שיתוף..

אני מבינה את התסכול שלך

אבל אני גם מבינה את התגובה של החברה. אני לא חושבת שסקס הוא בהכרח פטריאכלי ופוגעני; אבל אני כן חושבת שהשיח הרווח על מיניות מדבר עליו כיום ככזה, מציג אותו ככזה וכפועל יוצא אנשים חווים אותו ככזה. מה שחסר לי באופן אישי זה שיח חופשי יותר על מיניות, שמדבר על הנאה ורצונות ולא על חובות והכרח. ברגע שמדברים על מיניות הדדית, על הצורך בתקשורת והבנת רצונות השני, גישור על פערים ברצונות מיניים וכו' - הרי שיש לנו שיח שיש לו סיכוי הרבה יותר גבוה לקבל לתוכו גם אנשים שלא מעוניינים במיניות כלל, במקום לנסות לשנות אותם. כי זה כבר שיח שלא מנסה לשנות, אלא מנסה להכיל ולגשר על פערים, במקום להכריח שונות להתנהג כנורמה.

שימי לב שלא אמרתי שסקס באופן כללי הוא פוגעני

דברתי על מיניות גברית שהיא זו שכרגע שולטת. זה באל ידי ביטוי גם ~באיך~ עושים סקס, אבל יותר מזה בשאלה ~מתי~ ~וכמה~ מי שמכתיב את המנגינה, אלו שרוקדים לפי החליל שלהם - אלו הם הגברים. ומי שלא מתאימה את עצמה לחליל הזה, ~היא~ בבעיה ~והיא~ זקוקה לטיפול. אני חושבת שלמרות שגם מנשים אנחנו מקבלים חוסר הבנה לקהילה שלנו, אם לא היתה שליטה של המיניות הגברית, הן היו מבינות אותנו יותר ואפילו בקלות. לרוב הנשים יש צורך מופחת במיניות מלגברים. רובן יכולות להסתדר בלי זה גם אם הן אוהבות את זה. והכי גרוע וחשוב - רובן עושות את זה לא פעם למען הצד השני "ואח"כ יבוא להן"

snoopytush

New member
בגלל זה הרבה נשים מתחילות לאמץ מיניות גברית

שזה קצת מגעיל בעיני

Xylophone

New member
אני אמרתי את זה ואני יגיד שוב

אל תחלקי את צפונות החיים האישיים שלך עם יותר מדיי אנשים גם אם זה רופא. את יותר מדיי גלויה.

הרופא הזה, הוא אל רופא המשפחה שלי

הוא רופא מומחה שעשה גם הכשרה בפסיכיאטריה ומטפל גם בשיחות. בעבר הייתי אצלו בטיפול ביוגרפי שזה טיפול של שיחות. הוא תמיד משלב גם תרופות, אבל אז המרכז היה השיחות כך שהוא כבר יודע עלי הכל גם ככה. הייתי אצלו עכשיו בעניין תרופתי בגלל העייפות ואחרי שהוא התרשם שכלום לא עוזר הוא תהה אם אני לא במקרה בדיכאון..

my little world

New member
לצערי גם אני רואה את זה ככה

אני אומרת לצערי כי הלוואי ויכולתי לראות את זה אחרת, לא לראות בסקס אקט פוגעני. כבל לא מדברת על להנות... פשוט לא לראות את זה כמשהו כל כך רע. אני מרגישה איפשהו שאני סוג של מתוכנתת כבר לראות בזה משהו פוגעני גם כשזה הכי לא. כשנפגעים ממשהו כזה פעם אז ההרגשה שזה משאיר לא נשכחת, ואחרי זה רואים את זה בכל מקום... ככה אני מרגישה לפחות. ובקשר לפיג'מה... מזל טוב!!! :) אין דבר כיפי כמו ללבוש פיג'מה ורודה ורכה :)))

אני לא רואה בכל אקט מיני משהו רע ופוגעני

אני כן רואה במוניות השלטת כרגע בחברה-המיניות הגברית, משהו פוגעני ואפילו מאוד!

../images/Emo45.gif

מבינה אותך כל כך .... התגובות של אנשים ל"חוסר רצון לסקס"- פשוט מזעזעות אותי כל פעם מחדש!!! כשאני אומרת שאני לא נמשכת לגברים .. ישר מסתכלים עלי עקום , בטוחים שזה סוג של מחלה .... להיות "ייצור א-מיני " זה כל כך דוחה בעיני , כל כך מקובע . וסקס בהחלט משהו פוטנציאלית פוגעני מאוד - כי יש מלא מחלות שעוברות באקט הזה !

מחלות הרבה פחות מטרידות אותי

יש דרכים לצמצם אותם ולהנות מסקס. מטריד אותי הפגיעה הנפשית. הכפיה המינית שיש כרגע וההשלכות הנפשיות שלה על נשים באופן כללי ועל גברים שלא רוצים לקחת חלק במשחק הזה.

למעלה