שיתוף ריטורי..

גאיה ק

New member
בעדה שלנווווו(נשמע לי מוכר מאיפהשהו../images/Emo6.gif)

מה יש לך עם העדה היום,צלליתה? מסכימה שאין צורך להציג באופן רשמי כולל תארים את הקשר, אך להתנהג בטיבעיות,גם אם מחר הוא הסתיים ואני מאחלת לך שימשיך ,ישגשג ויצליח !! רק כשהילדים היו "גוזלים" נזהרתי יותר כדי לא לבלבל אותם ולסבך את ראשם המתוק.
לכל השאר מאחלת לאכול כובעים.

גאיה ק

New member
הרגשתי שזו הבעיה

אבל אין לך ברירה. בעיר כמו ערד ואת מציינת זאת ,תרצי או לא תרצי השמועה עושה לה כנפיים גם אם רק ישבת איתו או עם מאן דהו
בבית קפה. אז מה זה כבר משנה אם גם תכירי כבר את חוג הסובבים אותו ? ואפרופו קהילות קטנות-
לא תלך רכיל בעמיך- ויקרא י"ט שומרת המוסר. גברת חנה מינתה את עצמה להיות "שומרת המוסר" של קהילת מתפללי בית-הכנסת. היא התערבה בכל נושא ודחפה את חוטמה לכל מקום. אך איש מהחברים לא העיר לה על כך כי כולם פחדו מנחת ידה... יום אחד היא האשימה את דוד, שהצטרף לקהילה רק לאחרונה, שהוא נוהג להשתכר. למה? כי היא ראתה שלשום אחה"צ את המכונית שלו חונה ליד הפאב היחיד בעיר. לכן היא אמרה לו, בנוכחות כמה מהגברים שיצאו בשבת מבית-הכנסת והנשים שחיכו להם, ש"כולם יודעים מה אתה עושה שם ושכדאי שתזהר לך." הבחור המסכן שתק ולא הגיב. הוא פרש בשקט לביתו אך לאחר שיצאה השבת התניע את מכוניתו והחנה אותה ליד הבית של חנה, עד הבוקר.

ואת לא מתארת לעצמך כמה פולשניים יכולים

להיות אותם אנשים...תמיד שאלתי את עצמי מאין אנשים שאת בכלל לא מכירה לוקחים את החוצפה לחטט בחייך האישיים..בתקופת עבודתי בעיר [עד לפני שנה] לא היה גבול לחוצפה ...בשאלות ובחיטוטים...

ש ר ה לה

New member
ערדי. בקהילה קטנה כמו בקהילה קטנה, חייבים לפת

חייבים לפתח עור של פיל עלמנת לשרוד....!!!! מי שרוצה לדבר שידבר הרי אין הרבה סיבות לשמחות בקהילה קטנה. אגב, בקיבוץ הקהילה הרבה יותר קטנה מאשר בערד..... תזרמי עם הלב שלך, עם האינטואיציה הנשית החכמה הילדים כבר בוגרים ובטוח מבינים את הצרך שלך לחיי אושר...!!! אפשר לחיות באושר גם בלי הרבנות, הרי אתם לא הולכים להביא עוד ילדים לעולם.... שמחה נורא בעבורך שמצאת את האושר אפילו אם זה זמני בלבד...!!! רק ימים יגידו על טיב הקשר לאורך זמן... ערדי, גם אני כמו עוד רבים כאן אוהבת, תומכת ו...... לכי על זה!!!!......... ת ז ר מ י י יי
|אש|

