תשמעי אותי כבר חיתנו
היה לי ידיד נפש שהיה בא לביתי ולימד אותי את החלונות וסדר לי את המחשב החדש אמי עדיין היתה בבית והרכילות התחילה לחגוג , מי זה הבחור הנאה שבא אלינו שאמי החליטה , סדרי לי בית אבות, ותתחילי לחיות , כי המדרגות היו לה קשות הבית הפך לכלא עבורה, ארגנתי לה מקום טוב , תוך שבוע היא עברה לשם לאחר שאמי עברה לבית האבות, הסתגרתי מעט בבית היה קשה לי למרות שדברנו על זה הבית בלעדיה היה ריק מדי עבורי הידיד בא יום אחד לעודד אותי ולדבר איתי , הוא זה שנתן כתף בימים הראשונים אז בדרך לביתו בקשתי ממנו להקפיץ אותי לחברה נשואה שאליה העברתי עודפי מזון היא היתה במצוקה כלכלית , בשמירת הריון, ולא היה לה מה לאכול במטרה ש זה יעזור להם לקראת שבת השכנים ראו אותנו יורדים עם שקיות לאוטו שלו , והחליטו שזה חפצים שאני מעבירה אליו הביתה ולמחרת ראתה אותי השכנה יורדת ונוסעת לאמי אמרה לי מגיע לך מזל טוב, מה את עוד גרה פה בבית ? שאלתי אותה איפה יש לי מקום אחר לגור בו ? , אמרו לי שאת התחתנת ,ועברת לגור עם החבר שלך לכן אמך הלכה לבית האבות , התפלאנו שלא הזמנת אותנו לחתונה הייתי המומה , שאלתי אותה בשקט ,תגידי מי החתן שלי ? אני טרם הכרתי אותו, אולי שווה להתחתן איתו רוצה לעשות לי הכרה איתו , אולי אני אתחתן סוף סוף