שיתוף

• פותח הנושא lee05
  • פורסם בתאריך

lee05

New member
שיתוף

אני אורזת כבר 3 ימים אני אורזת את קצת הדברים שיש לי. כל כמה זמן אני מתפרצת בבכי.

בשלישי נשברתי..התקשרתי אליו לעבודה לראות מה שלומו התירוץ היה "אני דואגת" הרי רציתי לשמוע אותו רציתי לחזור לרגע קט לטוב,לכמה חודשים אחורה. הוא אמר לי "גם אני דואג לך וגם אני אוהב אותך מאוד" .

מאז המשכתי לארוז ובבית מתנהגים כאילו השיחה לא התקיימה רק דברים יבשים ממש, שיחת חולין ממש.

מחר אני עוזבת, מחר בשעה הזו אני אהיה בדירה החדשה במקום אחר ,לבד.

הפרידה היא ביוזמתי, הכל קרה מהר מדי הרגשתי צורך להתרחק פיזית.

אבל האהבה קיימת עדיין, אני מתאפקת לא לגעת בו נאבק בצורך לנשק אותו או לבכות לא על הכתף.

זה אולי הסכתלות תמימה ולא הגיונית אבל מבחינתי המעבר הוא רק כדי להתחזק קצת אך בשבילו זה מסמל את הסוף,סוף טוטאלי.

אני יודעת שהוא פגוע, ניסיתי לדבר איתו,להסביר לו את הצורך שלי אבל הוא לא הצליח להבין,הוא לא מאמין במהלך כזה, מבחינתו אני מוותרת עלינו.

כואב לי, אני אורזת הרבה זכרונות . זה כואב.

Amazona

New member
אני לא רוצה לחלוב ממך יותר ממה שאת רוצה לספר

אבל לי נראה שיותר משיתוף - את זקוקה לעיצה טובה.

בואי תניחי בצד את הקרטונים והמסקנטייפ ותספרי לנו קצת רקע , ואת הסיבות והמניעים ליזימת הפרידה...

lee05

New member
אוקיי

בקצרה,
פער גילאים
תחושה של נישואים שלא רציתי להגיע אליה ולא יודעת אם אני מוכנה לזה בכלל
מגורים בעיר שקטה מדי שאני מרגישה בה חנוקה וזה היה עבורו (יותר נכון עבור הבת שלו)
הוא טיפוס ביתי, אני לא ואחרי זמן מה כבר לי אין כוח ליזום
הוא עובד סופשים לילה ואני לבד- כבר נמאס לי להגיע עליו לעסק כדי לבלות קצת זמן איתו כי הוא לא יכול להיות לגמרי איתי שם
הרבה הבטחות על נסיעות וכל פעם זה לא מתממש
והרגשה של לכודה בינו שלא יכול להבין את בעיות שיש אצלי במשפחה לבין אמא שלי שהיא לא בעד הקשר
קיצר הרבה דברים הרבה פערים שאולי ניתן לגשר ואולי לא אך אחרי שנה וחצי אינטנסיבים מאוד אני עייפה מדי.
מרגישה זקוקה לזמן עם עצמי, לקצת ספייס,מרגישה שאני כבר לא יכולה לעזור לו ולהיות בתחושה הזו שהוא לידי ככה ואני לא יכולה לעשות שום דבר בנידון קורע אותי
אז אחרי משיכה של כמה חודשים ,קיבלתי החלטה.
החלטה הייתה מעבר לא פרידה אך הייתי מודעת שדבר אחד יוביל לשני, למרות שלא רציתי...
זהו...

Aski7

New member
כשנפרדים

כל הרקע שהוביל לזה נראה הרבה פחות חשוב ומתחילים כבר להתגעגע לדברים הקטנים.
אבל זה כי זה קצה וסוף והלב מתרכך.
מכיוון שלא נתת מידע כל כך אמליץ לך בכל מקרה בשעות האלה להזכר בחיי שגרה שלכם וברגעים שגרמו לך להגיע להחלטה הזו. ״להלחם״ בתחושות הרכות.
אם ״תכנעי״ לכל הרגשות האלה את מהר מאוד תרגישי שדרכת בעצם במקום והשינוי המיוחל לא יגיע. ותחזרי לאותה תחושה ורצון של צריך הפסקה.
החלטת? לכי עם זה. ויהיה טוב

lee05

New member
אסקי

אתה צודק. אבל יש לי נקודות שבירה, לפעמים מאוד עמוקות ולפעמים פחות..