תשמעי אותי כבר חיתנו

היה לי ידיד נפש שהיה בא לביתי ולימד אותי את החלונות וסדר לי את המחשב החדש אמי עדיין היתה בבית והרכילות התחילה לחגוג , מי זה הבחור הנאה שבא אלינו שאמי החליטה , סדרי לי בית אבות, ותתחילי לחיות , כי המדרגות היו לה קשות הבית הפך לכלא עבורה, ארגנתי לה מקום טוב , תוך שבוע היא עברה לשם לאחר שאמי עברה לבית האבות, הסתגרתי מעט בבית היה קשה לי למרות שדברנו על זה הבית בלעדיה היה ריק מדי עבורי הידיד בא יום אחד לעודד אותי ולדבר איתי , הוא זה שנתן כתף בימים הראשונים אז בדרך לביתו בקשתי ממנו להקפיץ אותי לחברה נשואה שאליה העברתי עודפי מזון היא היתה במצוקה כלכלית , בשמירת הריון, ולא היה לה מה לאכול במטרה ש זה יעזור להם לקראת שבת השכנים ראו אותנו יורדים עם שקיות לאוטו שלו , והחליטו שזה חפצים שאני מעבירה אליו הביתה ולמחרת ראתה אותי השכנה יורדת ונוסעת לאמי אמרה לי מגיע לך מזל טוב, מה את עוד גרה פה בבית ? שאלתי אותה איפה יש לי מקום אחר לגור בו ? , אמרו לי שאת התחתנת ,ועברת לגור עם החבר שלך לכן אמך הלכה לבית האבות , התפלאנו שלא הזמנת אותנו לחתונה הייתי המומה , שאלתי אותה בשקט ,תגידי מי החתן שלי ? אני טרם הכרתי אותו, אולי שווה להתחתן איתו רוצה לעשות לי הכרה איתו , אולי אני אתחתן סוף סוף

שירקאן12

New member
ערדניקית

כמה זמן את מכירה אותו? במידה וזמון קצר -תני זמן להכרות בינך לבינו. תמיד יהיה זמן להכרות סובבים. זו דעתי את ממהרת ,לחוצה . איזי איזי.

שירקאני אני לא ממהרת ולא לחוצה

קח בחשבון שהאם לא זר לי אני מכירה אותו הכרות שיטחית מלפני שנים..דמות מוכרת וותיקה בעיר, יש לנו חברים משותפים, לא שמעתי אף מילה בגנותו מהם או מאחרים, בקיצור הוא לא זר עבורי..וזה יתרון עצום כל מה שציינתי לעיל לא?

ben 911

New member
ערדניקית חביבה. הלבטים שלך הגיוניים.

הרי את וכמובן כולנו רוצים שיצליח לך בעזרת השם.
אבל כמו שאמרת צעד אחורה, שניים קדימה. לגבי הפיאטים..
דעי לך שאני כל כך רוצה שיצליח.. אני לא יודע אם תבחרי או תחליטי להינשא אל תוך המערכת הנוכחית. אבל אם כן, אני מודיע קבל עם ועידה שאני מגיע עם בת זוגתי לחתונה אפילו אם היא תיערך באילת ולא זו רק, אלא אגיע לבוש כאישה.
אל דאגה, זו לא סטיה שפיתחתי לעת זיקנה, ממש לא.
אני יודע שהחתונה שלך תהיה חתונה חסידית.
נראה לך שאני אוותר על ריקוד צמוד עם הכלה?

בן...על משקל משה והאורנג'דה..

מה יש לך עם חתונות ועוד חסידיות? אה???אם לשפוט לפי הפז"מ אתה זה שצריך להתחתן עם "משוש חיי" אנחנו עוד דנדשים... שבתי לפני שעה [בערך] מבר מצווה של בן של חברה לעבודה...ת'אמת...היה לי נעים מאוד להופיע עם בן זוג...סוף סוף אחרי שנים רבות של הגעה לאירועים לבד או עם חברות באתי עם בן זוג..וזה מרגיש לי נפלא..אבל...לא נסחפת משמנת את המעצורים..ולאלוהים יהיו הפיתרונים...אני מרגישה לאחרונה שאלוהים אוהב אותי...היום נתבשרתי על ידי בתי שבעלה עובר לשרת בבסיס ליד ערד..מה שאומר שהיא תעבור לערד..ולי קץ לנסיעות המתישות..וכולנו נהיה יחד..שקיבלתי איש שעושה לי טוב...אולי מתחילות לי שבע שנים טובות?????לילה טוב לכולם...

לסיכום השיתוף...בלבלתם אותי כהוגן..

אז אחרי ש"ישנתי על זה טוב" והרי אני היא זו שבשטח..החלטתי לזרום..להנות, את הרגע..קה..סרה..סרה..[שרה יש לך את השיר במקרה?.....והולכת אם שתי ססמאות.....1] לא לפתח ציפיות.......2] לא לקחת כמובן מאליו...

ש ר ה לה

New member
את רואה ערדי?יש מלאכים בשמים ולא רק שם.

ביקשת לך שיר והוא הגיע, אפילו שאני הייתי שקועה בשינה עמוקה
. אמרת תודה לגאיה? ...העיקר לחוש את פעימות הלב ולראות על מה מדברות העיניים....

למעלה