שיתוף..

snoopytush

New member
יופי אז עכשיו את תלבשי אותי בלילה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

snoopytush

New member
זה לא פייר להגיד את זה יש רוע בנשים וגברים

אני גם חושבת שהעולם היה יותר טוב אם כולם היו אמיניים כי באמת רב התוקפים הם גברים אבל זה לא הופך רק את הדברים למין פושע. אולי הזוית ראייה של הרופא שלך הייתה מוגבלת אבל הוא רצה בטובתך גם אם הוא לא הבין שזה לא עוזר לך. אין ה להתעצבן מזה. לדעתי שני הצדדים נפגעים . הצד שלא רוצה סקס מרגיש שנכפה עליו סקס בעל כורחו והצד שרוצה סקס מרגיש שהצרכים שלו לא באו על סיפוקם ואני לא יודעת איזו הרגשה זה גורם כי מעולם לא סבלתי מזה אבל אני מנחשת שזה לא נעים

הנקודה היא, שחוסר ספוק בצורך מסויים

הוא בעיקר מתסכל. מנגד, עשיה של משהו כ"כ פולשני בסופו של דבר מתוך סוג של כפיה [גם אם זה לא נאמר ככה], היא פוגענית בצורה שקשה בכלל להסביר עד כמה. ולא אמרתי שגברים כגברים רעים ונשים לא. אמרתי המיניות הגברית היא רעה כי היא שתלטנית ופוגענית. לפחות בצורה שבה היא מתנהלת כיום.

snoopytush

New member
ציטוט

"מישהו פה מבין אותי? מבין את התסכול שלי? האנושות בכלל מודעת לכמה פגיעה ורוע חבוי במין של גברים?" ...

ו..???

לא במין ~ה~גברי אלה במין(סקס) של גברים. תקראי עם קצת יותר תשומת לב, זה יחסוך לך הרבה תגובות לא שייכות....

טוב. הדוקטור הזה שלך לא עשה

עלי רושם כבר בפעם הראשונה שראיתי אותו. את בעצמך אמרת שאין לו מושג בגרוש. לא חושבת שאת צריכה ללכת אליו שוב. לכי למישהו שיכול לטפל בך ולא מישהו שרוצה לשנות אותך. חבל שלא ענית לו: "אולי תעבוד על זה שמישהו יתקע את האיבר שלו לתחת שלך. אז מה אם אתה לא רוצה?"

../images/Emo6.gif

אני מתביישת להגיד דברים כאלה
הוא פשוט גבר. ואני לא הולכת אליו בשביל השיחות האלה. הלכתי בשביל התרופות. ולא נורא, זו ההזדמנות שלי לחנך לפחות גבר אחד וכזה שמטפל באנשים, אז רק בשביל זה שווה ללכת. בסופו של דבר, אם אני אלמד גם מהתקופה שהלכתי אליו לשיחות לפני כמה שנים, יצא בסוף שהוא למד ממני לא מעט דברים. והוא אמר את זה גם בשיחת הסכום שלנו.

טוב, אני אשלח לך את התאריך של הפגישה הבאה

אומנם 350 ש"ח כרטיס להצגת יחיד זה מעט יקר, מצד שני זו כנראה תהיה ההצגה הכי טובה בעיר ואני אהיה הצופה היחידה כך שאף אחד לא יסתיר לי!

אני אביא את כלי ה-BDSM שלאריק מחביא

מתחת לבלאטות. אנחנו נתחיל את הטיפול שלו מיד (שלא יחשוב אפילו לברוח)

ההצגה מתחלקת לשתיים:

1. מחצית ראשונה - לכל המשפחה 2. מחצית שניה - מגובה 1.70 ומעלה בלבד

../images/Emo10.gif

את מעליבה אותי!!! אותך למנהלת!! מנהלת - תמחקי את ההודעה הזו! היא פוגענית! מפלים אותי על רקע גובה!

מה פתאום, האנטרופוסופיה מסבירה

שזו מגבלה של התפתחות רוחית. בן אדם שלא הגיע לגובה 1.70 עדיין לא יודע לסנן את האלימות ה-BDSM-ית שעלולה להקלע בדרכו. ולכן, כל האנשים שמתחת גובה 1.70 צריך להגן עליהם ולסנן את התכנים שהם חשופים אליהם. אחרת, הם עלולים לספוג אותם ללא ביקורת ואח"כ זה יעלה להם בטעות במקומות אחרים לא ראויים. הנה דוגמא לכמה סדרות שבהן יש תכנים נסתרים של אלימות וסדיאזם בגלל שהיוצרים שלהם נחשפו לתכני BDSM לפני שהגיעו לגובה 1.70: הלב, פינוקיו, פוור-ריינג'רס, היפים וחמציצים ועוד...

למעלה