שיתוף

גאיה1972

New member
שיתוף

שלום לכולן, אני חדשה בפורום הזה. התלבטתי היכן לשפוך את ליבי בדקתי איפה הכי מרגיש לי נכון לשתף ברגשותי ואני מקווה שהגעתי למעגל שיקבל אותי ויתן לי תמיכה כי קצת קשה לי כרגע. הסיפור שלי כזה... הכרתי לפני חודש וקצת בחור שהקסים אותי עד עמקי נשמתי... הוא מיגנט אותי אליו אמר לי בדיוק מה שרציתי לשמוע נתן מענה לצרכיי ועטף אותי בכל הרבה אהבה ותשומת לב...הקשר עלה בתוך ימים מ0 קמ"ש ל250 קמ"ש הייתי ברקיע ה7 הוא אדם רוחני כמוני התגלמו בו כל מה שיכולתי רק לאחל לעצמי בבן זוג . קשה להסביר במדוייק אבל התאהבתי בו בכל נימי נשמתי חודש שלם של אושר והיי שלא היו מוכרים לי כי לא היה לי דבר כזה בעבר.... הנחיתה הקשה הגיעה בימים אלו,הוא אמר לי אתמול שזהו . הוא לא סיפר לי אבל היה לו פעמיים חלום על דמות נשית שמימית (ניראה לי) ואותה הוא מחפש!!!הוא לא יודע איך היא תראה הוא הלביש אותה עליי ולכן סחף אותי ככה אליו והיה בטוח שאוהב אותי כי אני היא...ופתאום הוא הבין שאני לא היא והחלום נמוג ומ250 קמ"ש בשניה בלם ל0 עצירה מוחלטת. הוא ביקש סליחה ואמר שהוא היה אמור קודם לבדוק אם אני היא ואח"כ להסחף ככה.... אני אוהבת אותו המומה איך אפשר מאינטימיות ואהבה ככ הדוקה ...להשאר כל כך לבד כל כך שבורה כל כך עצובה הילדה הפנימית שלי משתוללת רוצה חזרה הבייתה.. (לא לדאוג!!! יש אותי בשטח שמנסה לטפל בה אני יודעת שאעזור לנו לעבור את זה) קשה לי אני כל כך לבד... אשמח לחיבוק (גם אם וירטואלי)גאיה.

paloma blanca

New member
קבלי חיבוק ../images/Emo24.gif

אפילו שניים
מה שספרת עצוב מאד ואפילו מהמם. הכי קשה, כשבא בפתאומיות אווט אוף דה בלו, מבלי שנהיה מוכנים נפשית לכך. עצירת הפתע הזאת זעזע לך את כל נימי נפשך הפנימיים , בתקווה שלא נגרם גם נזק. לגביו , בפעולותיו הוא .....לא ברור, לא מובן, הזוי ,בהחלט תמוה. הדבר היחיד שאולי אוכל לנחם אותך בו... אם זה לא קרה אז כנראה שזה לא זה. כנשראה שזה קרה במטה מסויימת , אולי ללמדך שיעור בחיים שלא תמיד מובן לנו במיידי. את נשמעת לי כבחורה חזקה ואין לי ספק שתתגברי על כך.

daimond1

New member
אני מאמינה שכל אדם שפוגשים

בא ללמד אותנו משהו, חיובי או שלילי. התאהבת באדם, חשבת שתמשיכו להיות ביחד, אך הוא חשב אחרת. אני מציעה לך ללמוד מהזמן הקצר שהייתם ביחד, תנסי להפיק את המיטב לקראת הקשר הבא. התאהבת - יש אנשים שלא יודעים מה זאת אהבה, לא הצליחו להתאהב
שולחת חיבוק וחג שמח

גאיה../images/Emo24.gifתודה על השיתוף../images/Emo23.gif

אומרים ש"סוף מעשה במחשבה תחילה" עצם הבחירה שלך לשתף ולהיות מודעת התחלת כבר את תהליך העשייה, את הלימוד משיעור חשוב לחיים. קחי את החוויה, לימדי ממנה, הפנימי והתחזקי. עוד יבואו ימים טובים מאלה. שולחת לך חיבוק ענק
של תמיכה והזדהות. אני בטוחה שכל אחת מאיתנו עברה חוויות כאלה, ויצאנו מהן מחוזקות..

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה שאת סומכת עלינו ושיתפת אותנו
מצטרפת למה שכבר נכתב לך
מאחלת לך שמכאן והלאה תעלי ותצמחי ולא תצטרכי לעבור שוב חוויה כזו כואבת חוויה שנוגעת ומכאיבה בכל ישותך כאשה

גאיה1972

New member
תודה יקירות../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

אני צועדת בנתיב שלי צעד צעד בזהירות, יודעת שהזמן ירפא , הכל הולם אלו שיעורים שבחרתי לחוות פה יודעת שאם אפנים את השיעור שלי הוא לא יחזור מחדש... זה קטע טריקי ... מברכת את עצמי שאגיע למחוזות האהבה בנועם ברוך באופן המתאים ביותר לטובתי העליונה... מערכת זוגית לפי הבנתי זה לא שני חצאים שחוברים יחד אלא שני שלמים שיוצרים משהו נפלא חדש באינטראקציה בניהם... אני בוחרת לחזק את העצמי שלי ולהשלים את החסרים שבתוכי בעצמי כי אף אחד לא יוכל למלא אותם עבורי...

למעלה