להיפרד ממנו

אם הוא היה אומר לך תישארי, ולא מכריז על סוף הקשר, היית נשארת.

וגם עכשיו את מוכנה לחזור לסימן הכי קל שלו שיש לו עניין.

לא?

lee05

New member
כנראה שלא הבנת

אני לא שלמה עם הפרידה ממנו אבל אני כן זקוקה למרחק הזה. פשוט המעבר הוביל לפרידה ..זהו

Ricca

New member
עובדה שהיא עוזבת.

האולטימטום לא גון-באד.
זה פשוט קשה לעזוב בנאדם שאתה אוהב, ולהפנים שהוא לא רוצה להתאמץ בשבילך.

לא, מותק -

אולטימטום מוצלח הוא כזה שהצד השני נכנע לו - במקרה הזה, לא רק שהוא לא נכנע, הוא השתמש בזה בשביל לקחת את זה הרבה יותר רחוק ממה שהיא התכוונה לו.

Ricca

New member
לא קושקוש

אולטימטום מוצלח הוא זה שבעוד שנתיים, תיזכר בו, ותנשום לרווחה.

chenby

New member
לא מבינה את הדרמטיות סליחה מראש

אם יש לך קצת דברים, למה לוקח לך 3 ימים לארוז?
אבל לענייננו... החלטת להפרד? קיבלת החלטה ואת הולכת עליה?
אז תתאבלי תקופה, ואחר כך את תתגברי על זה ותביני שכנראה קיבלת את ההחלטה הנכונה.
אם החיים איתו ועם הבת שלו לא מתאימים לך, אז זה בסדר ללכת בגיל 25 ולבנות לך את החיים שאת רוצה.
אז יהיה קשה חודש חודשיים, אבל את תצאי מזה.
אז מחר כשאת מגיעה לדירה החדשה, תזמיני כמה חברות, תשתו משהו, תעשו חנוכת בית קטנה, אחר כך תבכי תקופה וצאי מזה.
אין פה באמת דרמה. קיבלת החלטה שנכונה עבורך, את פשוט תעמדי מאחורי זה.

lee05

New member
אין פה

דרמטיות זו בכלל לא הייתה הכוונה.סה"כ פריקת רגשות
למה לוקח לי 3 ימים? כי יש לי עבודה ולימודים שאני לא יכולה להזניח.

chenby

New member
שיהיה בהצלחה עם המעבר

ובהצלחה עם החיים שאת בוחרת לעצמך.
ושבת שלום

אייבורי

New member
יפה

ככה מבין כל הדמעות והדרמה שאת מצליחה לתפקד בעבודה ובלימודים.

ChinoShoko

New member
לא הבנת

היא לא קיבלה החלטה , היא רק עושה בכאילו.

העבודה והלימודים כל כך חשובים שהיא מעדיפה לסבול ולהתייסר בבית שלה במשך 4 ימים עד שהיא עוזבת.
היא אוהבת להרגיש עצובה עכשיו כשהיא רואה איך הוא עצוב אבל בתכלס ברגע שהוא יפתח את הפה ויתחיל להתחנן אליה היא תישאר.

קבלי שיר בחזרה

Ricca

New member
מנסיון, ברגע שתטרקי את הדלת מאחורייך

בפעם האחרונה, תרגישי הקלה.

את עוזבת אותו בגלל כל הסיבות הנכונות, אבל את במעיין לימבו עכשיו. עוד לא סיימת עם החיים הישנים, ועוד לא התחלת את החיים החדשים.

זה לוקח זמן, אבל מתגברים, ובסופו של דבר תמצאי את הבחור הנכון. שגם תאהבי, וגם לא ידרוש ממך ויתורים.

קארניו

New member

הקלה אולי היא לא תרגיש בהתחלה וזה ילווה בהרבה כאב ואולי אפילו רגעי חרטה
אבל אני מסכימה לכל מה שכתבת .

למעלה