דבר ראשון
יש לך כתיבה מקסימה.. דבר שני.. אני גם כמוך.. אבל את חיבת להבין(וגם אני) שככה זה גברים, ככה הם, מה לעשות אף פעם לא היו טובים בקצב קבוע/רגוע../הבעה נכונה..(סורי על הירידות שלי) הם כאלה שהם מבינים שאת האחת הם מתחילים במרדף... ואת מתרחקת הם רודפים יותר אבל..!!! ופה מגיע אבל תני לזה זמן..!!! גם אני לא סובללתתתת התחלותתת לא סובלתתתת גם אני גרועה בדברים האלה.. אבל אני חושבת שהם פשוט כאלה...ואחרי כמה זמן הכל מתאזן.. תני הזדמנות, תני לחיזור להמשיך, בסוף זה עלול להיות הדדי, תני צ'אנס זה יכול להיות כזה מקסים.. וכל התובנות האלה שדיברת עליהן, כ"כ מוכרות לי(אומנם,פחות החלק של ההיכרויות באינטרנט אבל הרעיון הכללי אותו הדבר, גם בחיים עצמם פוגשים קופים לא פחות גרועים אופי מראה וכו'...) אבל הגעתי למסקנה שבסופו של דבר, עם כל הקטע שאני גם אוהבת לרצות וכו', אם אני אתן הזדמנות זה בטוח יבוא, אפילו שהצד השני מתלהב(אבל שלא יותר מדיי יתלהב....!!) בנות יש להן קטע כזה שהן אוהבות שמתייחסים אליהן, צומי וכמה שיותר(טוב נו גם בנים) אבל בנות, אוהבות לדבר(רצוי בטלפון.. חפירות ניתוחים..וכו'..) לשמוע כל היוםםם כמה אוהבים אותן, ולא משנה להן שהן דיברו איתו בטלפון לפני איזה 5 דקות הן כבר מתגעגעות, הוא לא הספיק להתגעגע עוד משבוע שעבר..בכל אופן, תחשבי שבסופו של דבר גם ככה זה מתאזן והכל נהיה הפוך, הרי את רוצה להתעורר עם מישהו שיש לו כל יום כל היום חשק אלייך, ולא מצבי רוח משתנים ושרוב הזמן לא ירצה אותך.. אבל כמובן כשמגיע אחד כזה שלא מתייחס פתאום הן רוצות אותו, פתאום זה האחד.. למה לא פשוט לקחת את זה שמתייחס מההתחלה.. הרי גם ככה יעבור לו(בתור זכר מצוי) הקטע של ההתלהבות, הוא ירצה לדבר פחות בטלפון(ולא כי הוא פחות אוהב, כי פשוט גברים ממאדים ונשים מנוגה..לא משנה נחזור לנושא..) קיצר, תני צ'אנס(אני מדברת גם לעצמי) גם לאחד הזה שאוהב אותך מאוד בהתחלה.. כי בסופו של דבר, זה הדבר שהכי תירצי להתעורר איתו בבוקר.. וגם אני בעד יותר דיבורים ופחות מגע לפחותת בהתחלה.. להכיר כמה שיותר את הבנאדם לפני שמסירים את הבגדים וחושפים את עצמינו לגמרי... בהצלחה ולא להתייאש..(שוב, גם אני..)כמו שאני תמידדד שומעת, ברגע הכי פחות צפוי הוא יגיע.. וזו הבטחה.. בהצלחהה..(חחחח יצא חרוז)