמודה שעידן רייכל לא נתן לה את הקרדיט: "בואי, תני לי יד ונלך אל תדברי אתי, לא, אל תדברי אתי על משה אולי גם הוא יבוא." ואולי גם אריק יבוא... אבל אושר אולי ייגיע אם "תתן יד ותלך", לא מזה שתדבר עליו.