ורוד עם נצנצים
New member
שיתוף..
אז השבוע רק התחיל (טוב, כבר הגענו לאמצע..) אבל היו לי כמה ימים עמוסי אירועים שאשמח לחלוק: 1. ביום ראשון חגגנו לבת הקטנה שלי יומולדת
החלטנו לעשות את היומולדת בבריכה המקומית מה שמאוד הקל על הצורך בתוכנית שתעסיק את 20+ הילדים שהגיעו. היה ממש נחמד
2. קניתי פיג'מה ורודה ומנצנצת עם סנופי ממש ממש ממש נעימה וכפית ובדיוק בגזרה שאני אוהבת.
כ"כ התלהבתי ממנה שהרגשתי צורך לחלוק את זה אתכם.
3. הדבר המשמעותי והחשוב ביותר: מיד אחרי היומולדת היתה לי פגישה עם הרופא שמנסה לטפל בי כבר תקופה בבעיה של העייפות. בסוף המפגש האחרון הוא זרק לי "אולי את בדיכאון?" עניתי שאני חושבת שהעולם הזה הוא חרא של מקום, אבל אני לא חושבת שאני בדיכאון. הוא רצה להפגש שוב לדבר על זה. נפגשנו. מפה לשם הגענו לגרושים שעברתי ועלתה השאלה האם יש סיכוי שנחזור. אמרתי לו שאין מצב. אני עם סקס סיימתי. ומאחר והוא [הגרוש] לא ישתנה ואני לא אשתנה, זה לא שייך. ואז הוא אמר לי: אפשר לעבוד על זה. גררררררררררררררררררר כאן התעצבנתי. ועניתי די בכעס, שעבדתי על זה מספיק וסבלתי מספיק בנסיון 'לעבוד על זה' ואני לא מתכוונת לעשות את זה שוב!!! ז-ה ל-א י-ש-ת-נ-ה!! לא רוצה לשנות את זה! ואז כשיצאתי חשבתי לעצמי בעקבות הדיון שהיה כאן על הכתבה שהביא קווין הלן, שנמאס לי מזה שעושים מאלה שלא רוצים סקס בעיה. למה שהגרוש שלי לא יעבדו על זה? למה שהוא לא יעבור טיפול להורדת החשק המיני? למה שהוא לא יעבור טיפול שיגרום לו להפסיק לראות בכל תנועה שלי וכל פיסת עור שלי משהו מושך?????? וככל שאני חושבת על זה יותר, אני יותר מתעצבנת. כי מה בעצם קורה פה? יש אנשים שסקס לא מדבר אליהם. ואני לא מדברת רק על א-מיניים, כי הכתבה התיחסה בכלל לנשים שעבר להם החשק אחרי החתונה. אני מתייחסת לכל מי שלא רוצה סקס במצב כזה או אחר בשלב כזה או אחר. ויש אנשים שסקס הוא הכרחי עבורם. ואני שואלת: מי מבין השניים באמת מהווה בעיה? מי זה שפוגע? מי זה שלא פוגע? ומי מתוך זה צריך לעבור טיפול??? זה קצת כמו לחיות בתרבות שבה לגברים יש צורך עז להכות נשים [אני הולכת על גרסת ההטרו מתוך נוחות] ויש נשים שנהנות מזה. [אחוז מאוד נמוך יש לציין...] יש נשים שנהנות מזה בשלב החיזור, אבל אח"כ זה כבר לא מדבר אליהן והופך למטלה מעיקה [הרוב] ויש את אלו שלא אהבו את זה מעולם. ועכשיו באים לאותן נשים שאומרים להן: אתן צריכות ללמוד להנות ממכות. למה?????? למה אני צריכה להנות ממשהו פוגעני? רק בגלל שיש כאלה שכן נהנים מזה?? יש אנשים שנהנים מסאדו מזו - אז כל מי שלא נהנה מזה צריך לעבור טיפול?? מישהו פה מבין אותי? מבין את התסכול שלי? האנושות בכלל מודעת לכמה פגיעה ורוע חבוי במין של גברים? כמה העולם היה נראה הרבה יותר טוב, אם הם היו פחות מיניים? או שזה רק אני שרואה את זה ככה?
אז השבוע רק התחיל (טוב, כבר הגענו לאמצע..) אבל היו לי כמה ימים עמוסי אירועים שאשמח לחלוק: 1. ביום ראשון חגגנו לבת הקטנה שלי יומולדת