שיתוף

avi1224

New member
לצאת

עם מישהו מהעבודה, מהלימודים..מכה צרורה..אבל יש תמיד יוצאי דופן, מהניסיון שלי , זה לא עבד כל כך....,מתי חזרת מהודו?

yoli

New member
לפני 4 חודשים

ומאז הכול פשוט חרא בצורה לא יאמנת, היה לי גם חבר כמה שנים ופתאום לבד, בקושי אני יודעת מה לעשות עם עצמי,

avi1224

New member
לא נורא

כל כך להיות לבד, התקופה הזאת תעבור לך, אני אחרי קשרים רציניים כרגע גם לבד ואני לא סובל....יותר זמן לחברים ועיסוקים אחרים, קשר גם יבוא. את לא עושה ממש כלום עם עצמך?, זה כבר משהו אחר. תתחילי להזיז את....והכל כבר יסתדר מעצמו.....

my song

New member
יש בי אהבה והיא תנצח.

אתה אומר בדיוק את מה שאני מנסה להגיד ל-כ-ם. אז עם האינטרנט צריך להפסיק, חשבתי על הרבה בהליכה שעשיתי לעצמי אתמול.. כרגע אני בשלב בחיים שאין חוגים ולימודים, זה קצת קשה.. אני לא יוצרת קשרים במטרה שיהיה לי חבר, אני יוצרת קשרים כי אני נהנית להכיר אופי חדש. והבעיה מתחילה ברגע שכיף לי לדבר עם הבנאדם, ואז הוא נהיה ישיר/פזיז, לא יודעת מה .. המשפט האחרון זה בעצם סיכום של המסר שאמרתי בהודעתי הראשונה: אני צריכה י-ד-י-ד-ו-ת, וממש ממש ממש, לא רוצה מגע. לאותו בחור אחרון שנפגשתי איתו אפילו דיברתי על העניין של "שמירת-נגיעה". תודה על התגובה.

נ ט ע 9 1

New member
דבר ראשון

יש לך כתיבה מקסימה.. דבר שני.. אני גם כמוך.. אבל את חיבת להבין(וגם אני) שככה זה גברים, ככה הם, מה לעשות אף פעם לא היו טובים בקצב קבוע/רגוע../הבעה נכונה..(סורי על הירידות שלי) הם כאלה שהם מבינים שאת האחת הם מתחילים במרדף... ואת מתרחקת הם רודפים יותר אבל..!!! ופה מגיע אבל תני לזה זמן..!!! גם אני לא סובללתתתת התחלותתת לא סובלתתתת גם אני גרועה בדברים האלה.. אבל אני חושבת שהם פשוט כאלה...ואחרי כמה זמן הכל מתאזן.. תני הזדמנות, תני לחיזור להמשיך, בסוף זה עלול להיות הדדי, תני צ'אנס זה יכול להיות כזה מקסים.. וכל התובנות האלה שדיברת עליהן, כ"כ מוכרות לי(אומנם,פחות החלק של ההיכרויות באינטרנט אבל הרעיון הכללי אותו הדבר, גם בחיים עצמם פוגשים קופים לא פחות גרועים אופי מראה וכו'...) אבל הגעתי למסקנה שבסופו של דבר, עם כל הקטע שאני גם אוהבת לרצות וכו', אם אני אתן הזדמנות זה בטוח יבוא, אפילו שהצד השני מתלהב(אבל שלא יותר מדיי יתלהב....!!) בנות יש להן קטע כזה שהן אוהבות שמתייחסים אליהן, צומי וכמה שיותר(טוב נו גם בנים) אבל בנות, אוהבות לדבר(רצוי בטלפון.. חפירות ניתוחים..וכו'..) לשמוע כל היוםםם כמה אוהבים אותן, ולא משנה להן שהן דיברו איתו בטלפון לפני איזה 5 דקות הן כבר מתגעגעות, הוא לא הספיק להתגעגע עוד משבוע שעבר..בכל אופן, תחשבי שבסופו של דבר גם ככה זה מתאזן והכל נהיה הפוך, הרי את רוצה להתעורר עם מישהו שיש לו כל יום כל היום חשק אלייך, ולא מצבי רוח משתנים ושרוב הזמן לא ירצה אותך.. אבל כמובן כשמגיע אחד כזה שלא מתייחס פתאום הן רוצות אותו, פתאום זה האחד.. למה לא פשוט לקחת את זה שמתייחס מההתחלה.. הרי גם ככה יעבור לו(בתור זכר מצוי) הקטע של ההתלהבות, הוא ירצה לדבר פחות בטלפון(ולא כי הוא פחות אוהב, כי פשוט גברים ממאדים ונשים מנוגה..לא משנה נחזור לנושא..) קיצר, תני צ'אנס(אני מדברת גם לעצמי) גם לאחד הזה שאוהב אותך מאוד בהתחלה.. כי בסופו של דבר, זה הדבר שהכי תירצי להתעורר איתו בבוקר.. וגם אני בעד יותר דיבורים ופחות מגע לפחותת בהתחלה.. להכיר כמה שיותר את הבנאדם לפני שמסירים את הבגדים וחושפים את עצמינו לגמרי... בהצלחה ולא להתייאש..(שוב, גם אני..)כמו שאני תמידדד שומעת, ברגע הכי פחות צפוי הוא יגיע.. וזו הבטחה.. בהצלחהה..(חחחח יצא חרוז)

