שיתוף

yellow feather

New member

תני לו זמן לעכל.
נשמע שהוא עוד יגיע בעצמו לאותן מסקנות אליהן את הגעת.

chaynobody

New member
שמח בשבילך על ההקלה של הגילוי

זה כ"כ משמח שהוא אמר שהוא לא מוותר עלייך - זוהי אהבת אמת שאינה תלויה בדבר ומצוין שיש לכם את זה. אתגרים רבים עוד לפניכם (והגדולים מביניהם הוא אם ואיך תגלי להורייך ומשפחתך - אני בעצמי לא יודע אם לעולם אגלה להורי ואחי על מצבי)
עכשיו גם הזמן להתחיל לגלות לבעלך בטיפין טיפין למה את כ"כ בטוחה שהיהדות שגדלת עליה איננה נכונה - אבל ממש לאט שהוא יוכל לעכל.

כל הכבוד עשית מעשה גבורה

עכשיו תעבדי בהילוך נמוך... לך היה תקופה ארוכה להיתבשל עם דעותיך תני גם לו את הזמן המגיע לו
יהיו עליות ומורדות אבל נשמע שאתם יכולים לנצח את הקושי הזה בתור זוג.

בהצלחה!!!!!!!!

טוב, יתכן ותגובתי כבר לאחר מעשה

ראיתי ששיתפת אותו וכבר אינך משקרת לו.

לגופו של ענין, ברור ששמירת מצוות אינה חלק מ"ברית הזוגיות"
נכון שנישאתם מתוך ידיעה שאורח חייכם יהיה דתי, אך אם שינית את דעתך, אינך מאמינה בחיים אלו, אין זה נכון לדרוש ממך לחיות באורח שונה מהשקפתך.

תחושת הבגידה מגיעה מההרגל לשתף בכל ענין, מכך את יודעת שמעשייך אינם לרוחו.
אך אין זו "בגידה" וברור לי ששכלך מבין זאת ורק הרגש נוטע בך תחושות אלו.

בהצלחה,
משום מה נדמה לי שיש לברכה על מה לחול.

חי שארף

New member
איך את רואה את עצמך בעוד 5 שנים?

אם את רואה שכך זה בטוח לא יוכל להמשיך, אז פשוט תתחילי לתכנן את צעדייך

בתוך הסרט

היי
אניי בסרט הזה כבר המון שנים
אני חילוני, ואשתי חרדית.
אז מה שאני רוצה להגיד זה כמה דברים:
1. גילוי לב, לספר, לשתף, להתלבט ביחד, זה מפתח עיקרי.
2. אהבה גדולה, קבלת השני ללא הסתייגות, זה תנאי עיקרי.
3. גם את תצטרכי לוותר, בעיקר על כל מה שקשור לפרהסיה, הוא יכול להתרגל לזה שאת לא שומרת שבת, אבל לעולם לא תוכלי ללכת בשכונה שלכם בגופיה ובגילו ראש.
4. חשוב להעביר לצד השני (החרדי) את המסר שאת וויתרת על אלוהים אבל לא עליו, והמשמעות היא שאת צריכה להדגיש ולגרום לו להפנים, שלעולם לעולם את לא מתכוונת לבגוד בו ולנהל סטוצים מהצד - כידוע לנו, שגדלנו בתוך החברה החרדית, זה מה שהחרדי המצוי חושב על חילונים, שכל הזמן הם בוגדים ונואפים, ואת צריכה לגרום לו להאמין שאין לא מה לחשוש מהכיוון הזה.

אני כותב את הסעיף האחרון. כי זה נושא רגיש וקריטי,

ואף על פי כן, אם אתם אוהבים זה מאמץ אבל כדאי.

בהצלחה.

רןרו

New member
שלגיה

איך שחיית עד היום תמשיכי אלא אם את רוצה לפרק את המסגרת נראה לך שבעלך יסלח לך את טועה בגדול הדרך היחידה להמשיך במתכונת הקיימת וחץ מיזה לבי איתך

למעלה