שיתוף

פעם המצאתי תיאוריה פילוסופית שמנסה להסביר את משמעות הקיום ולחזות התנהגויות ותופעות אקראיות. היא טוענת שככל שדבר מורגש במודעות הצופה, הוא מציאותי יותר; וככל שהזמן מתקדם והופך את העולם למציאותי יותר, הופך העולם לדמיוני יותר כדי לאזן. לכן דברים מתרחקים. לפי זה, אפשר לחשב מה יקרה. בנוסף אני עובד על פיתוח בינה מלאכותית בעזרת המילון האנגלי אנגלי שהמצאתי והכתבתי למחשב. בעבר ניסיתי כמה פעמים לשלוח את המילון לנאסא כדי שישלחו אותו לחלל ואולי חייזרים ילמדו ממנו שפה אנושית, לא ענו לי אז החלטתי להשתמש בו ללמד את המחשב לחשוב באנגלית מורכבת של בני אדם. אני ממציא שפות, ולפני כמה זמן המצאתי שפה מדעית מדויקת ונוחה, שבה לכל עיצור משמעות קבועה ולכל תנועה דקדוקית משמעות ברורה משלה, וצירוף הצלילים יוצר משמעויות מורכבות. בדרך כלל ככל שהתנועה גבוהה כמו A, המשמעות חיובית. חשבתי לשלוח את השפה לארגון כלשהו שעוסק בשפות וינסה להפיץ אותה בעולם או בארץ, אולי תהפוך לבינלאומית. ניסיתי פעם לכתוב מסת רעיונות הזויים בקשר לחוקי הטבע, כאילו לכל תופעת טבע יש סיבה ספרותית. למשל יין אדום בריא ללב כי הוא אדום, וגם הרקפת ורודה כי יש לה עלים בצורת לב. פעם ניסיתי להכין שיקוי אהבה: ערבבתי יין צרפתי אדום מתוק, שוקולד טובלרון שלא הצלחתי למעוך כמעט, ודובדבנים מסוכרים. לא יצא טעים כל כך אבל כששתיתי ראיתי מולי את הבחורה הנהדרת שגרה אתי בכפר ועכשיו היא חברתי כבר הרבה שנים.

למעלה