yoli

New member
אני מסכימה איתך אבל

רוב הבנים כן מתלהבים בהתחלה ואז אם הזמן שאת נחמדה אליהם עובר להם. אסור להיות נחמדה! ולא מדובר על סקס בלבד.. בכלל נחמדות... מסקנות של החודשים האחרונים..

נ ט ע 9 1

New member
לא מכירה אותך אבל..

אני טיפוס מאמי-מפלצתית.. ואתרגם את עצמי, אני יכולה להיות ממש מאמי וממש רעעההה(ויש כאלה שאומרים שהרעה שלי היא טובה, אבל זה קטע כזה של בנים שאוהבים להימשך לרע..) אז ככה, שלכל אחד יש ת'ג'ננה שלו...ואי אפשר עם המשחקים כל החיים, כאילו, אני אישית מאוד אוהבת משחקים והכל, אבל הם תקפים רק להתחלות..(אחרת בכלל לא בא לי כזה חחח) אי אפשר לשחק כל הזמן 'הרעה' או כל הזמן לא להיות נחמדה, כי מה תעשי אם את כן?.. לא יהיה לך בנזוג עד סוף שארית חייך?..!! רק מפני שאת פשוט מאמי?.. לא יהיה בנזוג רק כי את טובה?.. פשוט צריך למצוא אחד שידע להעריך את המאמי שבך, ולא יברח רק בגלל שאת פשוט חמודה, למרות שגם להיות רעה זה לפעמים כיף..(ככה לפחות אני מרגישה/חושבת..) אבל לא משנה סתם פילוסופיית חיים חחחח.. אני כזה טיפוס של להתקרב להתרחקק חחח

my song

New member
לא נכון ..

צריך להיות נחמדים, זה לא קשור, לא כל בנאדם שמדבר איתך - מתחיל איתך.

my song

New member
וואו..

איזה כיף תגובה כזו ארוכה ואמיתית! את האמת, אני לא אוהבת כ"כ הפרדות בין גברים לנשים, אופי זה אופי, נפש זו נפש, וכל הקטע של להתעורר כל יום מחדש איתו והתשומת לב - אני חושבת שאת מדברת על התאהבות. והרי שיש הבדל בין אהבה להתאהבות. אז להיות ככה מוקסמת על ההתחלה - סביר להניח שלא יקרה לי, אבל אני גם לא מצליחה לאהוב, כי אין את הדברים הראשוניים שמושכים אותי. זה קצת דפוק להגיד "גרוע" בהתחלות, יכולים סתם לקרות מקרים של התנגשויות בעיתויי זמן וכאלה.. אני לא יכולה לתת צ'אנס כשברור לי שזה לא זה, עדיף לא למרוח זמן, וחבל שכל פעם שהוא יתקשר, אהיה אדישה. עצם הפגישה איתו - זה היה צ'אנס. ואני באמת חייבת להפסיק עם האינטרנט. רק שברחוב..זה כביכול שטחי, מתחילים איתך לפי המראה. ואני כמובן לא רוהצ שיחזרו אחריי כשאני לא מעוניינת, זה נהיה מעיק.. הלוואי ואני אחווה רומנטיקה - תנאי הכרחי: הדדיות. כה פשוט. שוב, בלי הכללות, לא הייתי רוצה שיגידו לי הרבה שאוהבים אותי..צריכה איזון בין מילים למעשים, צריכים להראות - וגם לא כל הזמן, ככל שזה נדיר - זה אמיתי יותר, לדעתי, לא רוצה שיגרתיות. אבל זה לא משנה כל עוד אין לי שום בנזוג כרגע:) נכון, יש משהו בלרצות להכיר דווקא את זה שלא מתייחס, אבל זו אדישות קבועה, גם מזה אני יורדת דיי מהר.. קיבלתי פה הרבה הצלחות בפורום - תודה לך נטע, שהגבת ..

למעלה